Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Bine ati venit, mamici de gemeni ! Acum ne putem mindri si noi ca avem gemeni in grupa. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

M-am dat cu Vikinga in cap , ca bine zici . E una din cele mai faine nuante de blond de la Loreal. Dar pina la urma ramin la saten, asa e, cum zice toata lumea, cel mai bine e cit mai aproape de natural.
Felicitari pentru aniversare, va doresc multi, multi ani frumosi impreuna, sa va iubiti si sa va bucurati unii de altii pina la adinci batrineti.

Mama, ce concedii ati avut, fetelor ! Cind nu e soacra de vina, e vremea, si uite asa ...

Ciuf, spor la pregateli, ca doar vine tati acasa

Mey, fetelor, am imbulinat-o cu Codrin. De doua zile nu mai vrea sa adoarma seara singur. Pina acum il schimbam, il bagam in saculet, ii dadeam un pupic, ii stingeam lumina si ii inchideam usa pe dinafara, iar el adormea cu suzi in gurita. De doua seri, in momentul in care ies afara din camera se pune frate pe un urlat din ala sfisietor, de zici ca-l jupoaie cineva. Am crezut ca-i de la dinti, ca aia de sus stau sa-i iasa, dar atunci de ce tace numai cind sta cineva cu el in camera ? Ca sa nu mai zic ca se trezeste noaptea pe la 3-4 si face aceleasi figuri, plinge pina ma duc la el. Il mingai si gata, tace. Cind ies de la el din camera, iar plinge. O fi mai mofturos din cauza dintilor ? Sint mai durerosi aia de sus ? Sper sa-i treaca figurile astea, ca de nu, ma abonez la Ileana la luat lectii de supravietuit cu nopti albe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Bine ati venit, Gabi, Patricia!
La multi ani celor care au avut evenimente zilele astea....
Vad ca unele dintre voi s-au intors din concediu, noi ne pregatim sa mai plecam o tura, dar cred ca e ceva scris in astre care nu ne lasa sa plecam, mai bine zis ne pune bete in roate.
Aa, ca sa nu zic ca de ieri pana azi am avut si cateva accidente domestice: prima cazatura din pat a lui Tudor a fost inregistrata ieri, la ora 16, cu ocazia vizitei la buni. A cazut cu nasu'n jos, s-a speriat cand a vazut asa de aproape covorul si...urletele de rigoare. Doar ca are un stil ciudat de a plange, in general, mai inainte de a incepe concertul, are un urlet mut, ca sa zic asa. Presupun ca e un fel de apnee, adica practic nu respira. Am mai citit si cica e si asta un mod de manifestare, draga doamne, ce sa le mai faci?
O faza super a fost alaltaieri, cand a vazut-o pe Anca jucand fotbal cu tati, yoy ce incantare pe capul lui, a tras niste chiote ca am zis ca ar fi bun pe post de alarma la masina.
Asa, ramasesem la accidente, urmatorul a fost prinderea degetelelor Ancai la usa, noroc ca nu s-a soldat cu cine stie ce urmari. Al treilea a fost azi, cand i-a bufnit lu' husby un tablou electric in fata si a venit acasa cu ochii rosii, vai de capul lui.
In rest, suntem bine ....
Ma duc sa vad daca a adormit Tudor, ca m-a mai pacalit de vreo cateva ori: e liniste la el, nu s-aude nici musca, si cand ma duc sa verific, sa fie invelit, etc..., il gasesc in genunchi in patut, roade de zor stinghiile! Si nu zice nimic, cucurigu' lui.....
Va pupam cu drag,

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

la toti si dam binete mamicilor de gemeni.
Da' chiar asa, vindeti-ne din secretele voastre ref. la gospodarirea casei si ingrijirea de puiuti. Ca eu ma cam plang numai cu unul.
In primul rand, fetelor, stiti ceva de Elena? Vroiam sa stiu cum au facut fata lui Charley? Ceva prapad pe la ei prin oras? Bine ca nu prea mi-e clar unde sta ea. Dar oricum. Lumea ingrijorata.
Noi ieri am fost la piscinuta si Luca super incantat. Au mai venit niste prieteni cu fetita lor de un an jumate, dar al meu a dovedit-o. Era superactiv. De parca ii arata ca el stia mai bine locul. Fiu-meu pare tare indraznet. Daca ar fi asa si cand o fi mare, yoyoyoy, ce bine ar fi! Sa semene cu taica-sau, ca eu eram tare bleaga.
2girlsmum, superbe pozele. Imi place mult de tot aia la spital cand dorm amandoua fata in fata, invelite cu aceeasi paturica. Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
Eu ieri am gatit mancarica buna, m-am dat peste cap sa le fac pe toate, sotul a venit tarziu acasa ca a avut avionul probleme, iar seara eram franti cu toti. Luca nu si-a facut somnul de pranz, dar cu toate astea a rezistat nemaipomenit.
De fiecare data cand il iau in brate, ma musca de umarul stang. De dim. ma uitam si deja am vanatai. Ce-o fi in capul lui... Nici macar nu mai urlu, ca atunci satisfactia lui e dubla, si ar mai vrea o data.
Vilma, asa urla si fiu-meu cand se loveste tare. Urlet mut si rosu la fata. Nu se aude nimic, dupa care da drumul la supapa.
Vikinga, ani multi fericiti si sanatosi. Sa va mangaiati batranetile unul langa celalalt.
Pupicuri si sa auzim numai de bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

ce faceti, dragelor? Io am avut o zi mizerabila, Luca mi-a scos peri albi, nu ma vrea sa doarma ziua, mancarea trebuie asezonata cu jucarii, si-a pus in cap si pranzul si cina, a facut magarii toata ziua. Si io am avut o stare tare proasta, cu nervi, am mai si tipat la copil, m-a umflat si plansul... M-o paste vreo depresie, ceva, habar n-am...

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, tu te vaiti ca nu vrea sa mai adoarma seara, da' io ce sa mai fac cu el ca dupa ce ca plange ziua dupa mine daca ies din raza lui vizuala, azi nopate a urlat dupa mine dupa ce il puneam in patutz.... M-a dispera copilul asta, nu gluma. o sa imi iau campii si o sa-l las cu tac'su 2 zile sa-i puna pielea pe batz.

Vilma, imi pare rau ca ati avut asa accidente... Si Luca face apnee, sau cum s-o chema, exact cum descrii tu, cu cat il doare mai rau, cu atat e mai mare pauza de respirat si urletul mai groaznic. Eu il iau repede in brate si il duc la aer pe balcon si se linisteste foarte repede. Si azi si Luca si-a prins degetele la o mana in usa de la bucatarie. Pe care o deschide singur de la clanta daca e inchisa. Azi a reusit prima oara.

Vikinga, la multi ani, sa fiti fericiti si sanatosi si sa mai faceti un copil, ca prea-i frumos Aldito!

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

M-ai bine dispus, Vilma, mama........
Hehehe, smecheri copchiii astia. Exact asa face si Markus cand il las sa adoarma singur. Liniste deplina, si cand colo, el , in patru labe, se hatzana in patut de zice ca se filmeaza "Basic Instinct"
Btw, , unde mergeti in concediu nr. 2?

Am reusit sa fac azi ceva de mancare. Cam atat, in rest plimbare, adunat rufe de pe sfoara , pregatit mormanul pentru calcat .......distractiv cand te-ntorci din concediu.......
Urmeaza maine curatenia aproximativ-generala
Poimaine calcatul.
Si tot asa, <<Arbeit Macht Frei>>, vorba neamtzului

Fetelor, la Markus i-au iesit niste bubite mici-mici pe fata, sigur de la ceva ce-a mancat, dar nu reusesc sa depistez de la ce (btw, vilma, a mancat ceva ananas, sa fie de la ala?)

Trimit acum mesajul asta inceput la ora 17:30!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ziua noastra de 9 luni a debutat cu o infectie virala (il citez pe medic) cu febra 41 timp de trei zile, si inafara de Tylenol si Ibuprofen nu mi-a dat nimic (astea-s antipiretice). Dupa trei zile a scazut, iar de ieri nu mai are febra, in schimb a aparut un rash pe tot corpul, pe fata si cap. Dr a zis ca asta conclude ciclul infectiei virale (ce fel de virus, nu stia) si ca ar trebui sa dispara in 2 zile. Sunt fooarte curioasa. Nu prea am eu incredere in medicina americana, dar astept sa fie altfel decat cred eu.

Avem poze noi. Va citesc dar mai rar cu raspunsul, ca nu prea am timp. Pupici si sanatate la toti bebelusii!

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeBOWzhu2aNWJV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Imi pare rau, fetelor, de noptile albe ... stiu si eu cum e. Eu de 2 nopti dorm mai bine, adica inchid usa de la camera lui Matei si asa il aud numai cand plange, ca pana acuma ma duceam la el de cate ori maraia, si asa nu aveam nici eu somn, nici el. Acuma cu usa inchisa m-a trezit o singura data pe la 6 jumate sa ii dau niste ceai si dupa aia s-a culcat inapoi pana la 8 jumate. Sper sa il tina bunele obiceiuri. Acuma stau sa iasa in sfarsit si dintii de jos, se vede alba gingia, unul a si spart un pic gingia. Asa ca vad ca recupereaza feciorul asta el meu toti dintii pe care nu i-a avut pana acum .
Fetele fane de Friends, stiti cumva cate serii sunt? Adica eu am terminat de vazut seria 8, aia in care Rachel naste. Mai e vreo continuare? Ca si eu is innebunita dupa Friends si m-am mai uita ... daca as sti ca s-a mai filmat si unde sa caut dupa ele.
Va las ca Matei trebuie culcat de dupa amiaza, e cam marait.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vikinga, am si eu o intrebare referitoare la marimile de pantofi pentru copii in Germania. Deci, eu as fi tentata sa ii mai cumpar cate ceva lui Matei de pe Ebay.de, si in Ro, Matei are acum marimea 20. Adica asta ii vine acuma. Nu stiu cum e cu marimile de pantofiori in Germania. Aldo ce marime poarta? Ceva apropiat de 20? Eventual pot sa masor o pereche de pantofi de a lui si sa iti spun cati cm are talpa .. poate asa ma lamuresc. Ma gandesc sa nu fie marimile in functie de cate luni are copilul, ca pe unele licitatii scrie de exemplu, 20M, ceea ce pe mine ma duce cu gandul la monate, dar .... mai bine intreb ca sa fiu sigura.
Mersi

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby350 spune:

Hello fetelor! In sfarsit am si eu o clipa de ragaz dupa toata agitatia de astazi...pardon de ieri.Cosmina si Cristi dorm dupa o zi in care s-au agitat care mai de care, unul in stanga altul in dreapta.De cand i-am pus in premergator, la noi in casa e ca la masinutele alea electrice de la Parcul de distractii:se ciocnesc unul de celalat, se imping, trag tot ce le iasa in cale....ce mai, dupa ce termina joaca toata casa parca e un camp de lupta si mie i-mi vine sa ma iau cu mainile de cap.E destul de greu cu doi bebici dar totusi ne descurcam noi cumva, mai ales ca avem si ajutor-pe oma(soacra mea).I-mi pare rau ca nu pot sa va trimit si poze pana la sfarsitul lunii pentru ca nu am album inca.Va pupicez!

Mergi la inceput