Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 7
smmiha spune:
Lorena, e bine ca vine mama ta sa te ajute. Sper sa ajunga si sa fie cu tine cand vei naste.
Eu mai am putin de asteptat, maine facem 14 saptamani abia. Am inteles ca pe la 5 luni sa fac eco morfologica. Sunt curioasa daca e baietel sau fetita si-o sa incerc sa aflu, sper sa si pot, ca am inteles ca depinde cum sta. Da pana la urma tot aflu, poate nu chiar asa devereme.
N-am inceput inca sa-mi iau haine de gravida, dar ar trebui sa incep ca nu ma mai cuprind la mijloc cele pe care le am.
Te pup, de fapt va pup pe toate, numai bine,
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
sirod spune:
Buna oltencelor!
Nu pot sa stau mult cu voi, mi-e teama sa nu ma apuce plinsu'...mai vorbim luni, sper sa nu va dau o veste proasta legata de bb!
Tieti-mi pumnii!
DORIS
smmiha spune:
Iti tinem pumnii, bineinteles! Doamne ajuta sa fie totul in regula si cu tine si cu bebe.
chatonel spune:
In privinta pachetelor nu stiu nimic, imi pare rau..
Doris, ai grija cu bebelul, sper sa fie ok, nu plinge ca nu rezolvi nimic, fii tare!! Pup!
Toulouse, la ville rose
Salmida spune:
Doris, sper sä vii cu vesti bune luni si cu ingrijorarea risipitä!
Ne gandim la tine!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
sirod spune:
Buna de dimineata oltence!
Eu si bb sintem ok, am fost vineri la eco, avem 5 saptamini...va multumesc din suflet pentru gindurile bune!
Salmida - bine ai revenit!Acum scrii mai des?:)
Miha - ai fost la doc?la care?cumva la vreunul din spitalul 1?Ca io fug ca draku de tamiie de spitalu' ala, am nascut acolo si m-am jurat ca nu mai pun piciorul acolo de bunavoie!Sper ca nici de nevoie !!!
Lorena - muultzam de lamuriri cu pachetu', problema e ca autocarele ajung noaptea in Lyon si fata prietenei mele nu are cum sa ajunga tirziu din St.Etienne la Lyon - parca asa mi-a spus!
Anca - gata frate cu mosafirii?Sau te lungesc pin' la sarbatori sa nu-ti iesi din mina?:)
pupice multe pentru voi, de la o mamica fericita
DORIS cu bb la purtator
lorena_andreianu spune:
Doris, cat ma bucur ca esti bine si bebe la fel. M-am tot gandit la tine, ca nu ne-ai dat nici un detaliu...
Si, cum a primit Oti vestea?
In legatura cu pachetul, ce zic eu, e ca oricum la Lyon au agentie si pachetul poate sta la ei peste noapte, pana ajunge fata... Nu cred ca trebuie sa se duca chiar cand ajunge autocarul... A intrebat totusi prietena ta la agentie?
Fetele, noi suntem bine, bebe nu pare a da semne de "iesit" (cred ca mai are mult pana se convinge ca merita ) si cam astea...
Altfel, vreme aiurea (bleah)
Va pupacim.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
Salmida spune:
quote:
Originally posted by sirod
Buna de dimineata oltence!
Eu si bb sintem ok, am fost vineri la eco, avem 5 saptamini...va multumesc din suflet pentru gindurile bune!
Salmida - bine ai revenit!Acum scrii mai des?:)
DORIS cu bb la purtator
Doris, mä bucur cä vestile sunt bune!
Nu promit cä o sä scriu mai des ... am avut un we de lenevealä si cu inspiratie (toamna e de vinä! ) si o perioadä mai grea, iar acum astept materializarea eforturilor! Dar promit sä citesc zilnic ... printre picäturi tot ce scrieti!
Lorena ... räbdare si curaj!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
smmiha spune:
Doris ce ma bucur! Cat era de micut ? Ca al meu l-am vazut prima data la 10 saptamani si tot mi s-a parut tare mic si zglobiu. Unde ai facut eco? Eu la Camen, dar nu el mi-a facut ca el face acum doar din alea 3D. Abia astept sa fac pe la 5 luni din aia sa-l vad bine pe bebe si sa stiu ca e-n regula.
Nu, sunt la un medic de la spitalul 2, il cheama Florin Branet, tu la ce medic ai mers? Sa stii ca eu am cunostinte care tocmai imi laudau spitalul 1, io habar n-am, dar am fost internata vreo 2 luni acum multi ani (inainte de revolutie) si aveau niste conditi groaznice.
Cei care mi-l laudau se refereau la faptul ca ai bebele cu tine in salon, nu stiu daca e chiar un avantaj, tu stii mai bine ca ai mai nascut.
Poate reusim sa ne vedem si sa vorbim ca intre .
Pe mine ma streseaza vremea asta si ma indispune, si am auzit ca tine cel putin pana joi.
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana frumoasa!
chatonel spune:
Neata fetele!!
Azi pleaca Mihaela si joi vine matusa, asa ca n-am timp sa-mi ies din mina :)
O sa intru mai des pe-aici de-acum, oricum. Pe la munca frec menta si de sapt ce vine o sa incep ceva scoala, asa ca voi fi mai mult pe calc.
Doris, vezi ca nu tre' sa te stresezi asa, nu face bine la bebelin!!!
Toulouse, la ville rose