Berbecutzii, din toata lumea...adunarea!
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaT spune:
dupa zodiacul asata eu ma potrivesc tare bine cu sotul
ah... si am vazut scris "permanentul neastâmpăr al Berbecului. " si daca mai adaug si doua cani de cafea sunt permanent berbec in priza....
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
uki spune:
Hei stati asa !
Vreau si eu pe listutza voastra, ce bine e sa vezi cati sunt la fel ca tine... te mai consolezi un pic
Eu, de berbec ce sunt 6 aprilie, n-am prea multa rabdare nici sa scriu.
Ce ma bucura pe mine este ca majoritatea dintre noi suntem persoane foarte vesele nu? Pai frate cand se intalnesc niste berbeci sa te tii ce mai razi, cel putin mie asa mi se intampla. Mie imi place sa rad si daca trece o zi fara simt ca parca a fost goala.
Acum in viata mea a aparut Mariuca si ea ma face zilnic sa rad - ea este Capricorn pe 31 dec 2003 s-a nascut, dar vad ca imi seamana mult.
Gata... s-a terminat rabdarea si s-a trezit Maria
Noi va trimitem multi pupici
Mami Gabriela si Bebe Mariuca
uki spune:
A... si am uitat sa mai spun ceva, la faza cum ca noi suntem cea mai incapatanata zodie... cred ca altele ne intrec.
De ex sotul meu e Varsator si bai nene e tare capatanos si mandru ca un cocos sau curcan umflat in pene. Si Mama e taur ooooo cu asta nu te pui. Asa ca eu sunt incapatinata doar cu numele, cand e sa ne certam pentru ceva eu sunt cea care ii fac pana la urma pe toti sa rada, eu nu prea pot sa tin manie, desi uneori as vrea.
Si la voi cum e la vreo cearta? cine are ultimul cuvant?
Mami Gabriela si bebe Mariuca
http://community.webshots.com/user/uki2003
nikomiko spune:
La noi sotul e taur :))). El zice ca e mai incapatanat decat mine, dar eu cred ca e doar mai diplomat. Stie ce vrea si ma trezesc ca de fapt a si obtinut, fara sa spuna sus si tare (cum mai fac eu greseli) ce vrea.
Si din cauza chestiei asteia cu "sus si tare" am avut de multe ori de pierdut, asa ca trebuie putin lucrat sa ne mai "civilizam" putin.
Si cu supararea, cel mai bine e ca omul sa ma lase in pace putin cand am reusit sa ma enervez, ca imi trece de la sine si pe urma iar toate bune si fruomase.
Dar mai e o problema: cand mi se pune pata (in sensul rau) pe cineva, greu imi mai schimba omul ala parerea :(.
azumi spune:
Si la noi taty e varsator....si , desi nu-mi place ca ma intrece.., e muuuuult mai capos ca mine! Si de l-ai pica cu ceara nu ti-ar recunoaste ca a gresit dupa ce s-a incapatanat sa faca asa ca el si nu cum il inveti sa faca. Iar ala de da sfaturi.... nu stie nimi!Io tot mai am cate o ratacire si mai recunosc ca am gresit da el neam! D-aia ne luaram noi si ne iubim...Tare vreau s avaz Pity cu cine seamana
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi
patisor spune:
Buna fetelor vreau si eu sa ma inscriu pe acea listuta a berbecutilor.
data mea de nastere este 15 aprilie ,frumoasa zi nu-i asa?
sunt foarte incapatanata si ambitioasa recunosc de foarte multe ori nu cu cine ar trebui dar de ......
sotul meu fiind in rac .....sa mai fac ceva comentarii nu cred ca -si mai au rostul.
fetita o sagetatoare inraita ( data de nastere 02.12.2001)
RAMONA SI PATY
nikomiko spune:
Rugaciunea unui berbec:
Doamne Dumnezeule, te rog sa imi dai si mie rabdare... si poti sa faci asta chiar acum?
Ce spune un berbec dupa ce a facut dragoste:
OK, hai s-o facem din nou!
De cati berbeci e nevoie pt. a schimba un bec?
Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!
hihihi :)
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Anuska spune:
Iote-ma-s si io!
berbeaca cu diploma de 12 aprilie! si ascendent in capricorn; tot cu coarne daca nu era destul.........
soata varsator; bun spus de cine zice ca e incapatanat; da' nu ma-ntrece!
fiica-mea pestisor cu ascendentul in berbec si mama-Doamne ce ne contram.........
calitati: incapatanata, fixuri (idei putine, da' fixe), perseverenta, lipsa de rabdare........si alte asemenea! indrazneste cineva sa spuna ca nu-s calitati?