Sus in Scandinavia (3)
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
Iaca, mai jos si poze cu Ilie si nu numai!!! Simbata am luat si ciinele la paja si am vrut sa-l bagam si-n apa...Insucces total, asta-i ciine de uscat..statea pe mal si latra la noi sau la valuri, iar de intrat parca, parca si-ar fi facut curaj numai ca s-a lasat pagubas dupa ce a constat ca "dusmanul" e mai tare ca el...a incercat sa muste apa, da' nu i-a mers!!! :-)
http://community.webshots.com/user/lilanda
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaa ce potaie ai hahahahaha e de maritat ? incepe sa mi se inmoaie inima uitindu-ma la el. da-l pe mina mea si ti-l invatz eu sa traca si atlanticu innot si cu piatra de git daca este.
lilanda spune:
Vrei sa te-nsori narancea???
Da' daca ne mai faci grase vreodata si ciinele-potaie, cred c-o sa treci tu Atlanticul inot, cu piatra de git!!!!
http://community.webshots.com/user/lilanda
narancea spune:
bag zeama ca daca o fi sa te supar am sa trec Atlanticul si in zbor, nu? esti din alea periculoasele ? daca imi dai una, am sa ma plictisesc in aer, hahahahahahahaha
yllen spune:
quote:
Originally posted by romaniaau
Yllen, te asteptam cu drag in Suedia. Se poate ca sambo al tau, daca e suedez, sa nu stie prea multe despre ce trebuie facut ca imigrant. Dar te invatam noi
-Din primele zile dupa ce primesti numar personal trebuie sa mergi sa iti faci poze pentru IDkort (un fel de buletin de identitate).
-Daca ai studii superioare trebuie sa iti trimiti diploma pentru echivalarea studiilor la Stockholm, la Högskoleverket.
-Apoi te inscrii la scoala de limba suedeza SFI conform pregatirii tale. Sint scoli pentru imigranti cu studii superioare, se preda intensiv 8 ore pe zi si termini scoala mai repede.
- E foarte important sa te inscrii cit mai curind la Fortele de munca (Arbetsförmedlingen) pentru ca gasesti ajutor si posibilitati de angajare daca esti inscrisa.
-Daca ai carnet de soferi din Romania, sa stii ca este valabil aici doar in primul an de sedere. Dupa aceea este valabil doar in afara Suediei si va trebui sa dai test aici pentru carnet de soferi suedez.
Nu te astepta la prea multa veselie in Suedia. Este o tara civilizata, curata dar cam scumpa. Si de aceea nu prea ies oamenii la restaurante sau alte distractii.
Noi ne-am obisnuit si ne place.
Drumul e lung si trebuie sa fii foarte rabdatoare.
Daca spui ca ai copil, ar fi bine sa te aprovizionezi din Romania cu medicamentele folositoare, sa le ai in casa pentru ca aici sint toate mult mai scumpe.
Noi sintem cu tine, nu ai grija ca nu vei fi niciodata singura.
Iti doresc numai bine.
Florina
Merci Florina!
Adevarul este ca mi-ai citit gândurile! Indicatiile tale imi sunt de mare ajutor. Este exact ceea ce imi lipseste mai mult in acest moment: indrumari in incalcita "jungla" a biurocratiei suedeze!
Te pup dulce si, orsice fel de sfaturi din partea voastra sunt bine-venite!
narancea spune:
da ma lalandia, parca a dat strechea in scandinavele astea...hahahaha
mincalear tata pe ele, cum stau ele afara la soare.
azi au venit norii .......... poate iese ceva
Rayuela spune:
Gata ,am venit si noi de la tara..acum am la treaba la despachetat de parca am fost in misiune pe Marte,nu alta!
naranceo,pe unde ai umblat golanule??Ne-a fost dor de tine!
lilanda,frumos e mai ILIE,io m-am indragostit!
Suiedejele mele tot la soare??
Pe noi ne-au mincat tintarii si stam si ne scarpinam acum!
Va pupez
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
narancea spune:
hhhhhhaaaaaaaaaiiiiii i-a fost cuiva dor si de mine........ aaaaaaaa nu am trait degeaba in lumea asta hahahahaha daca te maninca hai la tata aici sa te scarpine. pe iliutza lasa-l ca eu am pus ochii pe el primu, asa sa stii.............
lilanda spune:
Se dezmorteste lumea, se dezmorteste, ca venira iar norii peste noi!!! Da' nu-i bai ca uite-asa, s-a mai racorit
Elena, te-am pus si mai tare la inima!!!
Mey, a propos de tintari, eu sint plina de respect pentru astia daneji...ca desi sint ditamai lighioanele, nu fac nimc, zau!!! Ce ma enerveaza sint insectele alea mici si slabanoage care se lipesc de piele ..yuck!!!
pozulici