carpicon - chist ovarian

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Nane, multumesc, inca mai citesc

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Deci, sa inteleg, este posibil ca aceste chisturi foliculare sa se se fi intepenit in ovarele mele, ciclu dupa ciclu, adunandu-se in grupe de chisturi si de aceea sangerarea nu era abundenta? sunt bruiata de colegii de serviciu si nu ma pot concentra la ce citesc. Are legatura cu abundenta si durata CM?

mishi
.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Mishi, in legatura cu abundenta si durata CM nu-ti pot spune decat ceea ce-am observat pe propria-mi piele. Pana la 18 ani am avut un CM reglat ceas - la 28 de zile fix hop! si menstruatia care dura aprox 5 zile si era fff abundent cu cheaguri, etc. Pe la 18-19 a inceput sa se deregleze treptat iar menstruatia a devenit maro, fara cheaguri asa de multe. Atunci m-am dus la gineco si-am aflat ca am un chist de 7/8 pe ovarul drept si-am inceput sa iau anticonceptionale. Anticonceptionalele reduc durata menstruatiei prin definitie (in timp ce steriletul provoaca o sangerare mai abundenta si de durata mai lunga). Asadar odata cu anticonc. a inceput sa se scurteze si durata dupa cum ziceam mai dvrm - de la 4 la 3 si apoi (adica acum) la 2 zile, ceea ce nu mi se pare prea in regula.

La control inca n-am ajuns pt ca doftorul e in conced luna asta, dar "prestez" cu niste carpicon, sa vedem ce iese.

Chisturile ovariene se formeaza ca urmare a dereglarilor hormonale, de aceea trebuie mers mai intai la un endocrinolog - am fost si eu. ;)

Te pup,
Nane

Mergi la inceput

Nane, iubita mea, asta e oful meu ca numai la endocrinolog merg de un an si-mi pare rau ca nu m-am dus in paralel si la ginecolog. Acum iau taurul de coarne si ma dic si colo, si colo. Am observat ca endocrinologul vrea sa-mi rezolve d.p.d.v lor dar nu se gandesc ca scopul meu final este . drept urmare, ca sa regleze ce stiu eu la glande mi-a dat, printre altele, si spironolactona care e pe lista "neagra" a medicamentelor care dauneaza grav fetilitatii. ce sa mai cred?
oricum, de cand iau naturiste, printre care si carpicon, am CM sanatos. Cred ca daca se observa ca un organism nu raspunde la anticonceptionale, pentru ca fiecare organism este difeit, nu ar trebui sa se dea tratamentul la nesfarsit. 7+6 luni inseamna peste un an de incercari esuate cu un medicament, care . la altele, raspunde in 2-3 luni. nu-i asa?
cineva spune ca doctorii tre' sa trateze bolnavi, nu boli. asa sunt eu, altfel, si asa esti si tu si fiecare.
multumesc de explicatii, pupic.

mishi
.............

Mergi la inceput

Mhhhh...draga Mishi, eu am combinat endocrinologul cu ginecologul si prescriptia finala in rezolvarea chisturilor de ambele parti a fost: cat mai mult , anticonceptionale si cat mai curand un .
Mda...deocamdata nu s-a pus problema conceperii unui bb, asta se va intampla abia pe la anul si sper sa fie totul ok. Pana atunci insa incerc sa scap de chisturi, k sa n-am probleme.

pupici ,
Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie va rog, daca am cumparat ce trebuie. Carpicon "S" scrie pe el, produs de Romdan, contine rasina si ceara galbena. Mi se pare cam dubios, miroase a ceara tare. Am luat ce trebuie?

Mergi la inceput

Da, Toni, alea sunt supozitoarele.

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc, Nane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Salutare fetelor, am si eu o intrebare, supozitoarele acestea vi le-a recomandat medicul, sau lea-ti luat asa si de unde se cumpara de la farmacii normale sau naturiste?

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Draga Nicol,

Eu le-am luat dupa ce-am vazut pe site ca-s fete care-au zis ca au avut rezultate bune cu ele.

Nane

Mergi la inceput