Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
'Neata fetelor
Noi acum zbieram la usa camerei noastre. Mama asta rea a noastra nu vine sa ne ia. Dam cu pumnisorii in usa, urlam, avem personalitate, Stim ce vrem.
Vilma, si lui Luca ii tremura barbita.
Laura, bine macar ca s-a linistit puiutul.
Vikinga, distractie placuta la botez.
Carmen, ce inseamna PayPal? Si eu as fi amatoare de cumparat de pe Ebay.
Pupicuri,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Laura Takacs spune:
Ciuf, te duci pe paypal.com si iti faci cont. Iti trebuie fie un credit card fie bank account-ul. Plata pe eBay se face prin acest PayPal, nu poti direct la vanzator cu credit card.
Carmen, cu wire transfer mi se pare ca-i mai scump, platesti taxa de transmitere. Pe aici e in jur de $28 (noi am facut wire transfer de $3,000 si a costat atat).
Elenalove27 spune:
Buna , si noi la raport ca de citeva sapt. sunt o lenesa.
Alvaro de saptamana trecuta a inceput sa faca pasi singurel iar daca il pun in premergator face casa ravagi (de la un colt la altul al casei face ture de zici ca este la concurs cu premii)
Noaptea tot cu biberonul asta pe la 3 dimineata iar daca ii dau ceai sau apa tipa cit il tine gura , el vrea laptic si gata adoarme imediat .
Imi doarme de la 9-10 seara pina la 7-8 dimineata asta dupa o trezire pe la 2-3 dimineata sa isi ia portia de laptic.In rest ma striga doar cind vrea in brate A-ma ! iar daca vrea afara incepe sa plinga cind vede caruciroul.Am observat ca de cite ori mergem la piscina cu el,ii apare pe corp bubite mici si rosi , asa ca nu o sa mai mergem la piscina.Am cumparat o mini-piscina si o pun afara pe terasa si se balaceste de zor cu toate jucariile in apa.
Asteptam sa trecem si noi mai repede de operatia la puta ca sunt tare stresata acum cind ma gindesc.
Vikinga sunt cu intirziere -La multi ani pentru aniversarea casatoriei sa fiti fericiti in continuare casa de piatra si sa fiti iubiti !
Distractie placuta cu prietena si sa nu ratezi nimic .Iar despre bebe #2 muuuulta bafta si sa auzim vesti bune cit de curind.
sa iti traiasca Blondul cu ochisorii albastri si sa sti ca sigur o sa inebuneasca fetele din Spania dupa ochisorii lui.
despre soacre si cumnate sunt 100% de-acord cu tine
Laura Takacs ,multa sanatate lui Alexander.Am vazut pozele voastre si vad ca ii place leaganul lui bb care sa facut mare si este un frumos.Sa iti traiasca baieti.
ciuf , iti multumesc mult pentru PM si va dorim multa sanatate.
Paypal este un cont cu care platesti cind cumperi de pe E-bay.
carmen77 felicitari lui Matei pentru dintisorisi.
Eu sunt fan Friends, doar ca am avut atitea pe cap de nu am mai avut timp sa urmaresc toate serialele ,dar stiu ca sunt 10 sezoane deci trebuie sa fie 10 serii.
Eu le caut aici in DVD si sunt la pret rezonabil.
http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2637105&sourceid=1500000000000000629100
Am fugit ca sa trezit deja!
Multa sanatate .
Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3
adameasca spune:
Bonsoir!
N-am apucat sa citesc mai nimic din urma, ca-s lenesa si ma uit la Tv la Olimpiada, mai ales ca-s fan gimnastica.
Suntem ok, banditul e si mai bandit, nu face nimic notabil, decat ca mai noi se tine de pereti si merge prin casa, si taraste dupa el masutza din sufragerie. Cu somnul e mai bine de 2 nopti, adica se trezeste doar pe la 12 - 1 de 2 ori si gata. Am rezolvat-o si cu mancarea, papa la 7 dimi si-s tare multumita. Va pup si ma duc sa dau un ochi un urma.
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
adameasca spune:
Gata, am revenit.
Laura, si io zic ca poate o fi o boala a copilariei. Stii ca si Luca a facut la fel, febra 3 zile, si apoi eruptia pe tot corpul, zici ca erau bubitze de caldura, dar nu au fost. A fost rubeola... Io calciu nu ii dau, i-am dat o singura data 10 zile. ii dau zilnic Vit D si suplimentul de fluor, am inceput ce Zymafluor de pe la 4 luni parca. Fier nu i-am dat niciodata. daca mananca echilibrat nu cred ca e cazul.
Liliana, sigur ca mai pot, mai ales ca mai si dorm uneori. Chiar ma intrebam aseara cum naiba de am rezistat 2 luni de calvar, de la 4 la 6 luni ale lui Luca... Habar n-am... Si Luca face exact ce face si David, adica se tine numai dupa mine, "uita" de mine doar cand sta cu mama soacra, in rest, chiar daca e cu tati, urla dupa mine cand parasesc locul de joaca. Co somnul lui David io zic ca tre sa-l lasi asa, ori ii mai iese vreun dinte, ori vrea sa treaca doar la un somn pe zi. Pai daca doarme noaptea 13 ore...
Julia, am rezolvat misterul starii mele de depresie: m-au invadat rusii cu o sapt mai devreme, fapt extrem de rar intalnit la mine, io eram "ceas". Acu mi-am revenit, sunt chiar ok.
Vilma, lui Luca nu i-a tremurat barbitza niciodata, nu pot sa te ajut... Si Luca e scump rau la vorba, nu-ti face griji.
Yael, trece si perioada cu dintii. cand? habar n-am, ca iaca noi avem 6 luni jumate de chinuri. In ceea ce priveste umorul meu, hm... nu mi se pare ca-s chiar asa amuzanta. Sunt realista. pentru compliment.
Carmen, si eu sunt fan Friends, acum e in reluare pe ProCinema, cate 2 episoade pe seara. Asta seara am vazut episodul cu declansarea travaliului. Abia astept sa vad si celelalte serii.
Ma duc fix in varful patului.
A, am uitat sa va zic ca azi iar l-am tarat pe Luca cu forta afara din masina de spalat. Si l-am lasat azi in parc in iarba o ora, a mancat iarba, s-a jucat cu frunzele uscate, si-a pus carutul in cap de vreo 4 ori, a lins rotile pe toate partile, d-astea... dar am stat si eu pe-o banca linistita si nu m-a deranjat nimeni.
Daca nu apar vreo 2 zile nu va faceti griji, vin in vizita niste prieteni de la Buc si o sa stau pe langa ei, ca mi-e tare dor de ei.
Va pupam si aveti grija de voi.
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
allya spune:
Mai fetelor iaca scriu si eu cu f mare intarziere....
MUUUUUlta sanatate bebelusilor bolnaviori!
La Multi Ani! Vikinga!
noi suntem bine, Alex e terorist si el, adica nu ma lasa sa dorm noaptea si joaca si teatru, daca nu-i facem pe voie se pune pe un plans sfasietor care se opreste instant cand i se indeplineste dorinta.... dimineata ma trage de par si ma bate in cap sa nu cumva sa se odihneasca mami saraca...uffff
in rest nu are acces altundeva decat in dormitor, unde e totul securizat sau cel putin asta am incercat noi sa facem si nu iese de acolo, avem un gate.
va pupic,
carmen77 spune:
Hi-hi, Allya, is tare curioasa cat mai tine chestia cu gate-ul. La noi nu a tinut nici macar 3 zile. Si sa vezi cand o sa exploreze toata casa ... sa va tineti. Noi incercam tot felul de solutii cat mai inventive sa nu ne scoata din priza totul ... dar inutil.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Ven spune:
Bey, Allya, tu cand mai pui niste poze cu Alex, sa-l vedem cum mai arata? Inteleg ca muncesti mult, dar nici chiar asa........
Elena, felicitari pentru primii pasi Si cu operatia va fii bine, ai vazut la Luca al lui Ciuf.........oricum noi ne gandim la voi si va tinem pumnii!!
Noi nu indraznim sa ne deplasam inca nici in 4 labute, deci as putea sa spun ca-s fericita, dar pb. e ca nu mai vrea sa stea nicaieri, decat in picioare, sa-l tin eu de subsuori sa tzopaie.......Va dati seama ce distractie pe coloana mea toata ziua.......ah, si chiar ma studiam ieri in oglinda ce "brand" am de cand am nascut
Ieri iar ne-am procopsit c-o diaree, iar azi-dimi c-o voma, sper ca e ceva trecator, ca iar o iau razna cu diareea .....am bagat aseara un borcanel de morcov, lapte fara lactoza, sa vedem azi ce-o mai fi........
Fetelor din Bucuresti, va invidiez ca puteti merge in sept. la Babyexpo, ah, ce mi-ar fi placut !!! Poate reusesc sa fac ceva manevre sa merg si eu, mai vedem!
Liliana, sunt asa o nesimtita, c-am uitat sa-ti MULTUMESC DIN SUFLET pentru PM-ul cu detalii despre borcanele. Esti o dulce-dulce-dulce! Multi la voi!
Bey, lume, daca nu scrieti decat rar, macar mai puneti niste poze, sa avem la ce ne holba!!!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre
Ven spune:
Mai fetelor, ce-o mai fi cu Carmena, ca n-a mai scris demult???
Si nici Lena (s-o fi intors in Olanda?), Cristina (buburuza99) si muuulte alte fete....
Ancuta06, l-am vazut pe Martijn la 9 luni! De ce nu ne-ai mai scris si noua ce dragalas si nazdravan s-a facut? Si ce par mare are!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre
carmen77 spune:
Nah ca am mai pus eu cateva poze in albumul de 9 luni .. nu ca ati duce lipsa de poze de la noi. O sa fie disponibile in jumate de ora.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003