Oltencele (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Salutare de la mijloc de saptamina!
ce mai faceti oltence?
iar luarati o pauza de taina?hai ma ca venii toamna, imi vine sa fug la tropice...vine frigu, bezna...bleah!
pupice ...cu miros de vara, inca!!!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Doris, te inteleg... Am avut niste saptamani pe aici de am zapacit... Ploaie zilnic, frig, pantaloni, geaca... Noroc cu astia de la meteo ca au anuntat vreme buna la noi si sper sa simtim cele 23 de grade cu care se lauda pentru azi.

Mihaela, imi amintesc si eu de prima eco... ce-am mai jelit... parca cine stie ce mi-a facut/ zis nenea dr. Eu am facut eco la 12 saptamani si avea vreo 9 cm deja. A fost spectacol: s-a trezit, ca nu misca mai deloc (ii batea decat inimuta), si a inceput sa se intinda... am fost fleasca toata ziua apoi!

A doua am facut-o la 22 si tot asa, dormea cu mana la ochi, ca tac-su' Am murit iar.

Luni am fost si am facut o a treia... Cand l-am vazut cu capul in jos, gata de "atac", am inceput sa-i spal hainutele, sa-i aranjez patutul... azi impachetez la hainute si imi vine sa le desfac iar si sa le fac la loc...

Sa aveti o zi buna, oltencelor!

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Doamne Lorena, m-a emotionat povestirea ta!
Micutul meu a fost si el cumintel vreo 2 minute, dar apoi a incepaut sa se agite. Cred ca totusi ei simt ceva la ecograf de se trezesc asa.
Si mie imi vine sa cumpar hainute, dar e prea devreme si ma abtin, dar probabil din luna a 6-a incolo, cand voi afla probabil si ce este, nu ma voi mai putea opri.
Tu cred ca ai emotii legate de nastere. Doamne ajuta sa fie totul ok si sa dureze putin!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Si yo mai sīnt pe aici, citesc , dar nu am timp sa raspund.
musafirii pleaca sīmbata(sora si nepotul).Deci cumparaturi,
rezolvarea treburilor amīnate de mult timp.Am mare randament īn situatii de stress.
Si avusaram luna asta trei zile de nastere sotzul, sora si eu-prajituri,chef
Gravidutzele, tare mai e bine de voi, nu-i asa ca e grozav sa sti ca īn curīnd vine un bebe īn lume?eu am fost cele 9 luni.
Doris , Oti e totala cu pasaica ei.
Mey da bine mai vorbeste!Patrick īntelege romāna si franceza bine, dar vorbeste putin.Deocamdata īnregistreaza.
Sa avetzi o zi foarte buna!

Mergi la inceput

La multi ani tie, sotului si sorei tale! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Eu mai am o zi si intru in concediu, abia astept.
Va pup si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

'Neataaaaa beeeei olteni!
Ploaie nu gluma azi, intirziai la job, ca doar nu era sa plec pe potopu' ala - craiovence, vazurati, nu? - si uite asa prinsei sfertu' academic!!!
Giny - beeeei cuscra, io te felicitai la topicu' de felicitari, da iete ca spun la tot fameleonu 'LA MULTI ANI FERICITI!'.Nora-ta ma 'capiaza' cu taina - o prietena imi zise caa am facut-o vorbind::)) - io nu-mi mai amintesc
Miha - sa te bucuri de concediu, sa prinzi vreme frumoasa si sa vii cu poze, da?
Lorena- nu te jeli acu' prea mult, pastreaza-te ca mai ai timp de jelit!Sa vezi dupa ce vine bb ce aiureli o sa-ti treaca prin cap.Mi-amintesc ca eu, intr-un moment d'asta jalnic ma vaitam ca ce o sa fac cu copilu, ca nu avem bani, ca nu avem ce sa-i dam sa manince, ca nu are camera, ca nu are tzoale, ca de ce l-am facut sa-l chinui...de Alin abia se abtinea sa nu rida la ineptiile mele, isi musca limba sa poate sa ma impace!!!
Ancaaaaaa-tu pe unde umbli muica?nu maai terminasi cu chefu?hai la taina ca mi-e dor de tine!
pupice multe si we super

DORIS

Mergi la inceput

Doris, realista ca de obicei E normal ca o sa am tot felul de angoase si idei traznite... dar deocamdata profit de perioada asta (cat o mai dura si ea).

Supravietuim noi

Mergi la inceput

Doris, multumesc mult pt urari.
Fetele, sa aveti grija de voi si sa scrieti mult, ca sa am ce citi peste 2 saptamani cand ma intorc.
Va pup

Mergi la inceput

lenevirati in we?Eu nu...treaba, plimbare, canasta simbata noaptea si frigider darimat ieri!!!
Stiti voi cum se intimpla...un necaz nu vine singur, mai aduce cu el 1-2 pentru variatie...eh, da trecem noi, bine ca macar Oti e ok!
pupice, mai vorbim

DORIS

Mergi la inceput

Doris, vad ca esti singurica pe aici... Asa e cu necazurile, parca nu ai stii... Dar cum ati reusit sa daramati frigiderul?

Oti ce face? Cati ani are, de fapt?

Mihaela, se pare ca nu prea o sa ai ce citii cand te intorci.

Va pupacim.

Mergi la inceput