Ce gatim azi? (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

fetelor, azi gatiti peste. e dezlegare la peste, asa ca o sa gatim si noi (adeca sotzsul). o sa faca niste merluciu pane si eu o sa fac o garnitura. dar nu prea ma duce capul ce garnitura ar merge cu pestele pane? cartofi natur, ntz, parca as vrea altceva.
vreo idee, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Cu peste prajit merg cartofii prajiti..O data nu o fii foc.(eu vorbesc ca la mine o data inseamna o data pe zi in fiecare zi).

Eu azi voi face niste cartofi cu ceapa si ulei si niste snitele de porc langa caci nu am mai mancat de mult si mi-e pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Eu azi fac piept de pui (pe care l-am lasat la marinat in vin alb si ierburi) cu sos de rosii si ceapa verde, si linga, cartofi natur.

Va pup,

CC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Laura,ai primit PM-ul?
uite ca iti scriu si aici reteta:carnea o bati pt snitele,o condimentezi,o dai prin ou si prin parmezan ras...si bagi snitelele in tava la cuptor,cam la 200-220 de grade!
Pe tava pui backpapier si ungi cu putin ulei sau unt!
Si gata...ies delicoase,mie imi plac f mult!
Sa aveti pofta la ceea ce gatiti azi!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Pentru seara asta: Chiftelutze de cartofi: Pentru cine nu stie se fac foarte simplu:cas ras, cartofi fiertzi in coaja rasi sau datzi prin masina, paine muiata in apa si stoarsa bine, 4 oua, faina , sare, piper.
Se formeaza chiftelutzele si se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Ies bune.
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Fetelor ieri am facut PASTE FAINOASE CU SUNCA LA CUPTOR si am mai facut un LICHIOR DIN BOABE DE SOC,a iesit grozav.
Iar astazi o sa fac SNITELELE DIETETICE ale Ioanei care ii multumesc pt PM. trimis.
O zi buna si spor la treaba.
Laura si Fam.

schuster laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.chis spune:

Buna fetelor! Ieri am facut ciupercute cu smantana si usturoi si mamaliguta.Imi era cam dor de mamaliguta. Si ca desert : nectarine.
O zi buna va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

M-ati zapacit de tot cu snitelele voastre dietetice, asa ca am sa fac si eu azi, si mai gatesc niste varzute de Bruxelles langa ele si poate ceva cartofiori natur.
La desert: salata de fructe

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Supa de rosii cu taitei de casa
Pui la ceaun cu muraturi

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

aici "Ce gatim azi? (4)":
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31922