Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
julia23 spune:
Gata!Ne-am intors din vacanta in care mai bine nu ma mai duceam ca mi-a facut soacra-mea o multime de nervi de imi venea sa o iau frumusel cu autostopul sa ajung la Bucuresti sau sa o .Toata ziua imi facea capul calendar,sa o imbrac mai gros pe Julia,sa-i pun caciula,sa o mai las si fara pampers sa mai fac economie,ca ea spala pe zi cite 30 perechi pantaloni,ca ea le-a dat sa suga pina la 5 luni,ca eu acum degeaba ii mai dau ca nu mai e bun laptele,ca sa-i dau si carne si ou in aceasi zi ca nu are nimic si supa facuta de ea era buna si peste 3 zile sa o manince Julia dupa mintea ei ca doar a fost tinuta in frigider,cind eu acasa ii dau in fiecare zi mancare proaspata,rar si a doua zi,ca pot sa-i dau cartofi prajiti ca nu are nimic,ca ea le dadea de toate.......
Dupa 2 zile i-am spus ca nu ma intereseaza cum si-a crescut ea copii,ca eu o cresc dupa sfaturile pediatrei si dupa cum vreau eu si sa nu imi mai dea sfaturi ca daca am nevoie o sa i le cer eu si plecam toata ziua pe munti cu Julia ca sa nu imi mai fac nervi,veneam doar la ora mesei si somnul printesei.
In rest a fost frumos,timpul a fost cam urat,acum era soare acum ploua,Julia a fost f fericita,era f incintata de animale(vacute,caprite,cai,ciini),era fericita cind o lasam pe iarba si cind o lasam sa puna mina pe animale.
A cazut si din carut,in cap direct pe ciment,eu cind am vazut-o mi-a stat inima,dar ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic,doar s-a speriat.
A invatat si ea sa faca pa cu minuta,a inceput sa zica si tata si i-au iesit sus 4 dintisori unul dupa altul.
Am citit putin din urma,dar o sa recuperez si restu,cind vroiam sa ma pling ca Julia nu sta nici o secunda cuminte am citit ce face Luca si Gabriel,pe linga ei ea nu face nimic.
Ea vrea doar plimbata,trage de tot ce intilneste in cale,baga totul in gurita,ma musca,ma trage de par,dar pina la a ajunge sa se urce pe sifonier sau sa se bage in masina de spalat e cale lunga,oricum ea e fetita si nu cred ca o sa faca asa ceva.
Ven eu ii dau iaurt Campina cu fructe,papa 2 borcanase de 125 gr la o masa.
Elena si Ciuf ma bucur mult ca sunt bine bebicii vostri si sper ca de acum inainte sa nu mai aveti probleme!
Gata,ma duc la nani,ca miine avem musafiri ca o sarbatorim pe maimutica de Sf Maria.
pt toate mamicile si bebicii cu numele de Maria,Marian!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
Ven spune:
Salutare!
Ne-am intors din concediu, nu foarte odihniti, dar asta este.......
Suntem bine, ok, Markus papa foarte bine (1 litru de lapte pe zi, plus 1 borcan fructe cu cereale , plus un borcan legume cu sau fara carne).
O sa revin cu detalii cand am mai mult timp.
celor cu numele Maria si Marian, si tuturor sarbatoritilor pe care i-am sarit......
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre
adameasca spune:
Bine ati revenit din concediu, fetelor!
Julia, da-o-n masa pe soacra si nu te mai agita din cauza ei. Of, ce ma bucur ca am o soacra minunata!!! A avut si ea ceva tentative de cicalei, dar le-am retezat din fasha si gata, nu mai avem discutii. De fapt nu am mai avut cam din luna a doua a puiului, poate ceva pe la inceputul diversificarii, apoi gata. Acum e cumintica, face ce-i zic, ii da puiului cum ii zic de mancare, il culca seara, ii da sa pape, se joaca cu el mai frumos ca mine. Fata buna...
Noi am fost azi la tara la bunicii mei, Luca super cuminte, l-am culcat afara in tarc, s-a uitat interesat la porci, la gaini, dar nu s-a apropiat, ca ii e frica de ele.
Azi noapte am avut iar circ, a mai facut un hematom la o masea, fir-ar ele sa fie ca nu mai ies o data. in schimb l-am rezolvat se pare cu mancarea noaptea, introducandu-i o masa consistenta seara la 7. Azi dimi s-a trezit la papa la 6 jumate. De mancare i-am facut azi supa de galuste si cartofi la cuptor cu smantana si cascaval. Maine am de gand sa-i fac rosii umplute. Sa vedem ce succes am cu ele. Si a papat si cozonac azi, fara partea cu nuca si rahat, doar simplu. mama, mama ce i-a mai placut.
Ma duc sa ma mai uit la teveu, ca sunt fana Olimpiada, asa ca sunt in fata televizorului tare mult zilele astea.
Va pupacim!
pentru Aldito bantido! Pupici de la noi pentru toate mariile si derivatiile de la ele. Si io printre ele, ca nu puteam rata ocazia.
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
vikinga spune:
Mulumesc Ileana Ieri am implinit un an de la casatorie a fost frumos, acum obosita dar ma refac din mers. La multi ani de Sf Marie celor cu numeleVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
ciuf spune:
Alexander Stefan si Codrin (sarbatoritii de ieri) si Aldo (cel de azi).
Noi suntem in focuri mari ca azi ne vine taticul si eu nu mai stiu ce sa fac mai bun de mancare. Planuim sa ne jucam un pic si in piscina, daca vremea tine cu noi.
Luca si-a facut somnul de frumusete de 3 ore. Nu stiam ce se intampla cu el. Rare cazurile astea, sa-mi doarma atata. Si ce bine a fost.
Altceva nimic nou pe la noi.
Pupicuri,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
gaby350 spune:
Buna fetelor! Sunte-m noi veniti si dati-ne voie sa ne prezentam:gemenii Cosmina si Cristian, nascuti la data de 26 11 2003si mamica lor gaby350.Noi acuma dormim si de aceea mami are putin timp liber,fiindca toata ziua trebuie sa se ocupe de noi si de fratele nostru mai mare-Dany. Daca i-mi da cineva un sfat? Cum pot s-o culc pe Cosmina din nou in patutul ei? Am facut greseala s-o iau cateva nopti langa mine in pat si de atunci cand o pun in patut plinge.Problema e ca daca o las sa planga il trezeste si pe Cristi, si atunci Adio somn pentru mine.OK. Sper sa ne citim mai des!
2girlsmum spune:
Si noi, si noi...M-am gandit ca e bine sa ne inscriem si noi aici, fetitele mele gemene sunt nascute in decembrie 2003. Deocamdata va spunem bine v-am gasit si speram sa revenim cat de curand cu intrebari si schimburi de experiente.
Pupici,
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile Noastre
carmen77 spune:
pentru Aldo si pentru Cosmin si pentru restul sarbatoritilor pe care i-am ratat. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Gaby si Patricia, bine ati venit in "clubul" nostru . Asta e chiar o chestie inedita, ca pana acum nu am avut gemeni in grupa . Eu sunt chiar curioasa cum va descurcati cu 2 copii in acelasi timp. Poate ne spuneti si noua din secrete . Am vazut pozele lui Patricia si ale fetitelor, si sunt niste scumpe, iti vine sa le manci . Gaby, asteptam poze si de la voi.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
Bine ati venit mamicilor de gemeni!!!! Asteptam sa ne povestiti cum e cu doi nazdravani in loc de unul, ca pe unele dintre noi si unul ne da gata. Vrem sa vedem si poze cu copiii si cu voi.
Gaby, sfaturi cum s-o pacalesti pe mandra sa doarma in patul ei nu prea am... Decat s-o lasi sa planga. Mai bine sacrifici cateva nopti decat sa dormi cu ea in pat inca vreo cateva ani... Zic si io... Luca a dormit intotdeauna la el in camera singurel in patutz. Am avut 2 tentative de a-l lua cu noi in pat dar le-a refuzat.
Patricia, ai niste mandreti de fete, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ele.
Noi am avut o noapte mai linistita, nu foarte, sa nu ne iesim din mana. Si ce bine e sa nu mai ceara cupilu papa noaptea. Azi dimi la 6 jumate a vrut laptele si acu' mai doarme iar. Probabil pana la 7 jumate.
Va pupam pe nasucuri!
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
Ven spune:
Buna!
Acum a adormit odorul, in sfarsit! Mai nou are un nou ritual de adormit: il tin in brate, iar el se joaca cu parul meu (a se citi ma TRAGE de par) pana adoarme
Nu stiu ce sa-i fac sa-l dezvat? Oare as gresi daca i-as cumpara o papusa cu parul lung, s-o smotoceasca pe aia pana adoarme? Ca mie si asa imi cade rau parul, in cateva sapt. ajung cheala Ce ziceti?
In concediu a fost asa si-asa. Cat am stat la Bran a plouat intr-una, asa ca va dati seama ce inseamna 3 zile la munte cu ploaie.....plus ca eu sunam intr-una la maica-mea, ca mi-era un dor FIZIC de Markus, de-mi venea sa plec inapoi pe jos sa-l vad......cine a stat despartita de pitic cateva zile stie despre ce vorbesc........
Apoi am fost dupa sora mea la Otopeni, si am mai petrecut cateva zile la Intorsura cu ea si cu ai mei. Am ajuns la concluzia ca-s baba rau, ca pana nu ne-am intors acasa, eu nu m-am odihnit ca lumea in NICI UN PAT!!! Nici la Bran, nici la maica-mea, niciunde! Doamne, bine-i in patul tau, in dormitorul tau, in asternuturile tale..........hai ca-s nebuna rau!!!
Am facut si ceva poze pe la Bran, dar deocamdata mi-e lene sa le pun, am pus cateva cu Markus in albumul de 8 luni!
Eu sunt total dezorientata, in sensul ca am spalat 4 masini de rufe , mai am una, dar nu mai am unde sa le-ntind, nu am nimic de mancare, in casa e mizerie, va dati seama cat o sa am de calcat, si nu-mi vine sa m-apuc de nimic, Markus nu ma lasa sa fac nimic, n-are cine sa m-ajute etc. Offffff!!
In alta ordine de idei: bun venit Gabi si Patricia, mamicilor de gemeni! Povestiti-ne mai multe despre viata de mamica de 2 comori!
pentru Aldito cu intarziere!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre