carpicon - chist ovarian
Raspunsuri - Pagina 6
nicol78 spune:
Multumesc, Nane si de la ce fel de farmacii le procur?
Aaa si inca ceva, au indicatii pe prospect, daca nu, am sa va rog tot pe voi sa ma invatati si pe mine.
Doamne ajuta!
Sorina7 spune:
Nicol, le-am "auzit" pe fete spunand ca are prospect si scrie acolo ca se iau din ziua a 5-a parca a CM pana in a 19-a, nu mai tin minte exact dar scrie oricum acolo, si ca sunt si la farmacii obisnuite si la cele naturiste.
Nane spune:
Draga Nicol, ar trebui sa le gasesti la farmacie si la plafar. Uite-aici prospectul supozitoarelor:
Producator: Romdan
Compozitie: Extract uleios de rasina bruta de conifere; ceara galbena.
Continut: 10 grame
Administrare: Femei: 2 grame pe zi intrarectal, administrate din ziua a 5-a pana in ziua a 19-a a ciclului menstrual, dar nu mai mult de 6 luni consecutiv.
Barbati: 2 grame pe zi intrarectal, administrate pana la disparitia simptomelor, dar nu mai mult de 6 luni consecutiv.
Copii: 2-3 grame pe zi in caz de crize hemoroidale, fistule sau fisuri anale.
--------------------------------------------------------------------------------
Indicatii: Anexite acute si cronice, fibromatoza uterina, chisturi ovariene, prostatita, adenom de prostata, cistite, hemoroizi
Nane
chiti spune:
Buna fetelor ! Dupa ce am vazut subiectul mi-am trimis sotul la farmacie si mi-am luat si eu. Am gasit in Baneasa la o farmacie normala - pret 90.000 lei.Nu cred sa faca rau pt ca sunt produse naturiste.Sotul m-a cam certat, ca iau tratament dupa ureche mea dar eu am incredere in voi cele cu mai multa experienta! Am luat anticonceptionale 3 ani si chisturile sau micsorat fff putin ! Acum suntem in si asteptam sa apara !
Va pup pe toate si toate cele bune !
chiti spune:
Am revenit !Lamuriti-ma si pe mine :pe prospect scrie intrarectal, farmacistul mi-a spus ca se introduc vaginal pentru femei cu probleme ginecologice si intrarectal doar pentru hemoroizi! Eu acu ce ma fac : cu le iau ca pe ovule sau ca pe supozitoare ?????
Cer sfatul celor care au facut tratamenul !!!
Nane spune:
Draga Alexia,
Eu le introduc intrarectal, pt ca asa am inteles de la fete ca se face. Si n-am vazut nicaieri sa scrie pe prospect ca se pot folosi si pe post de ovule. Eu asa am inteles si asa am facut.
Nane
Tia spune:
quote:
Originally posted by chiti
Am revenit !Lamuriti-ma si pe mine :pe prospect scrie intrarectal, farmacistul mi-a spus ca se introduc vaginal pentru femei cu probleme ginecologice si intrarectal doar pentru hemoroizi! Eu acu ce ma fac : cu le iau ca pe ovule sau ca pe supozitoare ?????
Cer sfatul celor care au facut tratamenul !!!
allexia
urmareste prospectul, dnul farmacist a incurcat borcanele..
chiti spune:
Va multumesc fff mult !
Am citit prospectul dar d-nul farmacist m-a derutat!Noroc ca existati voi!
Multumesc f mult si sa auzim numai de bine !
pusichet spune:
Chiti, carpiconul se inroduce intrarectal.
Am folosit si eu , dar pe linga carpicon am luat si alte medicamente, iar cind am fost la control, am avut o bucurie mare de tot, chistii mei incep sa se reduca ca dimensiuni.
Iti doresc sa se intimple acelasi lucru ca la mine, adica sa se micsoreze dupa care sa dispara de tot.