Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 2
sirod spune:
Beeeeei....vacanta, vacanta....da' nici chiar asa!
ce mai facurati?
eu ma lupt cu negativismul lui Oti si ne tinem tare amindoua...si ea trage de 'nu' si eu imi 'ascut' rabdarea si sint toata numai un zimbet ca am inceput sa ma ridez in jurul gurii:))
va pupicesc
DORIS
smmiha spune:
Oltencele mele, apar si eu dupa o indelungata absenta, pt care imi cer scuze, dar a fost oarecum independenta de vointa mea. Am reusit sa mai intru rar si atunci abia puteam sa citesc ce-ati mai scris.
Am avut o perioada destul de incarcata si evenimentele continua, pentru ca voi fi mamica, adica sunt in 9 saptamani.
Ma simt destul de rau ca-i perioada de inceput si ma lupt mai ales cu greturile.
In septembrie vom pleca in concediu.
Va pup pe toate si promit sa nu mai absentez de acum incolo.
Doris tie mai ales iti cer scuze, ca noi chiar planuisem o intalnire in botanica. Sper sa reusim, cand ai timp
Pupici
Mihaela
Lami spune:
FElicitari Mihaela!
Si eu ma pregatesc de vacanta ... si de nuntaaaa!!
Maine e ultima zi de munca si peste o saptamana o sa fie nunta!!
Toate bune!
smmiha spune:
Multumesc mult pt urari, sper sa fie totul in regula si sa am un bebe sanatos.
Lami, am citit ca mai ai putin pana la nunta, cu siguranta vei fi o mireasa frumoasa si fericita. Nu te mai stresa, ca oricum ziua aia va fi unica si vei vedea ca la sfarsit totul a iesit asa cum ti-ai dorit. Vorbesc din experienta ca abia au trecut 9 luni de la nunta mea, pe care am organizat-o singura si m-am stresat tare mult.
Va pup pe toate
Mihaela
lorena_andreianu spune:
Pupici la toate oltencele.
Nici eu nu am mai intrat de mult... si sa-mi fie rusine!
Mihaela, felicitari pentru eveniment. Sa ai o sarcina usoara si un bebe cat mai sanatos. Trec greturile... asa se zice (eu am fost o fericita, nu am avut nimic in primele 3 luni... decat ca dormeam ca valiza )
Lami, casa de piatra, daca nu mai apuci sa intri pana la nunta si sa te distrezi. Asteptam poze.
Doris, e o scumpa Oti. Tocmai m-am uitat la poze. Tu esti o haioasa de olteanca Tine-o tot asa.
Va pupacesc ca nu pot scrie mult ca bebe nu ma "lasa" sa stau mult pe scaun... se misca ca un zapacit! Ii place cand stau intinsa, sa aiba el loc... Ei, isi face si el de cap acum cat mai poate ca apoi... Vorbesc si eu, ca daca o fi ca Oti a lui Doris, cu "nu" in gura toata ziua...
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
smmiha spune:
Lorena, multumesc mult pt urari, din cate vad si tu esti graviduta si ma bucur si sper sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara, iar bebele sa fie sanatos si frumos. Chiar cum vei naste, normal sau prin cezariana?
Mihaela
lorena_andreianu spune:
Mihaela, de nascut eu sper sa nasc normal, cu toate ca dr oftalmolog din tara m-a speriat toata viata ca e posibil sa fac cezariana. Aici insa nu s-a pus problema taiatului... Asa ca merg pe mana dr ginecolog si sper sa fie OK.
Tu sper ca te simti mai bine si treci usor peste greturi... ca doar mai ai destul de indurat. Sa vezi ca incepand cu luna a 4-a parca zbori... apoi o sa dai in declin prin luna a 6-a a 7-a...
Pupici.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
smmiha spune:
Am mai auzit chestia asta legata de ochi, am o prietena care la fel aici in tara medicul i-a spus ca nici nu se pune problema sa nasca normal, ea a plecat cu sotu in SUA si acolo de cand a mers la ginecolog ea era ferm convinsa c-o sa nasca prin cezariana, iar ala nici n-a vrut sa auda, a zis ca-i o prostie, a nascut normal si nu are nici-o problema.
Da, mai am o luna...acum ma doare putin burta, dar am inteles ca-i oarecum normal.
Si mai vreau sa plec si in Italia la inceputul lui Sept. pt vreo 10 zile. Sper sa n-am probleme, mai ales ca mergem cu masina.
Te pup si va pup pe toate si sa aveti un weekend superb!
Mihaela
sirod spune:
Uau ce surprizaaaaaa.......
ce activitate bogata
Miha super - felicitari si mult noroc, sarcina usoara si bb sanatos!
las caa ne intilnim noi, sigur nu muta astia botanica din loc...scapa tu de greturi...
Lami - casa de piatra!
Lorena - nastere usoara, mama!Multam frumos de complimente...
Giny - vazusi ce face Oti?Ne mai incuscrim?Da' p'asta nu o stiai, nu?Ia asculta aici:i-am explicat fie-mii ca face cu fundutzul kk si cu pasarica pipi si a repetat de atit de multe ori incit am impresia ca in capsorul ei este ideea ca se poate face orice cu chestiile alea!Pentru ca alaltaieri ne jucam:
mami:ce faci Oti?
Oti:coduc masina!
mami:si unde o conduci?
Oti:a caiova
mami:si ce faci la Craiova?
Oti:bani
mami:pai cum faci bani, mami?
Oti:...cu pasaica...
Eram la masa toti...eu si ta-su ne-am inecat, ne-a busit risu, ne-au trecut transpiratiile...
mami:si ce mai faci Oti cu pasarica?
Oti:piipiii...
cred ca zilele astea termina si Anca vacanta...
DORIS