Berbecutzii, din toata lumea...adunarea!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Berbec de 3 aprilie.Capos, capos si.... capos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

IRENE, nr. 11 e special si pentru mine! Si uite ca mi se intampla ca in liceu, facem clubul "unspistilor"!:)) Sa traim cu totii!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Hai ca am venit eu tare din spate.Suntem 3 berbeci in casa.Eu si sotul meu eram deja prea multi, iar acum a venit pe lume si al treilea berbecut (4 luni).
Eu pe 2 aprilie, baietelul pe 27 martie si sotul pe 18 aprilie.
Eu sunt ingrozita de ce va fi in casa, pentru ca berbecii au o personalitate foarte puternica, sunt incapatanat si impulsivi. Sper totusi sa ajungem la un numitor comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

wow...... n-am mai auzit asa ceva. Nu-i nimic ca sunteti toti berbeci, va intelegeti unii pe altii... :))
numai bine !

quote:
Originally posted by ruprich

Hai ca am venit eu tare din spate.Suntem 3 berbeci in casa.Eu si sotul meu eram deja prea multi, iar acum a venit pe lume si al treilea berbecut (4 luni).
Eu sunt ingrozita de ce va fi in casa, pentru ca berbecii au o personalitate foarte puternica, sunt incapatanat si impulsivi. Sper totusi sa ajungem la un numitor comun.

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

21.martie. Prima zi de Berbec.Echinoctiul de primavara.

Si eu tot pe 21 martie. In ce an esti tu nascuta? Eu '78.
Si sunt nascuta dimineata pe la 6, asa ca nu stiu sigur cat din mine e berbec si cat peste. Da' no... oricum cred ca imi place mai tare sa zic ca-s berbec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Uite ca venii si eu... berbec Nicoleta la apel, 18 aprilie, 1978. Incapatanata. Insa prieten de incredere, orgolioasa, usor de enervat (vad rrrrrosu cand ma supar tare), deci si cu toane, etc. Insa pe cine iubesc, iubesc, iar daca apuc sa urasc pe cineva... imi trece pana la urma. Imi place sa fie facute lucrurile la mine in casa asa cum le fac eu, sunt destul de exigenta cu ceilalti si in alte privinte.
Si mie mi-e frica de apa. Nu stiu nici sa inot, este adevarat.
Am un copil pe care il ador si un sot minunat pe care il iubesc enorm, el stie sa ma tempereze cand este cazul si ma suporta cand altii nu reusesc. Cam atat. Apropo, eu nu cred in zodii. Voi?
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by nikomiko

quote:
Originally posted by Lauraa

21.martie. Prima zi de Berbec.Echinoctiul de primavara.

Si eu tot pe 21 martie. In ce an esti tu nascuta? Eu '78.
Si sunt nascuta dimineata pe la 6, asa ca nu stiu sigur cat din mine e berbec si cat peste. Da' no... oricum cred ca imi place mai tare sa zic ca-s berbec

Hihi,si eu tot 78! Tot dimineata,pe la 8-9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Sa nu-mi spui si ca tot in Timisoara, ca ar fi prea de tot :))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Prezent la apel
Nascuta pe 5 aprilie inca de mica am avut un caracter al naibii de puternic si autoritar (acum s-a mai diminuat de cand am pe piciul meu) incapatanata , NU este NU , DA este DA , noroc de bani , plus un barbat care zace in mine , iubitoare foc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Boubba, parca ai vorbi despre mine . Si eu tot pe 5 aprilie. As mai adauga ca sunt extrem de impulsiva si daca exista mai multe feluri de a spune un lucru, eu il aleg pe cel mai prost.

Mergi la inceput