Sus in Scandinavia (3)
Raspunsuri - Pagina 5
amoodia spune:
quote:
Originally posted by georgianab
Dragi nordici eu vroiam doar sa va intreb despre vreme
Peste vreo doua saptamani trag o fuga in Norvegia, mai la sud, in Stavanger. Si habar nu am ce haine sa-mi iau! Eu in prostia mea mi-am inchipuit ca e tare frig, iar voi va plangeti de caldura! Cine ma ajuta cu un sfat? Merg in tricou? Imi iau plovere? Haina de blana?
Aici la Paris sunt 30 de grade si ne topim de caldura!
Multzam fain de ajutor.
http://community.webshots.com/user/georgianab
Georgiana zilele astea a fost cald numai ca in Norvegia nu se stie niciodata cu vremea, acum e cald de curg apele de pe tine si dupa 5 minute ingheti. eu zic sa-ti iei cu tine si ceva ca pentru toamna o geaca ceva si pantofi ca nu se stie cate zile va tine caldura.
Rayuela spune:
Buna ziua la nordici!
amoodia,Bine ai venit printre noi,chiar nu aveam nici o reprezentanta a Norvegiei!
Bey ne topim de caldura!ALELUIA!!!!
naranceo tot obraznic ai ramas,uh,ca ma speriasem sa nu te schimbe cumva concediul!
lilanda,eu m-am decalrat prima amorezata de Ilie,sper ca am prioritate in fata lu uritu de narancea!
Adelooooooo,cum e la munca?Tot deprimata esti?Am o tuica de Arad de mori,veniti repede pe la noi daca vreti sa mai prindeti vreo picatura,ca al meu consort e ca leul,nu lasa pe nime sa se apropie de sticla!
ma duc sa ma bronzez mai!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
romaniaau spune:
Cu placere Yllen. Sistemul suedez nu e chiar asa incilcit, dar multi au tras foloase de pe urma lui. Depinde de fiecare, ce ginduri are.
Sintem aici mereu ca sa te ajutam cu informatii.
Florina
lilanda spune:
Dav, la nordici (mey, au danejii asta niste saluturi, ca zau nu stiu de unde vin! narancea, uritule, cum stai cu etimologia?? )
elena, du-te repede la bronzat ca cica vin norii...aci in DK au si sosit, de ieri. Bine macar ca nu-i rece!!! Si fii convinsa ca nu pupa narancea Ilie!!! Nici macar pe bot!!!
adela, chiar asa ocupata esti la serviciu???
pozulici
narancea spune:
ray elaaaaa apoi ca am ramas obraznic nu ar fi nimic, dar am invatzat niste chestii noi acu la romania hahahahahahahaha si m-am facut si mai si
lalandia ce e aia bre etimologie ? e ceva cu etica?
georgianab spune:
Dragilor, multumesc pentru raspunsuri
Amoodia problema sta in felul urmator:sotul meu participa la o Conferinta in Stavanger si eu profit de asta ca sa vizitez Norvegia. Principala dificultate e ca vin cu copilul care are doi ani. Si pentru el ma ingrijorez mai mult. Ca nu vreau nici sa-i fie cald dar nici sa raceasca. Si intr-o singura valiza trebuie sa incapa toate lucrurile, pentru toti. Am gasit pe Internet un site de previziuni meteo in italiana unde zice ca sunt cam 20 grade acum. Asta suna a vara, nu? Dar daca se schimba vremea brusc, si ploua de ex, cat poate sa scada temperatura?
Inca o data va multumesc de raspunsuri si promit sa nu va mai stresez.
PS- apropo, amoodia, si eu tot din Galati sunt.
amoodia spune:
neata tuturor
multam de primire sunteti niste dulcele .
georgiana ce pto sa-ti spun e ca eu uneori umblu cu bluze foarte groase, cat despre gradele anuntate sa nu crezi ca 20 de grade suna a vara ca uneori te crucesti la cate grade scrie afara si ce ger iti trece prin oase.oricum eu spun sa-i iei mai mult ceva sport cu maneca lunga si 2-3 tricouri.te mai tin la curent cu meteo. cam in ce perioada veniti in Norvegia?
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
ray elaaaaa apoi ca am ramas obraznic nu ar fi nimic, dar am invatzat niste chestii noi acu la romania hahahahahahahaha si m-am facut si mai si
lalandia ce e aia bre etimologie ? e ceva cu etica?
Ia zi, mey, si ce-ai mai invatat nou la Romania??? Din ce capitol??? Etimologia e aia de-ti spune de unde vine cuvintul....si taaaare mi-e teama ca "Dav" din chineza vine (pentru aia de zic ccc ca bat cimpii, dav se pronunta un fel de "taauo").
pozulici
Adela99 spune:
Hop si eu, cu toate ca nu prea am timp. Va citesc din cand in cand, acum profit ca sefu' nu e pe aici...la Ilie nu ma mai dau si eu ca se pare ca nu mai am loc ... dar poate odata sh'odata ne vom intalni si atunci poate ma alege pe mine ... mai stii?
Ela, din sticla aia de Arad vreau sa gust si eu un pic... venitzi voi incoace cu ea cu tot (cu continutul - mentionez asta, ca daca nu, profita imediat naranacea si cine stie ce ce mai iese, acum dupa ce a invatat atatea pe plaiurile natele).
Va pup pe toti