Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 6
smmiha spune:
Doris, multumesc mult pt descriere .Ca de obicei m-ai distrat, da de ce tocmai Tafarel? Abia astept sa-l simt pe bebe.
Mie nu mi-a mers serverul de dimineata si ma enervam ca dupa ce c-am lipsit atata, acum ma impiedica el sa recuperez.
Chiar tu stii vre-un magazin pt gravide in Craiova?
Trebuie sa incep sa-mi schimb garderoba.
Pupici si numai bine!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
lorena_andreianu spune:
Salutare fetele.
Prezenta si eu (mai pe marti asa). Ma bucur sa vad ca v-ati intors si sunteti puse pe vorba.
Doris, pupici lui Oti. Stiu ca-mi trece burta, dar ramane mogaldeata, nu? Si daca o fi un Oti, mai mare dragul
Mihaela, sa ne spui cand o sa fie evenimentul (cu miscatu'). Pentru mine a fost super (nu m-a crezut nimeni atunci, dar ce mai conteaza? eu am stiut ca era bebe si nu gaze, cum mi-a zis soacra-mea ).
Chatonel, te compatimesc, zau! Cu atatia musafiri eu nu cred ca as face fata... Dar lasa ca scapi tu de el; numai sa nu apara altii
Si, ce scoli faci? Ca si eu incerc sa-mi echivalez anii de facultate din Ro si nu prea stiu cum sa fac.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
chatonel spune:
lorena, fac o licenta in informatica, e continuarea la cei 2 ani de electronica pe care i-am facut (tot aici) acum 5-6 ani. Mie nu mi s-a echivalat nici diploma de BAC, ce sa mai vorbim de studii superioare??!!!
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Mey-mey ce spor la scris..ptiu-ptiu sa nu va deoki...
Miha habar nu am de un asemenea magazin in Craiova...dar daca gasesti vreunul anunta-ma si pe mine...
...si cum introducerea fuse facuta, hai sa va dau vestea:Otilia o sa aiba un fratior...sau o surioara...!!!!Testu de azi-dimineata iesi pozitiv...nici nu va spun ce fericita sint...
Miha, Tafarel e un fotbalist nu stiu pe unde, am auzit odata cind se uita Alin la un meci si taaare m-a distrat numele...
tre sa inchei brusc, revin dupa prinz, paaaaaa
DORIS
smmiha spune:
Doamne, Doris, felicitari! Ce ma bucur! Mi-ai facut ziua mai frumoasa!
Lorena, fii sigura ca va anunt. Tu ce faci? Mai ai putin pana la marea intalnire cu micutul.
Va pup
lorena_andreianu spune:
Doris, ce veste minunata!!! Ma bucur pentru voi!
Ti-ai facut planuri pentru vara, sa inteleg
Si, ce zice Oti? Ii faci un Felix (ca te-am vazut ca ai postat si la povestea numelui)?
Miha, azi am fost la ginecolog si mi-a zis ca inca stau bine (cu toate ca bebe a coborat, insa colul e luuuung si bine inchis) si ca abia peste vreo 2 saptamani sa ne facem ganduri de nascut. Si toate astea spre disperarea lui tati Parca el ar fi cu burta, chinuit si lovit din interior... Barbatii astia...
Chatonel, ma sperii ca-mi zici ca nici diploma de bac nu ti-au echivalat-o... Eu inca nu am facut nici un demers. Ma astept, e cert, la ce e mai rau (sa nu fiu dezamagita apoi )... M-ai pus pe ganduri...
Bafta la scoli. O sa le arati tu ce stii
chatonel spune:
Doris, felicitari!!!
Lorena, cred ca de-atunci s-au mai schimbat legile, incearca la rectorat, pe linga tine...
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Multumesc mult pentru felicitari oltencelor!
Da, imi facui planuri pentru la vara...sa nu mai am dubii, asa stiu dom'ne clar ce am de facut...!
Ma bucur foarte mult ca scrieti, ca vorbim...
Oti la intrebarea :vrei un fratior? zice:'da.Unde bine satziou?'(=cind vine fratioru?)...si ii spun ca vine la noi dupa ce trece iarna si Mos Craciun...personaj pe care il stie deja si il asteapta sa vina cu sacu' de jucarii, sa se aseze pe scaun ca-i batrin si tre' sa se odihneasca si ea ii da un pahar de vin, o prajitura si ii spune o poezie...
Intrebare pt oltencele frantzuzoaice:stiti cumva vreo posibilitate de a trimite un pachet cu mincare(nu ceva perisabil) de la craiova la saint etiene?(o prietena ma intreaba)
va pup dulce
DORIS
smmiha spune:
Doris, cam cand ar trebui sa nasti? Sa inteleg ca vrei un baietel? Si eu tot baietel vreau, iar barbatu-meu e ferm convins ca-i baiat, iar eu il temperez si-i zic sa nu mai spuna asta ca daca-i fetita il aude si se supara.
Lorena, ce putin mai ai! Desi banuiesc ca pt tine e mult, dar unde au trecut 8-9 luni mai trec 2 saptamani. Ma bucur ca-i totul in regula si doamne ajuta sa ai o nastere foarte usoara!
Eu ma simt super bine, azi m-am coconit, m-am imbracat la costum cu fusta si pantofi cu toc (nu mare), acum cat mai pot si ma mai cuprinde ceva din garderoba. Oricum fusta nu are fermoarul tras pana la capat, da nu se vede.
Va pup si hai ca mai avem o zi si intram in weekend!
lorena_andreianu spune:
Doris, o sa incerc sa-ti dau o informatie cat mai corecta... daca nu, poate ne ajuta si Chatonel.
Eu am trimis in tara prin Atlassib si banuiesc ca se poate si invers. Stiu ca au agentii in toata tara aproape (au la Rm. Valcea asa ca cred ca au si in Craiova).
Daca e vorba de St Etienne de langa Lyon, atunci e numai bine (ori se duce persoana sa-l ridice din Lyon, fie or fi avand livrare la domiciliu). Au curse si spre Lyon, de asta zic. Sa incerce si ea asa.
Mai multe nu stiu ce sa spun... prin posta e nasol... si nu se merita.
Mihaela, asa e; mai am un pic... O asteptam insa pe bunica (mama). Sper sa nu nasc pana nu vine ea.
Si, te-ai "intzolit" azi? pai profita cat mai poti, ca eu duc dorul costumelor... de cand a inceput sa se vada burtica n-am mai incaput in nimic (nu mai vb de cela 13 kg in plus de pana acum). Eu care ma imbracam sport numai in week-end... am ajuns sa fac miere adidasii si treningul...
Chiar nu stii ce o sa ai? Cand faci eco morfologica? Sau nu vrei sa stii?
Chatonel, scapasi, mama, de musafiri?