Berbecutzii, din toata lumea...adunarea!
Raspunsuri - Pagina 5
gen68 spune:
hei, dar pe 1 aprilie nu e nimeni? eu l-am pacalit pe tata. a vrut baiat dar a iesit fata. sic. pot pentru ca sa spun ca nu ma potrivesc deloc cu zodia mea. nu am coarne (sper ca nici de la sot)sunt foarte impaciuitoare. las de la mine foarte mult. in schimb sunt foarte meticuloasa. imi place ca un lucru sa fie facut de la inceput la capat. si ma ordonez foarte repede.
intai aprilisti, iesiti la rampa, nu ma lasati singura.
numai bine
azumi spune:
Fata ce drag imi e cand vaz ca-s atatia berbeci p-aci!
Io berbeaca de 21 martie .... , deschizatoare de drumuri ma numesc, nascuta la 12 fara un sfert noaptea.Da ma incapatanai si ma trecura aia pe 21 martie desi doctoru vru cica sa ma treaca pe 22.da cum nu te pui cu ``cornuta``... ceda el in favoarea mea.
Printre ``calitatile`` mele indiscutabile, poci pentru ca sa enumar doar cateva ( ca is tare calitativoasa ...):
-adeca, io am dreptate ailalti toti neste nestiutori
-chiar daca ma contrazici n-ai sanse sa iesi invingator din lupta( desi uneori n-am dreptate , tot p-a mea o tin)
-ma apuc de multe lucruri odata si nu prea le termin pe toate...
- ma entuziasmez repede ...da imi trece tot cam asa ( asta nu la toate lucrurile)
- imi aleg prost pretenii ( asta e de la natura nu de la zodie zic io)
-am fost un copil tampit si zapacit, si daca toate ``bolile`` se fac in copilarie, la mine astea doaua boli se mentin si in prezent
-imi place sa conduc io joacele, adeca imi cam place in postura de sef, si nu prea ma impac neam ca subalternu cuiva...mai ales ca io stiu ca poci mai mult ca `` sefu`` (hihihiiii...)
-ma pretenesc repede cu lumea da iau tapa des la oameni...
- imi place la nebuneala sa fiu in centru atentiei, si acu ma mai linisti, da inainte faceam ce faceam si tot buricu trebea sa fiu, ca daca nu ... nu era bine!
Si mai am multe ...calitati d-astea da ma abtin ca sperii lumea.Da is tare incapatzanata si la fel ca toti berbecii o modeasta!
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi
Anca Wish spune:
gen 68, tu i-ai tras o pacaleala tatalui tau, dar cred ca si pe tine te-a pacalit ZODIA. Esti sigura ca esti berbec?
Berbec impaciuitor...nu mai vazui pana acu'.
Oricum fara numar...pentru tine!
Cand am deschis acest subiect am sperat sa se aprinda aici niste discutzii interesante, mai berbecutzi.
Dar..teapa..nika. Nu sunteti vorbareti. Eu ..berbeaca originala vorbesc si singura..nu-i problema.
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
gen68 spune:
asa e anca, ai dreptate. mi-a tras-o zodia mea, nu? dar ce sa-i faci, cu un leu in casa, nu te poti pune. sau te pui, dar mai usurel. intrebare de neam prost: cum pui in text acei smile?
behehe
Anca Wish spune:
Sigur, Ynad. te-am trecut pe listutza. Bine ai venit.
Fetele, nu mai zicetzi nimik?
anca...poate intr-o zi
nikomiko spune:
Tora97 ne-a dat un link interesant despre zodii, astrograme, etc., care mie mi se pare interesant. Il mai trec aici o data, cu trimitere direct catre berbec: http://www.dsclex.ro/astrolog/zodiac/european/berbec/zodia.htm
Anca Wish spune:
Ca toate zodiile de foc, nici Berbecul nu face exceptie, manifestându-si egogcentrismul prin importanta pe care si-o acordă, mai mult decât merită. Este superficial, susceptibil, astfel încât nu are încredere nici in prieteni, iar acestia sunt iritati de impertinenta si aroganta lui.
Vorbeste prea mult, convins de cea ce spune si de cele mai multe ori reuseste să-i jignească pe ceilalti pentru că nu se gândeste la consecintele celor spuse de el.
Nu are tact si diplomatie si în relatiile cu ceilalti se manifestă destul de sarcastic si uneori chiar dispretuitor.
Dă dovadă de autosuficientă, este îngâmfat si îi place să fie lăudat chiar dacă îsi dă seama că unele dintre acestea laude seamănă cu linguseala.
Agresiv, foarte autoritar, chiar tiranic în relatiile cu cei care depind de el, nu va ezita să-si manifeste dorinta de a-i domina pe ceilalti prin tot ceea ce face.
Va regasitzi?
anca...poate intr-o zi
bubi spune:
cu rusine, cam da...
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
CristinaT spune:
ce sa zic.... cred ca da in problema cu diplomatia, dar mie nu mi-a placut ca scris la avere ".... pentru că nu vor să lase impresia că sunt zgârciti. " eu nu sunt zgarcita, sunt dimpotriva ...
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7