Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 5
sirod spune:
Lorena - , uite ca sint cu tine nu singura...de fapt mi s-a mai intimplat sa trancan eu cu mine pe aici!Frigi...s-a darimat mergind, adica i s-a ars motorul...l-am dres, acu merge foarte bine!
Oti e bine, saru'mina!Are 2 ani si o luna, e foarte vesela, uneori are atita energie incit ne dovedeste pe amindoi...cum immi place mie sa spun:mi-a dat Dumnezeu un copil pe gustul meu!Nici daca dadeam comanda nu iesea asa!!!Vorbeste pina ma ameteste, graseiaza, seamana cu mine foarte mult...o sa vezi, e o minune sa le studiezi reactiile, sa te bucuri de un zimbet, un 'maaaaaamiiiiii' strigat cu toata puterea si dragostea de care sint ei capabili.Si te asigur ca daruiesc mult, curat si frumos!
Hai ca devin sentimentala...
paaa, pe miine
DORIS
lorena_andreianu spune:
Doris, Doris... iti sta bine asa, ca tare bine te pricepi sa explici ce simti.
Sa-ti traiasca Oti! E mai micuta ca nepotica mea. Ea are 2 ani si vreo 5 luni si e la fel de vorbareata... Pe vremea cand a nascut, sora-mea statea la noi si a stat vreun an, timp in care m-am lipit tare de pitica, incat nu am crezut ca un copil mi-ar putea fi atat de drag. Cand am plecat din tara de ea mi-a fost cel mai dor. Cand am fost in primavara in tara nici nu ma gandeam ca o sa ma mai cunoasca. Acum, ca tot vorbeste ca o moara stricata, ne conversam la telefon. Imagineaza-ti! Nici nu trebuie sa cer sa vorbesc cu ea: numai cand stie ca sunt eu la telefon ia receptorul de la cine ar vorbi si-mi da ultimele stiri. Ultima a fost ca "s-a tunzat"... Imi place tare cand povestesti de Oti ca ma gandesc la Carinuta si la bebeul meu...
Hai ca devin si eu melancolica si nu-mi sta bine
O zi buna.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
chatonel spune:
venii si io sa va pup rapid, sa stiti ca nu v-am uitat, dar am musafiri si-s ocupata pina peste cap :P
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Ziua buna!
Fetele pina acum nu putui sa accesez DC - nu stiu din ce motive!
Acu intrai si mma bucur ca se mai scrise ceva...
Oti iar se tzaranii - nu putui sa ma tin la ea duminica-nu si nu ca pleaca la tzara cu bunica(precizare:'bunica' e bunica mea...) si se dusera...ma bucur ca macar e cald si frumos si uite ca timpu' trece repede, miine plecam si noi si duminica ne intoarcem toti!Si cit fuse 'bunica' la noi...nici la wc nu se putea duce linistita, se lipea fie-mea de usa baii si se jeleaaaa:'am ramas fara bunicaaaa, am ramas fara bunicaaa....' si asa toca pina iesea bunica din baie!Partea proasta e ca nu ma intelegeam cu ea, il luase iar pe 'nu vreau' in gura si nu-i dadea drumu' nici s-o pici cu ceara...eh, simtea ca e super-ultra-rasfatzata de bunica...
ma linistesc cu gindul ca trece si aventura asta...si o sa vina alta...si alta...
Lorena - sa-ti traiasca nepotica 'tunzata'...mai e putin si vine bb...nu ti-e frica, nu?Hai fii barbata:)))
Anca - beeeeeei, da ce le faci muica la mosafirii aia de nu ai strop de timp?Ii indopi cu praz si le tai setea cu zaibar?:))))petrecere frumoasa si te asteptam iar pe la noi dupe ce pleaca ei...
hai ca va pup pe toate si mai vorbim...
DORIS
lorena_andreianu spune:
Pupici fetele!
Greu fara DC zilele trecute...
Doris, lasa fata sa se duca la tara... ii prinde bine la aer. Si mai ales daca ea a decis asa, crezi ca poti face altfel?
Merci de incurajari. Nu mi-e frica, stai linistita! Abia astept ca m-am cam saturat si ma mai si misc greu de abia ies din casa... Mai am o luna, in principiu, insa poti sa stii cu piticii astia?
Fetele celelalte pe unde or umbla?
Va salutam si asteptam si vestile voastre.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
sirod spune:
'Neataaaaaa.....si o saptamina fara ploaieeeeeee.....
Repede 2 vorbe:Oti venii acasa si toate sint super, e din nou viata la noi...si am o saptamina superaglomerata la job, nu am nici un chef de treaba, as sta acasa si as dormi.
Oltencelor?Pai?Pe unde sinteti?Se poate, mai draga!!!???
DORIS
smmiha spune:
Salutari, oltence!
Venii si eu din concediu, a fost tare frumos, dar si obositor.
Ar trebui sa va cert ca n-ati scris prea mult, dar banuiesc ca-i inca perioada cu concedii si va iert.
Mie parca incepe sa mi se vada putin burtica, cam pe la cate saptamani misca prima data bebe? Adica stiu ca el misca mult inainte, dar cand o sa-l simt si eu? Ca abia astept.
Va pup si vorbim maine,
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
chatonel spune:
Cucu, fetele!!!! Am reaparut, am avut treaba pina peste cap pentru a organiza aniversarea surpriza a motanului, a iesit foarte bine, asa ca acum mai pot sufla si eu un pic!!!
Inca am musafiri acasa, iar dupa valul asta vin altii, dar voi fi mai libera, sper, de sapt ce vine...
Pe 04/10 incep si scoala, asa ca ori am mult mai mult timp, ori nu mai am deloc
N-am avut timp nici sa va mai citesc, asa ca merg acum :) Pupici!
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Miha - bine revenisi!
Am scris cit de des am putut!
Bebele misca dupa patru luni(primul), o sa simti o filfiire in abdomen...asta la inceput, ca mai tirziu o sa ai senzatia unui meci pugilistic sau mai corect ar fi sa denumesc sportul ala tembel - nu ii stiu numele - in care se lovesc aia si cu miinile si cu picioarele....O sa simti si o sa ai o senzatie extraordinara...o sa ajungi sa vorbesti cu el...noi ii spuneam 'Tafarel'...sa il 'certi' cind te trezeste noaptea...eu o consider cea mai frumoasa perioada din viata unei femei!
Anca - esti disperatoare cu ai musafiri!!!Astia se inteleg sa vina toti odata?Sau asa ii programezi tu sa scapi intr-o luna de toate obligatiile?
Ginyyyyyyyy - tu tot cu musafiri?Ce face ginere-miu?
Lorena - burtica se mareste, se mareste, se mareste...si intr-o zi o sa ramii fara ea:)).Esti bine?
va pupicesc pe toate, mai vorbim
DORIS
chatonel spune:
quote:
Originally posted by sirod
Miha - bine revenisi!
Anca - esti disperatoare cu ai musafiri!!!Astia se inteleg sa vina toti odata?Sau asa ii programezi tu sa scapi intr-o luna de toate obligatiile?
va pupicesc pe toate, mai vorbim
DORIS
Mei, nu-s cum se face, dar anul asta chiar ca am la musafiri de-ncepe sa mi se urasca!!! Si inca, lui tata i-am zis sa nu mai vina anul asta, ca sa putem sufla si noi un pic!!!
Am avut asa: un prieten prin ianuarie- o sapt, o matusa de pasti, a stat 3 sapt; apoi a venit bunica motanului in iunie, o sapt; in august plecaram noi; in sept venii o prietena din ro si mai am un prieten de-aci (ala care venii si-n ianuarie) care ne-a anuntat ca se muta la noi cind a ajuns si ne-a zis ca e dragut din partea noastra sa il invitam ... acum eu il las pina la Craciun, cauta de lucru saracul, dar dupa, daca nu si-a gasit, ii dau valea, doar nu am contract cu el :)
Pe 24/09 pleaca prietena din ro si pe 30/09 vine alta matusa, va sta 2 sapt.
Apoi... sper sa am si io liniste, ca am de lucru cu scoala si nu e de joaca, e ultimul an la licenta si-mi vor scoate astia untul pe nas, mai ales ca la scoala nu am mai calcat de 5 ani...
Cam asta e programul de musafiri al meu :)
Tu cum scapi de ei, dORIS?
Toulouse, la ville rose