Ce gatim azi? (3)
Raspunsuri - Pagina 13
mamicaluitheo spune:
salutare fete dragi si bine v-am regasit.
alte meniuri, ciuperci pane tare bune,
in ardeal am descoperit o reteta la fel de buna, ca un fel de ciulama( ei ii zic popricas) dar este dreasa cu smantana si la sfarsit se pune usturoi pisat si mult patrunjel verde/ un deliciu ( carnea se prajeste la inceput) dupa care se pune un pic de apa cat sa fiarba bine si cand sunt aproape gata se face separat un sos de smantana cu 2 lg de faina si un strop de apa ca sa fie mai subtiata olecuta) se toarna peste pui si la sf. dupa cum am zis( cand este gata) usturoiul si verdeata.
dovlecei pane cu branza
va pupa andreea
valentinag spune:
Am revenit si eu din concediu si trebuie sa dau raportul ce si cum!
Simbata:
piept de pui imbracat in bacon
aperitiv cu clatite
saramura de pastrav
Duminica:
ciulama de pui cu mamaliguta
tocanita de legume cu costita
Valentina
danyce spune:
azi fac spaghetti bolognese si macaroane carbonara. Se va papa la alegere, iar desert mousse au chocolat
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Catrinel_17 spune:
Eu am facut ciorba de vita (cu multe legume, acrita cu rosii si putin otet, cu muuult leustean ), gratar cu varza calita si cartofi natur. Desert: nimic – n-am mai avut absolut nici un chef!!!!!
CC
slakje spune:
Fetelor dar voi vad ca zilnic faceti desert.
Eu fac foarte rar, la ocazii, nu sunt obisnuita si nici nu ma omor dupa dulciuri, gasesc ca nici nu e prea indicat pentru mine, tata-meu are 135 de kg si mie mi-e frica sa nu-l mostenesc, gasesc ca ar fii prea mult si desertul..
Doar ca-mi faceti pofta!
Alina.
louisea spune:
ce am mai gatit: varza calita cu carnat, buritos cu cartofi copti si salata, chiftelutute daneze cu cartofi natur si conopida, cotlete de porc cu ciuperci si rosii la cuptor.
justasmallkiss spune:
Am citit odata,undeva aici pe forum reteta de snitzele dietetice....nu mai stiu daca aici la ce gatim azi!!!
Azi am zis sa incerc sa vad cum ies....nu m-am mai oprit din mancat,nici eu nici sotul!Yami yami!
Imi plac mai mult decat cele"normale".
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
danyce spune:
Azi fac "hrenze", cel putin asa se numesc prin zona Maramuresului de unde ma trag eu. Seamana cu un soi de snitele sau cu "rosti", dar sunt facute cu cartofi razuiti marunt, oua, sare, piper, putin bicarbonat si faina ca sa lege compozitia si sa se absoarba zeama lasata de cartofii razuiti. Se aseaza cu lingura in tigaie si se da o forma cu partea bombata a lingurii astfel incat sa arate ca un snitel. Sunt super gustoase mancate calde cu smantana. Desi se pot manca pe post de mancare de sine statatoare, eu le folosesc drept garnitura si am sa fac azi niste clotete de porc langa ele si poate ceva fasole verde.
La desert mi-am pierdut inspiratia pe ziua de azi si daca nu debitez ceva pana la cina o sa papam iaurt cu fructe sau inghetata ca din astea am mereu in casa.
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
ocebine spune:
Am facut ieri aripioare de pui prajite in ulei laolalta cu vreo 3-4 ardei iuti spintecati pe lung, iar la sfirsit am pus ceva usturoi pisat (asa ca o unda). Nu a ramas nici una si fomisti mei striga bis pentru azi.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
schuster laura spune:
Hallo fetelor.
Am ajuns din nou acasa din concediu si copii sint acum la scoala, respectiv gradinita si m-am gindit sa mai dau pe la voi pe aici prin bucatarie ca a inceput rutina zilnica cu gatitul, mai ales.
Dupa atitea restaurante am primit LAPSUS in ale gatitului si ma uit pe la voi ce ati mai gatit.
De ex. ieri am facut un gratar de porc cu o salata de cartofi si astazi a-s gati snitelele dietetice ale Ioanei dar v-a trebui sa-i trimit un PM. si sa o intreb cum le-a facut.
Cu acestea v-a urez o zi buna si la fel spor la gatit .
Pa,Pa!
Laura si Fam.
schuster laura