Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

uaaa, ce bine ca va mai vede omu la fata!
Romana, nu ti-ar fi mai usor cu laptele praf pentru Cristi? Rahitismul se amelioreaza intr-adevar iesind afara cat mai mult cu copilul. Dar te inteleg ca ti-e greu cu doi mici, mici, macar fetele noastre, a mea si a lui Madishor, se tin singure pe picioare, eventual role, biciclete etc. Cand se mai salta Alin si cat e inca soare, du-i afara cat poti tu de mult, Madishor are dreptate. Tot referitor la rahitism, nu te baza prea tare pe branza de vaci. Am citit un articol, dar nu mai stiu unde - evident , ca cea mai mare parte a calciului din alimentatie se ia din legume. Hai ca o sa caut articolul ca sa nu vorbesc prostii pe-aici si alea pe jumatate.
Cu guguloiul, de care am avut si io, de ce sa nu am, am rezolvat-o prin masaj, comprese fierbinti, bai fierbinti etc.
Iselin,fii-miu musca numai in joaca si nu intrece masura, dar am vazut copii care fac ca moatza ta. Cred ca experimenteaza, asa cum gusta toate obiectele cu care vin in contact, cred ca si muscatul asta e un mod de exprimare.
Gio, probabil stii, ca multe mai stii, medic trebuia sa te faci tu, strabismul poate fi doar temporar, dar pentru ca deja are un an, fa-i un control oftalmologic. Oana a avut asa ceva, un usor strabism si s-a corectat cu ochelari, dar de pe la doi ani si ceva. Am vazut si copii mai mici de varsta asta purtand ochelari. In orice caz, fa o vizita cu ea la oftalmolog ca stie el ce sa faca in caz ca e nevoie si nu e mare scofala, se corecteaza usor.
Stiu ca Zymaflourul e in mari discutii, dar am intalnit pe forum mamici are se plangeau de aceleasi pete galbene pe dintisori si carora medicul le-a recomandat imperios zymaflour. Da si tu o raita prin clinica desprecopii. Eu fac experiente pe ai mei plozi. Oana a prins moda zymaflour si pe ma-sa neinformata complet, asadar ia zymaflour, Mihai a zis pas. Peste 20 de ani va zic cum stau cu dantura.
La ce medic va duceti? Are cabinet particular? Zau ca m-ar interesa si pe mine din muuulte motive.
Bibi, ti-am vazut topicul de azi si iti tin pumnii! Naspa tare, fa-te bine!
Va pup

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mersi pt raspunsuri, Elena. Noi mergem la dr Stanciu, de la Budimex, si are cabinet particular undeva prin Rahova, la Petre Ispirescu (vii pe Petre Ispirescu, traversezi Calea Rahovei, si e vis-a-vis de un dispensar de stat, la parterul unui bloc)...nu arata grozav acolo, dar noi ne ducem pt dr. Consultatia este 150000lei, dar numai cu programare, iar programarea o fac pe mobil, ca altfel nu stiu cum, iar mobilul l-am obtinut si eu de la altcineva. Daca te intereseaza, ti-l trimit pe PM,
Pupici,
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Gio, daca e ok pentru tine, te rog, da-mi si mie numarul. Macar la nevoie e bine sa consult si alt medic. Am mai vazut ca dr. Ana Culcer, pe la Obor undeva, e recomandata cu caldura. E nevoie sa iau si eu masuri si daca tot am discutat toate aici despre medicii nostri de familie tembeli, gata, macar sa trec la fapte. Ca o fi dr. Stanciu, Culcer sau altul, macar sa am si alta opinie medicala.
Multumesc mult.

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetelor eu ma simt deja in concediu desi teoretic sunt abia de vineri . Noi suntem doar doi oameni in birou si colegul meu a plecat si el de astazi, sefu' e la alt etaj, asa ca pe aici nu stie nimeni ce fac si cum invart. Si - ce-mi puteam dori mai mult - tocmaiam aflat ca am scapat de un proiect care imi cam statea pe creieri... nu ca ar fi fost greu, dar era chichitos. Asa ca viata este roz astazi

ISELIN inteleg ca Anne s-a facut bine. Despre muscat eu pot sa iti spun ca fi-mea musca ingrozitor, si pe mine si pe taica-sau, cred ca e un mod de a-si manifesta afectiunea. Prefera umarul sau genunchii

GIO nici noi nu am renuntat inca la biberon. Ma gandesc sa incerc abia din toamna, cand o sa o trec pe lapte de vaca.

Fata mea a mancat ieri un ouletz intreg, cu tot cu albus, dupa care i-am dat miez de paine cu Almette si a fost incantata. I-am mai bagat cereale de copii mai mari, Kangoo de la Nestle, dar abia azi dimineata am vazut ca au zahar . Nu stiu ce e in capul oamenilor astora, dup-aia se mira de ce au copiii tendinte de obezitate...

Aseara am facut trei pasi singurica, fara sa fim tinuta de mana.

V-am lasat si poate mai vorbim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetelor,ne-am intors si noi de pe drumuri duminica.si de trei zile deja ne-am reintrat in drepturile parintesti.

la mare am stat de vineri pana duminica,am prins o vreme superba-in sensul ca a fost soare,am stat la plaja,nu a plouat,etc,doar apa a fost un picut cam rece pt gusturile mele dar m-am balacit ca cine stie daca mai ajung vara asta la mare!am mancat de am spart,nu ne-am prea omorat cu discoteci,telecabina,usw...de fapt,in doua zile,ce naiba sa faci mai intai?

alexandra este o adevarata domnisoara care merge singurica de vreo saptamana si ceva.copacel-copacel prin toata casa!imi vine sa o mananc.mananca nemaipomenit de bine,cu dormitul ziua stam mai prost,doar un somn de 2 ore-de altfel,nici noaptea nu mai e chiar asa de ok pt ca se scoala si adoarme din nou doar la noi in pat.poate ca am gresit si eu ca nu am insistat sa o culc in patutul ei,dar mi-a fost cam lene caci in saptamanile fara ea m-am obisnunit sa dorm cam mult....si acum sunt in perioada de acomodare.

oricum,sunt infinit mai calma,mai linistita,mi-e mai usor cu totul acum.mai ales ca de luni sotul meu are program de iesit cu copilul afara dimineata.de la 8 la 9,cu mici variatii ale orelor,o duce in parc,mai face mici cumparaturi...si uite asa am eu timp sa fac linistita ordine prin casa,sa pregatesc micul dejun pt toti,sa fac cafea,etc.azi am dormit la pranz cu ea doua ore!un deliciu!!!

am facut si noi vaccinul de un an si nu a adus nimic rau cu el,doar putina febra.a fost la vaccin cu bunicii caci noi eram plecati.

acum am trimis-o tot cu tati sa se culce amandoi.

va pupic si va citesc cu interes!

romana,sa nu uit!pupici in mod special!

Alexandra mare si Alexandra mica...

www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput

Gagici, pe unde sunteti, frate, ca plange topicul asta ca-i nescris si io de sevraj.
Dana, trai pe vatrai, plecati in concediu de vineri? O sa incerc si eu Almette chiar azi. Bravo pentru primii pasi!
Amik, ce misto ca Alexandra merge deja.
fetelor, apropo de mers, copilutii vostri si-au dat drumul la mersul singurei brusc? I-ati incurajat cu "hai la mama" la distante mici sau au luat-o ei la sanatoasa? Mihai e teribil de reticent. Vrea numai de manuta. Numai cand uita ca e tinut, merge singur. Nici cu hamul nu e incantat. Il accepta doar in parc unde sunt multe tentatii si ii convine ca are mainile libere.
tre sa va spun ca desi e lenes la mers si la altele, se descurca bine cu vocabularul. Il imbogateste binisor si vad ca ii place sa repete dupa noi.
Hai, trezirea ca mi-e dor de postarile voastre! Unde e Crisa sa faca ordine pe-aici?

ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Saptamana cat anne s-a simtit rau a avut un singur motiv (sper eu): DOI DINTI, UNUL SUS SI UNUL JOS. ANNE merge de vreo 3 saptamani singura, singurica si experimenteaza prin toata casa. A spus sotul meu la un moment dat:"Nu credeam sa ajung sa ma impiedic de tine prin casa" si asa este. Am impresia ca intelege din ce in ce mai mult, cand se enerveaza tipa, iar cand are vreo toana da impresia ca vrea sa se arunce pe jos si mi-e frica pentru cap... Sa fie deja prea alintata??? Am tuns-o zero, era prea cald, transpira si-i faceam cateva dusuri pe zi, daca era cazul.
Mie-mi lipseste independenta de altadata, dar nu pot sa ma imaginez fara bebe!!!
M-am cam ingrasat, vreo 2-3 kg, dar nu ma pot abtine de la inghetata...!!! certati-ma!
Noi ii dam biscuiti, de toate felurile, dar fara crema. Voi?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

AVEM SI NOI FOTO!!!!!SUNTEM OARE PREA GRASI???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Sevraj ai?!?
Pe mine sa ma scuzati dar am lipsit motivat, puteam sa aduc si scutire medicala da acu ca am martor( m-am intalnit cu Andra la un semafor dupa terobila interventie chirurgicala)nu mai e cazul.
Ieri am stat acasa toata ziulicasi am zacut asa intr-o dulce letargie. Am citit, am motait, iar am citit, am mancat in varful patului, am dormit un somn din ala adanc cu vise in acte si uite asa s-a facut ora 19.00 ora la care m-am apucat si eu sa fac o ciorba.

Felicitari Stefaniei pentru primii pasi si Alexandrei pentru defilarea pe faleza.

Romana- Multa putere de munca iti doresc si nopti cat mai linistite!

De Davidutz mi-e un doooor...nu l-am mai vazut de vineri si iaca maine se face o saptamana in cap. Vorbesc cu mama de doua ori pe zi la telefon si cand il aud razand sau plangand prin casa ma infior toata de drag si dor. El e in faza in care a inceput sa fuga (cat de repede si cat de bine am sa vad cu ochii mei) mananca si doarme bine, in schimb cu vorbitul este repetent.

Bibi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
AVEM SI NOI FOTO!!!!!SUNTEM OARE PREA GRASI???

NUUUU. ANNE E SUPER MISTO. ARE NISTE TRASATURI ASA DE FAINE!

Bibi si David

Mergi la inceput