despre soacre

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by casandra

Oz, soacra ta e chiar sarita de pe fix. Pana la urma fata ei a avut sau nu copil?

nu...nici nu stiu ce sa zic, din pacate, din fericire...imi pare rau de ea ca-i fata buna dar adevarul e ca nu-si permite financiar un copil pentru ca barbatu-su ii bea toti banii. Ala e un alcoolic ratat de 2 lei care mai e si gelos pe noi. Cand am aflat ca avem fata, el ii zice la cumnata-mea de fata cu noi: faca imi faci fata divortez!. Un lucru nu inteleg totusi, de ce soacra-mea nu vrea copii de la mine dar ar face orice sa aibe copii de la el???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

UAU !!!oz !!! da ce soacra!...
Bine ca ai plecat in Austalia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

El:azi e ziua lui mama
Ea:da???
El: m-am gandit sa-i luam ceva electric.
Ea:Da...un scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Ruprich - ce frumusete de baiat ai, sa-ti traiasca ...

scaunul ala ar trebui facut cadou la multe soacre de pe aici ...

Oz ... sincera sa fiu ai mare noroc ca nu stai langa soacra, vorba ta nu vrea copii de la tine si vrea de la ala !!!? Iar de cumnatul tau ce sa zic ... la comentariul lui cred ca spuneam: catre sot "draga bine ca nu mi-ai facut vreun baiat care sa ajunga cine stie ce betiv !!!" Doamne nu-i suport pe barbatii astia ... auzi divorteaza !!! in loc sa fie fericiti ca pot avea copii !!! Si daca-i face baiat o sa-i tina co_iele cand bea ??? na ca m-am enervat !!!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Sa mai scriu si eu cate ceva despre soacra mea.
Acum patru ani sotul meu (de fapt concubinul pentru ca nu suntem cununati)s-a imbolnavit grav a facut cancer la colon, dar din fericire a trecut cu bine peste operatie, citostatice etc.
Soacra mea sta la tara, de cand era el mic sta la tara, l-a lasat singur cu o matusa care era vecina cu ea.(acum numai vrea la tara vrea la Bucuresti sa aiba grija baiatul de ea, ca deh "ea l-a ferit de foc, de apa").
In timpul operatiei nu am chemat-o de frica sa nu faca vreo criza si el sa-si dea seama de gravitatea bolii, asa ca am sunat-o dupa operatie sa-i spun (el numai are pe nimeni in Bucuresti, decat cateva rude cu care nu tine legatura) si ii spun uite ce are baiatul tau, iar ea imi raspunde daca nu e cuminte.
In sfarsit incep sa plang si ma blochez la telefon.
O sun dupa 2 saptamani si-i spun mai femeie vino sa-l vezi pe fii-tu, el nu are pe nimeni aici, poate-l doare si pe el sufletul ca in afara de familia mea care-i sta in picioare, nimeni nu se intereseaza de el.
Vine in sfarsit.Ne spune ca vine in Gara de nord si se duce sotul pe o caldura infioratoare si proaspat operat si o asteapta 2 ore in Gara de Nord, iar ea draguta astepta in gara Basarab...
A stat doua saptamani, si am regretat ca am chemat-o. Se scula dimineata si statea ca pupaza in fotoliu, picior peste picior si se uita la televizor (ea a fost operata de cataracta si spune ca nu vede).Nu manca decat daca-i punea si-i strangea sotul din farfurie.
Eu cand veneam de la servici, o intrebam mananci? ea:mmh, ma scotea din minti.Ii puneam sa manance si dupa ce termina, striga Dana?? am terminat.Ma anunta ca a terminat sa vin sa-i strang firimiturile si sa-i spal farfuria. De mine nu era problema, dar ma enerva ca astepta sa-i puna fii-su sa manance, cand el abia se dadea jos din pat.
Tot timpul se vaita ca e bolnava si ca ea la tara nu iese din casa cand e cald, sa nu cumva sa crape, ca e bolnava, are tensiune si ia nifedipin (dar bea cate 3 cafele pe zi), ca are diabet (dar mananca dulce-n draci), ca nu vede(dar ghiceste in cafele si vede la televizor si ma vede si pe mine ca ce m-am ingrasat) si ca a fost racita si era frica ca nu mai scapa ca cica "era sa va fac bucuria".
Auziti si voi ce boala are fii-su si ce se vaita ea, mai rau ca el.
O sa va mai povestesc si alte capitole importante pe parcurs.

Mergi la inceput

Multumesc Maruta.
Pot sa-sti spun ca povestioara ta legata de soacre m-a provocat.Mi-a placut stilul tau de a povesti, am ras....
Si la mine sunt foarte multe de povestit despre soacra.
O sa revin.
La tine cand un bebe?
Apropo o sa pun o poza cu soacra mea in album sa o vedeti.O sa-l pun si pe sotul meu cu ala mic la botez. Sa-mi spuneti si mie daca seamana cu el. Soacra mea zice ca e leit fii-su cand era mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Ruprich - merci ... eu sunt aspiranta ... imi doresc mult de tot bb dar pana acum nu a fost sa fie ... poate de acum incolo ...

Nu stiu sa-ti spun daca ala mic seamana cu sotul ... in orice caz e foarte scumpel ! imi place cum il ti in brate, si eu l-as tine pe al meu bb la fel ...

Multa sanatate sotului ... nu vreau sa te amarasc dar sa faceti mereu analize serioase !!!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput