carpicon - chist ovarian

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Cred ca m-am exprimat gresit cu " au disparut de tot". Sa nu se inteleaga ca la mine au disparut, dar prin tratament o sa scap si de ei.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetelor nu mai scrieti nimic in legatura cu aceste supozitoare?
As vrea sa stiu daca au avut efect sau nu ?Pe mine ma intereseaza deoarece am uter cu structura fibromatoasa
Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

eu nu ma pot pronunta, pt ca de abia am facut o luna de tratament. Ma voi duce sapt viit la ecografie, iti zic dup-aia. ;)))

Nane

Mergi la inceput

Nane - multumesc pentru raspuns, dar cred ca va fi cam tarziu eu vreau sa incep ,,cura" de vinerea aceasta

Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

mercedes, nu vreau sa te dezamagesc, eu sunt un pic, poate un pic mai mult
nu stiu exact care este situatia ta dar la mine, chisturi mari de tot obtinute dupa stimulare cu ovamit, dupa doua luni de tratament rezultat zero, adica nu stiu sigur daca e chiar zero pt ca acum chiar nu mai stiu ce am avut de fapt, doua chisturi mari cate unul pe fiecare ovar sau amandoua pe un ovar si altele mai mici (desi am si poza cu ele, dar ei mai si jongleza cu pozele, lipesc portiuni ca sa faca doar una), cert este ca la ecografia de vineri, mi-a vazut un chist la fel de mare. nefiind ecografie vaginla nu a putut sa excluda un altul mai mic in spate. asa ca....

e sigur insa ca alte fete au avut rezultate asa ca merita sa incerci!
si eu voi continua!

daca nu te deranajeaza supozitoarele si poti sa ajungi la plafarul de la hanul lui manuc unde sunt cel mai ieftine, da-i drumul!

succes!

Mergi la inceput

dandana- multumesc pentru raspuns

Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

As vrea sa va intreb daca vreuna dintre voi a folosit si a avut rezultate favorabile cu aceste supozitoare in tratarea fibromului uterin.
Multumesc.

Mergi la inceput

Aualeu, Dandana, ce nasol, imi pare rau! Eu ma asteptam la vesti bune de la tine, mai ales ca ai zis ca bei si nus' ce ceaiuri si alte minuni. Intrebare: Ceaiurile tu le-ai luat din tratamentul Liviei? Sau ti le-a dat cineva special pt tine si afectiunea ta?
Eu vreau sa ma duc la o ecografie sa vad ce s-a-ntamplat. Pana una alta nu ma mai doare ovarul drept, cel in care am un chist mai maricel.

Mercedes, maica-mea care-i farmacista mi-a zis sa incerc cu incredere supozitoarele "ca daca n-ajuta, nu strica", asadara poti sa le iei linistita de vineri si vezi tu ce se-ntampla. Cu tinctura aia de muguri de zmeur insa sunt in dubii, am luat vreo 2 zile si dup-aia mi s-a facut frica de ea si "m-am lasat". Am avut eu impresia ca-mi dadea niste bufeuri....poate a fost imaginatia mea, sau poate nu...

va pupa fata
Nane

Mergi la inceput

PS. Dandana, cat de mari sunt chisturile tale??? Nu ai primit de la endocrinolog nici o doftorie?

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

Si eu stau de pe o zi pe alta sa-mi vina ciclul.Am luat si supozitoare dar doar cate 1 pe zi(10 buchetzele).In paralel o luna de microginon.Acum nu stiu ce sa zic ca de 1 saptamana am scurgeri si sangerari...sa fie chistul care se diszolva sau o dereglare de la contraceptive?...astept sa vad....Oricum e ciudat ca am scurgeri in timpul contraceptivelor, nu? Asa ceva n-am prea auzit, dar cine stie...ma rog celui de sus sa fie asa cum vreau eu, adica sa se dizolve chistul.....
Doamne ajuta!!!!

Mergi la inceput