Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Lami spune:
Uau ! Fetele, mai am cateva ore (2) si intru in concediuuuu!
ne mai "vedem" peste 2 saptamani si cu poze de la nunta (sper)!
Va multumesc pentru urari!
Sa fiti fericite!
smmiha spune:
Hai ca mai zic eu, ca pe la ora asta imi mai revin putin. Dimineata nu te intelegi cu mine, le-am zis colegilor la servici sa nu ma trimita nicaieri pana pe la 1-2 ca nu-s in stare.
Doris, merci mult pt urari, sa stii ca ne putem intalni cand vrei tu, ca dupa amiaza mi-e mai bine, seara ma mai apuca iar raul.
In rest, ce sa mai zic, cam dupa 1 sept. plec in concediu si ma stresez putin sa nu-mi fie rau, ca vrem sa mergem in Italia cu masina, cam lung drumul. Dar nici nu vreau sa renunt, ca de un an programam concediul asta, plus ca anul viitor nu voi putea pleca nicaieri.
Va pup si astept sa mai povestiti si voi.
Mihaela
smmiha spune:
Am uitat in mailul precedent sa zic, mi se pare bestiala Oti, tot timpul m-au amuzat nazbatiile ei, dar asta ultima e cea mai tare!
Mihaela
chatonel spune:
Am venit si eu la munca, dar fara nici un chef :) Vacanta s-a terminat, dar mai avem pe-aici ceva resurse de chefuri
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
buna de dimineataa oltence
Bine revenisi Anca...lipsa chefului de munca il inteleg f. bine...si mie parca imi cazu cerul in cap cind revenii la job dupe conced...
Adevaru e ca Oti contribuii substantiaal la 'trezirea' mea...cu 'NU'-ul ei bine infipt in creieras, cu giumbuslucuri, cu 'mami iata-ma' asa din senin, uneori urma o 'nefacuta' dar ma prinsei cam tirzior...
Ma bucur de uikend...chiar daca mai sint fro 8 ore...
Sa-i tinem pumnii lui Lami sa se simta excelent la nunta miine...
Giny mama...musafirii aia ai tai au uitat unde shed?sau vor sa faca si Craciunul cu voi?
Si la burtici ...zile senine fara ...
pupice la toata lumea...
DORIS
chatonel spune:
Week-end placut tuturor, eu ma car la un chef- plec peste o ora-, la 600km de-aici :)
Pupici si sa fiti cuminti!
Toulouse, la ville rose
smmiha spune:
Fetele, bine v-am gasit!
Eu in ultimele zile m-am simtit mai bine, dar inca nu stiu daca ma pot bucura c-am depasit acea perioada aiurea de , dimineata inca mi-e rau
Mai am o saptamana si intru in concediu, abia astept!
Va pup si sa aveti un weekend cum va doriti!
Mihaela
sirod spune:
Beeeeeeei, oltence, am un chef de munca....vreti si voi?
Azi-noapte Oti avu program+...super-odihnita pe la 3am, dupa fro 6 ore de somn, isi anunta vizita in patul nostru ... cu un arsenal de giumbuslucuri, recunosc, nu tocmai hazlii la ora aia...ma ciupea de obraz, de nas, chicotea, se urca in capul lui ta-su...si intreba constant la juma de minut:'mami, se saci?'...de parca nu era clar ce fac la ora aia...mai bine zis, ce incerc sa fac
In rest, avuram un we super, fuseram la tiribombe in parc, ne plimbaram, trase o cazatura in apa - bine ca iau bulendre de schimb dupa mine! - chirai cind o dadui jos din trenuletz...chirai cind ne urcaram in autobuz...chirai cind ne daduram jos din autobuz...chirai cind intraram sa luam piine...chirai cind ii dadui sa manince...si ma apuca si pe mine chiraitu' si o pusei la culcare...si aici incepu jalea:'mi-e somitza, nu dom, mi-e somitza...', 'pai bine Oti, nu ma rog de jumaa' de ora de tine sa maninci?'...'mi-e somiiitzaaaa, pap tot si ciobitza'...si papa...si se termina cu chiraitu', ne impacaram si trecura norii...
va doresc o saptamina super...
DORIS
smmiha spune:
Neata, oltence, desi daca ma uit bine, e pranzu acum.
Doris, oti a ta e scumpa, dar si tare neastamparata, cand ati fost in parc? Ca am fost si noi sambata seara.
Eu sambata am mers la ecograf si mi-am vazut bebele, are 3,5cm si nu statea o clipa cuminte, sarea, dadea din manutele si piciorusele lui ca niste atisoare. A fost tare emotionant momentul, mai ales pt tatic ca acum zice ca-l iubeste mai mult pe bebe.
Va pup si sa aveti o saptamana super!
Mihaela