Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Liliana, hai ca e tare faza cu adormitul in scaunelul pus in patut. Parca imi si imaginez o reclama cu imaginile astea, David pus in scaunul de masina, incins cu centura de siguranta, pregatit pentru curse, pe fondul unei muzici cu motoare ambalate. Urmatoarea faza David adormit, cu capul picat intr-o parte, pe fondul unei muzici linistite (de carusel de bebelus) si cu sforaieli de somnic. Cadrul se mareste si se vede ca de fapt scaunul nu e in masina de curse, ci in ...patutz.
Si Codrin e toata ziua dupa fusta mea, cum nu ma mai vede, cum se pune pe urlat. Cind e in rotobil, tot dupa mine se invirte, abia reusesc sa-i distrag atentia cu vreo jucarie ceva, sa nu se mai impinga in mine, nu de alta, dar isi ia un avint cu rotobilul si se opreste cu el direct in cotoaiele mele de-mi vine sa urlu. Cred ca trebuie sa-mi fac rost de niste glezniere din burete, sa mai atenuez socul, ca de nu, o sa-mi faca niste glezne "fine", de urs, nu de balerina

Gabi, pe amindoi ii pui in rotobile ? Imi inchipui ce trebuie sa fie pe acolo, chiar ca la masinute

Ileano, ma bucur ca ti-a trecut depresia

Allya, intra si tu mai des pe forum, ca ne lipsesc postarile tale. Lucru, lucru, dar sper ca acum n-ai de gind sa treci in extrema cealalta si sa ne scrii o data pe luna.

Lui Codrin i-au iesit si cei doi dinti de sus. Dar credeti ca ma lasa sa ma uit la el in gura ? Zici ca facem lupte greco-romane cind incerc si eu sa vad ce are acolo in gura, si pina la urma tot el cistiga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby350 spune:

Salut fetelor!
Grele zile mai avem si noi! Cosminuta si Cristinelu au rosu in gat, Dany behaie si el ca un magarus, iar eu simt c-o iau razna.Ieri am fost toata trupa la pediatru, ne-a dat o gramada de siropute si picaturi.Mi-e groaza la faza cu curatatul nasucului cu pompita si la pus picuri. Dar lasa ca trece si asta si vin altele si.....
SIMONA sa sti ca si eu sunt toata vanatai pe picioare de la rotobile,
dar nu-ti fa probleme ca peste o luna merge Codrin in picioare
si Adio rotobil!
VENERA ce face Markus? I-a trecut diareea? Daca nu incerca cu Smecta.
Acum va las ca ma duc si eu la un pic de nani-nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Si inca o mamica de gemeni la raport.

Sambata gogoselele fac 8 luni jumate si abia acum au inceput si ele sa stea in fundulet nesprijinite.Cred ca a fost vina mea ca le-am tot lasat in bouncing chairs ca sa mai pot face cate ceva prin casa, si au tot stat lasate pe spate..in fine, acum stau mai mult pe covor sau pe sofa, inconjurate de jucarii.
Ma bucur ca v-au placut pozele, le tot facem cu zecile, trebuie sa ma apuc intr-o zi sa le salvez pe niste CD-uri.
Si la noi iesitul dintilor este la ordinea zilei, mai plang un pic noaptea, dar nu am ce sa zic, in rest sunt tare tare bunute si papa tot tot! Ruthie mai ales infuleca tot, de multe ori ma gandesc ca ar trebui sa o iau mai usurel.La 8 luni jumate are aproape 10 kg.Vi se pare mult? Miriam are 900 g mai putin.
M-ati intrebat cum ma descurc cu treaba..Ei bine, trebuie sa sacrific ceva: fie pe fetite fie gospodaria.Incerc sa tin curat si ordine jos in sufragerie, apoi cand le gatesc fac cantitati mai mari si le pun in congelator.Pentru noi, anul asta am hotarat ca nu vor fi prea multe cine sofisticate, aici e bine ca poti lua multe semi-preparate si asta scurteaza timpul de gatit..Dar ma uit din cand in cand in cate o carte de bucate si visez la ziua in care pot sa-mi pun sortuletul si sa fac cate ceva deosebit.Astept sa le vad mai marisoare, pana pe la 2 ani casa noastra o sa fie un pic mai intoarsa pe dos, dar nu-i nimic, noi sa fim sanatose.Tati zugraveste de zor zilele astea, asa ca tot o sa fie o schimbare.
Avem si noi un premergator (nu am luat 2 deocamdata) si numai o fetita s-a descurcat sa calatoreasca un pic, si numai inapoi.
Va pupicim pe toate,

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Salut mamici,
Allya, da ce scumpa esti la vedere, n-ai mai dat pe-aici de 100 de ani. Stiu ca e greu da' 5 minute sa ne mai zici cate ceva.
Ven, nici o problema, cu placere oricand, important ca a inceput sa manance. Si David a avut probleme saptamana trecuta, dr. a zis ca e o entero-viroza, noi am rezolvat-o doar cu regim si debridat.
Simona, hi,hi,hi, super scenariul tau, chiar ai imaginatie, lucrezi in publicitate? Si mie David mi-a belit picioarele cu nenorocirea asta de premergator da' sper sa trecem curand la mersul biped, de-adevaratelea.
2girlsmum, hai ca e bine, esti optimista, ca sa te incurajez, pe la doi ani abia o sa-nceapa sa scrie pe pereti, ordine n-o sa fie inca multa vreme de-acum incolo. Laura are 5 ani si mereu mai gasesc ba o jucarie, caiet, culori, etc. aiurea prin casa, ori nu mai stie unde le pune si-ncepe sa maraie " unde mi-e....?" moment in care instant mi se ridica paru'-n cap si intru in criza.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki
2girlsmum, hai ca e bine, esti optimista, ca sa te incurajez, pe la doi ani abia o sa-nceapa sa scrie pe pereti, ordine n-o sa fie inca multa vreme de-acum incolo. Laura are 5 ani si mereu mai gasesc ba o jucarie, caiet, culori, etc. aiurea prin casa, ori nu mai stie unde le pune si-ncepe sa maraie " unde mi-e....?" moment in care instant mi se ridica paru'-n cap si intru in criza.

Fata frumoasa, in mod sigur ne-ai imbarbatat si pe noi cu descrierea viitorului. Esti o dulce.
Fetelor, scrieti, scrieti ca noi suntem cu ochiul vigilent pe voi sa vedem ce ne asteapta (asta e rostogolirea gandaceilor inainte de primii pasi, of course !!!).

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Semnez condica rapid. Ce va asteapta? The terrible twos, adica perioada de la 2 ani cand totul e "nu", "nu vreau", cand incep sa-si impuna personalitatea. Mi-aduc aminte de Calin ca atunci cand nu-i faceam pe plac incepea sa urle si voma la comanda. Dupa vreo 6-7 luni i-a trecut. Picturi murale, hartii ascunse in sertare, jucarii si alte obiecte aruncate dupa mobila. Perioada cand facea pe gunoierul in parc, cand totul trebuia testat prin gust, cand nu mai statea piatra pe piatra, cum se zice, cand trecea el pe acolo. Sunt frumoase toate varstele, unele mai challenging, altele mai domoale. oricum sunt ai nostri si ii iubim.

Alex are patru dintisori, ii ies inca o pereche. Tocmai am trecut printr-o perioada calma, asa ca o luam acuma de la inceput cu maraieli, plansete, gel de gingii. Azi mergem la control si cred ca si un vaccin, daca l-or avea, ca l-au "sarit" acu' trei luni pe motivul ca nu era in stoc. Doarme noaptea bine, ocazional se trezeste dar numai daca are ceva- nasuc infundat, durere de gingii, fara motiv nu se scoala. Manaca foarte bine, si de o vreme ii dau mancare de-a noastra. Azi are mamaliguta cu branza si smantana.

Weekend placut si pupici la bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Laura si Liliana frumos ne mai incurajati

Gabi imi pare rau ca sunt puiutii bolnaviori,va dorim sanatate multa!

Noi nu prea avem noutati,Julia a invatat sa faca bravo,daca aude muzica cinta si ea si danseaza,daca papa imi da si mie,de la altcineva nu vrea sa pape nimic,e innebunita dupa copii si animale.

Azi a facut primii pasi singura,cam cu frica,fara sa fie tinuta si se uita la mine sa vada ce zic,normal ca am fost f mindra de papusica mea,acum are mamy fetita mare,sa vezi alergatura dupa ea toata ziua de acum incolo.

Fetelor sa va dau o reteta sa faceti pt voi si bbi,poate unele dintre voi o stiu,eu azi am facut-o prima oara si a iesit un deliciu,a papat Julia mea un castron plin,ea care maninca in ultimul timp doar citeva lingurite de mincare.
Aveti nevoie de :2-3 cani de orez,2-3 morcovi,2 dovlecei,patrunjel,4-5 rosii,1 ceapa,1-2 ardei gras,busuioc,cimbru si piept de pui(eu am pus si copanele).Am fiert carnea separat si legumele cu orezul cam 10 minute dupa care le-am amestecat si bagat la cuptor.Va doresc pofta buna!

Avem si noi citeva poze noi
Pupici si wk placut!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Da' pe unde sunteti mamici lenese, chiar nu mai ziceti nimic?
Felicitari Julia pt. primii pasi, incepe distractia.
Nu vrem sa va speriem, doar sa va aducem nitel cu picioarele mai pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Din pacate n-am reusit sa citesc prea multe, dar o sa rezolv problema mai tarziu.
Vreau sa va povestesc despre botezul bebeblinei,care in ultimele 2 zile a avut 37 cu 8 - faringita.
Botezul.A avut loc ieri. Totul a inceput cu stangul - coafeza la care aveam programare nu a aparut.Am cautat de mi-a venit rau un alt coafor in zona, intr-un final am gasit, dar cu o intarziere considerabila.
De aici a inceput totul, o graba incredibila, alergatura si prin casa si prin oras.....
Ajungem la biserica la timp, noi si nasii. Familionul - nu. Au intarziat cam jumatate de ora (ca de obicei), iar noi am inceput fara ei. Pe rand s-au adunat, dar noi deja eram super iritati.
Partea cea mai interesanta e ca in curtea bisericii am luat temperatura bebeului.....39 cu 3. Am crezut ca lesin, mai bine o faceam.
Nu va puteti imagina ce urlete, ce jale a fost in biserica, unde nu stiu de ce, era o caldura de puteai sa pici. Puiutul meu a urlat toata slujba, a varsat la un moment dat....o nebunie. Popa a bagat-o in vreo 4 paturici, m-am si rastit la el.Mi-am fost frica pt ca in momentul in care a strivit-o acolo, a adormit. Parca ai fi apasat pe buton, a picat. Am crezut ca a lesinat de la caldura.
Nu a bagat-o in apa, doar a stropit-o.
In concluzie n-am inteles nimic din tot botezul, abia astept sa vad caseta, ca poze nici nu cred ca avem un film, ea a tipat tot timpul si era pe jumate lesinata.
Dupa minunatia asta am mers la restaurant, afara erau doar vreo 40 de grade, am stat cateva minute, bb ardea din ce in ce mai tare....am plecat cu ea.
Acasa i-am facut o baita mai rece, am pus aerul conditionat.....in jumatate de ora avea 38 cu putin, atat are si acum.
Petrecerea a fost....vai de ea. Oricum era vorba doar de familion, dar a ramas tati singur cu toti reprezentantii...Nu s-a intamplat nimic pana la urma, am scapat fara discutii de data asta, dar cred ca isi iau ei revansa pana la urma.A fost un mic concurs de cadouri, de genul"al meu sigur iti place, parca ala ti-a placut mai mult.." dar am rezolvat-o.
In concluzie bb e fara papa in burtic de vreo 3 zile deja, cu temp si cu o baita de suportat azi. Fara fast , dar oricum.
Si aveam atatea pregatiri facute, numai pt pantofiorii ei cat am alergat....nici nu am putut sa-i pun.
Dar asta este, sanatoasa sa fie bebelina. Ne luam revansa la turta, ca nu mai e mult.
Abia astept sa se faca bine ca mi se rupe sufletul cand o vad asa.
Va pupacim pe toti, mamici, tatici si bebelici
Alexandra si bebelina cea frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mama mia cat am scris.....si tot am uitat ceva. Maine trebuia sa plecam in vacanta. Prima pe anul asta. Tati are doar o saptamana libera si abia asteptam cu totii.
Dar cred ca nu se mai pune problema, voi ce stiti de faringitele astea, cam cat ii chinuie be bebei?
Besitos
Alexandra

Mergi la inceput