Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Multumesc fetelor de urari, da Adameasco tre sa ne apucam si de bb 2 ca vrem familie mare si frumoasa:) Dar apropo ca acum mi-am amintit am visat acum 2 nopti ca ne-ai zis ca esti insarcinata! Cine stieLaura vai de mine 41°C trei zile la rind..! Cred ca a fost groaznic pentru voi! Bine ca a mai scazut acum, insanatosire grabinca. Daca a scazut cu medicamentele date inseamna ca dr nu e asa de rau cum crezi tu, si-a dat seama repede despre ce e vorba. Stiam si eu ca la virusi nu se dau antibiotice, dar cica numa un dr bun "ghiceste" repede despre ce e vorba. Multa sanatate!Carmen, noi am avut pina acum o pereche de pantofi de la alt baitel, saptamina asta trebuie sa cumpar si am sa vad cum e cu marimile. Am sa masor talpa lui si apoi mergem la probat si am sa-mi dau seama de marime. Si eu m-am uitat pe ebay, noi cumparam la greu de acolo. Am vazut pantofi de firme bune, noi si la preturi foarte bune. Te tin la curent cum e cu marimea.Ieri au venit fratele lui alberto si cumnata si vai ce guralivi mai sunt spaniolii astia! Mai ales ele! Si-s terminati toti de cit e de frumusel aldito mai ales ca e unicul in familie blondin cu ochi albastri! Zic ca o sa se innebuneasca fetele in Spania dupa ochii lui. Mama vine miine si sunt acum in plina activitate cu toate pregatirile pt botez. Nu o sa apar prea des pe aici, pt ca vine si prietena mea si cum mama sta cu Aldo, o sa am timp de partyVa pupicVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Buna mamici si pitici,
Bun venit mamicilor noi si toate cele bune sarbatoritilor.
Carmen, ma nimeresc sa fiu eu prima care-ti raspunde, daca in Romania ai cumparat pantofiori din magazine mai serioase(sa le zic asa, adica nu chinezarii sau alte asemenea), masurile sunt aceleasi cu cele din Germania, adica 20 e 20 si aici si acolo. Litera care-ti apre uneori alturat numarului se refera la latimea piciorului si nu la luni, M e mediu, pt. copii cu piciorul normal, sa-i zic asa, dar o sa vezi si W pt. copii cu piciorul mai grasunel, mai lat. Genul asta de marime am vazut eu numai la Elefanten si la Chicco.
Laura, daca i-au aparut si bubite n-o fi vreo boala a copilariei, zau asa, te-a lamurit bustean, pai poate oricine sa zica, e ceva da' nu stiu ce. Bine ca-i mai bine puiutul.
Ven, da' ce te plangi de vremea urata daca-ai fost numai tu si husband-ul? te intelegeam daca era si Markus, da' asa, n-aveati nimic de facut?
Ileana, mai poti? ca ma simt eu obosita de programul lui Luca.
Vilma, ai grija ca ai mai ramas doar tu intreaga in toata casa.
Simona, au toane, se obraznicesc, David tocmai a trecut de o astfel de perioada, il puneam in patut si urla de mama focului, pe urma cand a invatat sa se ridice in picioare pe marginea patului se ridica si se jelea de-acolo, ba mai si sarea ca o minge, de nervi ca nu vine nimeni sa-l salveze. Dupa asta am avut vreo saptamana in care il puneam in acaunul de masina legat in centura si scaunul in pat, adormea si faceam mutarea, acum, de vreo doua trei zile a revenit la normal, il pun in pat si-adoarme, Dumnezeu sa-i tina obiceiul. Avem insa alta problema, tot de cateva zile, nu mai vrea sa doarma ziua, ieri a dormit vreo ora afara in carucior, azi n-a dormit decat jumate de ora, tot in carucior, drept ca seara cade lat, la 8 doarme si pana a doua zi la 9 dar asta nu ma face deloc fericita. Si ma-nebuneste ca e tot timpul dupa mine, Laura n-a fost asa, isi vedea de-ale ei, el insa alearga dupa mine prin toata casa, trage de toate usile, rastoarma scaunele prin bucatarie(pa i-o cadea vreunul in cap)Trage rufele de pe masa de calcat, ziare, reviste si orice prinde imprastie prin toata casa si inca nu merge singur. Ce-o mai urma? Ma striga "mama" foarte apasat dar doar cand e suparat si vrea in brate, in schimb dupa Laura e inebunit si-o striga tot timpul "La" si uneori "La-la".

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Vikinga, tie special, La multi ani pt. aniversarea casatoriei, sa traiti fericiti pana la adanci batraneti, sa va bucurati de Aldo banditul dar si de cei/cele ce-i vor urma si sa va realizati toate visele impreuna.
pupici,

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ileana multumim mult de sms,va pupam si noi si sper sa nu te mai supere Luca,nu cred ca te paste nici o depresie,ai avut o zi mai proasta si mie mi se mai intimpla uneori.

Bine ati venit mamicilor de gemeni!cred ca nu va este deloc usor cu ei.

Vilma ai sunat acolo?Mai plecati?Imi pare rau de puiut ca s-a lovit dar de acum incolo trebuie sa ne asteptam la asa ceva cu neastimparatii nostri.

Laura imi pare rau ca ai avut puiutul bolnav,sanatate multa!

Vikinga distractie placuta!

Ven poate de la caldura i-au iesit bubitele pe fata,de la ananas nu prea cred,poate doar daca a mancat mai mult.

Maimutica mea nu prea mai vrea sa manince mancare,vrea toata ziua tzitza,din mancare de abia o pacalesc sa pape citeva lingurite,in rest toata ziua ma trage de bluza sa gaseasca tzitza si daca nu i-o dau incepe sa urle,si cind ma gindesc ca peste un timp va trebui sa o intarc nu prea vad solutii cum o sa o dezvat de tzitza,ea acum suge cam de 8-10 ori pe zi.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc de lamuriri, Liliana. Da, pantofii pe care i-am luat eu din Romania sunt de "firma", de piele, eu consider ca la capitolul asta nu merita sa te zgarcesti. M-am mai linistit cu marimile, adica eu am comandat deja o pereche de cizmulite si ma gandeam sa nu fie pentru 20 de luni. Ce am comandat eu sunt Naturino, tot firma buna, dar imi place si Elefanten. Chicco nu am vazut ...

Vikinga, iti urez si eu La multi ani pentru aniversarea casatoriei si sa fiti fericiti in continuare si sanatosi, ca asta e cel mai important.

Mai fetelor, da' voi sunteti insomniace . Eu postez la ore din astea din cauza fusului orar, da' la voi e noaptea tarziu si voi tot treze. Si mai ziceti ca aveti copii obraznici .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mah, da' stiu c-ati scris ceva.....
Deci, in ordine cronologico-aleatoare :
Dragele mele Ciuf si Adameasca, la ai vostri flacai le mai tremura din cand in cand si barbitza? tot asa, cand simt ei ca e rost de ceva teatru sau dupa vreo repriza mai lunga de plans..si in completare la tinutul respiratiei?
Ven, cred ca la Cheia, la Pensiunea Mircea pana la urma, desi initial voiam la Lepsa. Julia23 a fost o dragutza, mi-a facut rost de un numar de telefon acolo, am sunat, dar din pacate nu aveau liber decat in timpul saptamanii, weekendurile erau deja ocupate.
Liliana csaki, da, asa e, da' avand in vedere cursul evenimentelor, stiu ca eu urmez...
Vikinga, la multi ani pentru aniversarea acasatorie, la multi ani inainte fericiti!!
Ven, da, lui Tudor i-au iesit niste bubite cand a mancat borcanel cu mar, ananas si cereale de la Nestle. Bubitele erau intai ca niste pete de dimensiuni destul de mari, rosii. I-au iesit una pe tampla, si inca doua pe la cot. Initial am crezut ca e de la o intepatura de tzantzar. Apoi s-a redus roseata si a ramas ca un punct mic in relief, mai putin rosu. A trecut in vreo 5 zile, l-am mai uns cu galbenele.
Azi cred ca o sa incerc sa-i dau ousor, ca tot asa a avut reactie prima data. Am un sensibilos!!
Plus ca regurgiteaza inca lapticul, iar la iaurt vomita, desi il mananca cu placere. Dar macar ia in greutate. Apropo, nici nu-l mai pot tine in brate, ma rupeee...iar de cateva zile zici ca i-a cashunat pe mine, intinde manutzele din 5 in 5 minute sa-l iau in brate, iar cand e acolo, vrea pe jos la jucarii.
No, acu' inapoi la treaba.
PS: al meu nu vrea sa zica nimic altceva in afara de eeeh, aaah. Cand ii zic: ta-ta, rade, se amuza. La ma-ma nu schiteaza nimic...da' las' ca se face el mare!
Va pupam!!!

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, am cercetat eu pb. cu numerele la pantofi, si (cel putin in Germania) sta cam asa:

Lungimea talpii: - 11 cm Marime: - 18

11,6 cm - 19
12,3 cm - 20
13 cm - 21
13,7 cm - 22
14,3 cm - 23
14,9 cm - 24
15,5 cm - 25
16,2 cm - 26
16,8 cm - 27

Sunt luate din catalog de produse pt. copii.
Va

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Fetelor...

mai scriem si noi.... Ieri am fost la clinica si avem la 8 luni + 3w. 9,500Kg. si 75cm. Yael e tare plangacioasa acum, a facut si febra... saraca.. of.. cu dintii astia.... Nu se simte deloc bine, nu e in apele ei... Ce sa zic, trecem si peste asta!

Ven, pai sa-i masor si eu talpa lui Yael... Oricum, eu deocamdata i-am cumparat pt. 6-9 luni... Ca asa e aici.. Sa vad ce-i dupa 9 luni!

Ileana (adameasca, nu?) sunt terminata dupa postarile tale... Ai un umor... Mor de ras cand citesc.. ma binedispui... Am si printat ce-ai scris ca sa arat la sotior, prieteni...

Numai bine tuturor,

Cu drag,
Izzy @Yael (8 LUNI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Buna dimineata, intram repede la raport pana nu ne copleseste lucrul. Multumesc pt urarile de sanatate fetelor! M-am mai linistit. Febra nu mai are, bubitele ii trec, dupa ce ieri se umpluse peste tot. Azi dimineata am vazut ca s-au dus de pe fata si mai are unele foarte palide pe corp. Sa fie al naibii de virus.
Vikinga,, eu nu prea mai am incredere in medicii de aici, ca prea des bajbaie pana pun un diagnostic, si mai ales ca am antecendente cu Alex, de pe vremea cand el avea eczema si dr-ul mi l-a pus pe antibiotic zicand ca are streptococ. Ce sa mai zic, important e ca se face bine. Oricum avem alte baiuri acuma, cu dintii. Au iesit cei doi de sus, aproape odata, acuma vad ca sunt umflate gingiile lateral, si nu ma lasa nici sa-l sterg la gurita. Of, ce probleme si cu copiii astia mici. Dar cresc ei! Acuma mananca de toate, ieri a avut la pranz papricas de pui cu paste fainoase- nu ma pricep la galuste, si ciorba de perisoare. Nu mai vrea cerealele de copii, dimineata cand i-am dat le-a scuipat, in schimb a mancat paine cu unt si sunca. Deci s-a facut barbat nu tufa.

Fetelor, dati-va un timp de "respiratie" intre copii, cele care mai vreti unul. Nici ca mine cu 8 ani diferenta, desi uneori e tare bine, Calin ma ajuta cu Alex, ba chiar imi face curatenie- sterge pe jos cu mopul, asta e pasiunea lui, si praful.

Ven, am notat si eu tabela cu marimile la pantofi. Intr-adevar sunt pe eBay.de unii tare draguti si destul de ieftini. Sa vedeti cat costa o pereche de pantofi aici!

Fetelor, spuneti-mi voi le dati la bebe calciu, sau cand v-a recomandat medicul sa le dati? Intreb pt ca aici nici la copiii mai mari nu se da. Vitamine le dati? Flor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim, Ven pentru lista cu numerele de pantofi, chiar se potrivesc, i-am masurat talpa lui Matei si chiar asa are, intre 12 si 13 cm, si poarta marimea 20. Acuma is tare curioasa cat o sa il tina o pereche de pantofi, adica in cat timp trec de la o marime la alta.
Laura, da, pe Ebay.de gasesti pantofi super faini, si ce e cel mai fain e ca sunt de calitate super, adica eu aici am gasit si pantofi de copii la preturi acceptabile, dar calitatea lasa de dorit ... asa ca prefer oricand o pereche de Naturino sau Elefanten. Problema cu ebayul in Germania e ca multi (majoritatea) nu trimit in afara Germaniei. Noi nu avem probleme asa mari cu asta, ca parintii unui prieten stau in Gummersbach si pun shippingul pe adresa lor si ei ni-i trimit ulterior, mai greu cu transferul de bani, ca nemtii nu accepta toti plata prin PayPal, si cu WireTransfer nu ma pricep cum se face ... tre' sa ma mai documentez.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput