Sus in Scandinavia (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Va astept cu mare placere, da' voi nu apetitul de munca mi-l ridicati ci ala de zburdat da' pe altundeva decat pe campul muncii
(cam asta asociez eu cu voi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yllen spune:

Se vede ca e vreme buna in scandinavia de nu mai sta nimeni pe forum!
Eu, chiar de risc sa vorbesc singura,tot am sa va impartasesc bucuria mea. Ni s-a aprobat,mie si fiului meu,viza de rezidenta in Suedia.Deci,intr-o luna, doua,spre Suedia si,drept sa va spun, ma cam ia cu fiori pe spate.

Fetelor, nu-i asa ca nu ma veti lasa la greu????? Voi avea nevoie de sprijinul vostru moral!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

yllen, felicitari

Deci, vii odata cu ploile (asta da' incurajare, nu?)
In ce localitate veti locui?
Sprijinul nostru moral il vei avea oricand. Cred ca nu gresesc cand spun asta la plural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Raportul de seara!!!
Yllen, felicitari!!! Te-asteptam cu stegulet de Suedia!!!
Adelutza stiu ce vrei sa zici cu ccc cuvintul ala.."træls" se zice pe daneza!!! Da' las' ca si miine e o zi, nu???
Elena, da si tu mincare mai multa copilului, poate i-o fi foame!!!
Io azi am stat ca o molusca toata ziua la plaja...am facut si baie ca ma durea inima sa nu incerc Baltica la 23 de grade!!! Ohhh Doamne, sa o tina toata luna asa-frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Hai ca am venit eu sa sting lumina azi!
Adela,bine ca nu ma asociezi cu cupil urlator!Las ca urmeaza niste sindrofii in septembrie..sa te tii!
lilanda,hahahaha,dau mai de mincare,nu vezi ce sufar pe aici ca nu pot sa beau si io un paharel din motive de bebe alaptat
yllen,Bine ai venit in Suedia!Sa ne spui pe unde o sa stai!
Katerinooooooo,ai trecut clasa la suiedeza sau ai ramas corijenta?
Gata ma duc!Noapte buna!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yllen spune:

)Na, ca nici n-am somn!
Va multumesc mult fetelor ptr primirea calduroasa!
Vom locui pe insula Oland.Locuri super-frumoase dar si izolate. Sper sa nu ajung o leguma! Posibilitati putine de afirmare profesionala, sociala...
Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ziua buna fetelor

am venit acasa la voi, unde e mai bine ca aici ? oriunde cred hahahaha
na ca a venit vara si aici. sintetzi bine sanatoase, bronzate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bine ai revenit acasa, narancea!!! Nu ti-a fost dor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

cum sa nu imi fie dor, mergeam prin Romania si gindul numai la Danemarca imi era hahahahahahahaha berea Tuborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Yllen, te asteptam cu drag in Suedia. Se poate ca sambo al tau, daca e suedez, sa nu stie prea multe despre ce trebuie facut ca imigrant. Dar te invatam noi
-Din primele zile dupa ce primesti numar personal trebuie sa mergi sa iti faci poze pentru IDkort (un fel de buletin de identitate).
-Daca ai studii superioare trebuie sa iti trimiti diploma pentru echivalarea studiilor la Stockholm, la Högskoleverket.
-Apoi te inscrii la scoala de limba suedeza SFI conform pregatirii tale. Sint scoli pentru imigranti cu studii superioare, se preda intensiv 8 ore pe zi si termini scoala mai repede.
- E foarte important sa te inscrii cit mai curind la Fortele de munca (Arbetsförmedlingen) pentru ca gasesti ajutor si posibilitati de angajare daca esti inscrisa.
-Daca ai carnet de soferi din Romania, sa stii ca este valabil aici doar in primul an de sedere. Dupa aceea este valabil doar in afara Suediei si va trebui sa dai test aici pentru carnet de soferi suedez.
Nu te astepta la prea multa veselie in Suedia. Este o tara civilizata, curata dar cam scumpa. Si de aceea nu prea ies oamenii la restaurante sau alte distractii.
Noi ne-am obisnuit si ne place.
Drumul e lung si trebuie sa fii foarte rabdatoare.
Daca spui ca ai copil, ar fi bine sa te aprovizionezi din Romania cu medicamentele folositoare, sa le ai in casa pentru ca aici sint toate mult mai scumpe.
Noi sintem cu tine, nu ai grija ca nu vei fi niciodata singura.
Iti doresc numai bine.

Florina

Mergi la inceput