Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Felicitari anna maria!!! sa-ti traiasca fetita si sa aveti parte de o viata plina de bucurii impreuna! refacere rapida si multa sanatate!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

FELICITARI ANA MARIA SI CATALIN !

Sa va traiasca printzesuca grasulina!
Sa fie sanatoasa,mincacioasa si nazdravana!
Refacere grabnica mamicii!
Pupicei
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ralucaaa, mai ai pozele cu Mihnea de la hotelul Astoria?
Pleease trimite-mi-le sau da-mi un link de unde le pot copia!
adresa mea de mail ti-o scriu la PM.
Pupici ,Cristina si
Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Felicitari, Anna-Maria! Sa va traiasca bebelusha!
Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte ca sa nu-i chinuie pe parinti noaptea

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Salut,
Afara ploua si e furtuna in toata regula. Fulgera si tuna si trasneste de-adevaratelea... E urat tare. Ieri nu am avut server si a fost o zi pierduta, ca deh, cand vine o belea vine in grup cu altele... Am recuperat ziua petrecand-o cu Alex si plimbandu-l...
Am intrat abia azi pe net...
Felicitari Ana Maria pentru iubirea de puiut,sa va traiasca minunea si sa fie sanatoasa si fericita!
Vorbeam ieri cu cineva despre ce bine e sa ai doi copii si nu doar unul, si uitandu-ma la Alex ce se bucura cand e un alt prichindel prin preajma, realizez ca si eu mai vreau un pui, si mi-as dori fetita, dar sincera sa fiu, daca va fi baiat nu ma voi supara prea tare. Sa se inteleaga bine cu Alex si voi fi happy. Insa mai e de asteptat pana atunci cateva luni, desi sincera sa fiu, ma ingrozesc la gandul ca ar putea fi la fel de grea sarcina ca la Alex... In fine, pentru Alex merita orice sacrificiu facut.
Cristina, ce faci?
Pa ca s-a trezit prichindelul si nu m-a vazut de dimineata, si ma vrea langa el...

Toate bune si pupici,

Alex si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cristina iti trimit acum pe PM adresa unde sunt pozicile lui Mihnea. Nu-s de ce nu mi-au iesit mai luminoase Am vrut sa ti le trimit de ieri dar a inceput furtuna si dupa ce a tunat si fulgerat de vreo 2 ori s-a dus naibii netul meu.Carmen ziua de ieri nu a fost pierduta, ci a fost un cadou pt tine si Alex. Elena nu mai stiu nimic de tine. Daca ma vezi pune-o pe Erica sa faca din manuta.Sa inteleg ca undeva, pe saptamana viitoare e rost de o revedere? Daca da, sa scrie cineva mare si colorat si pe forum ca sa vada toata lumea. Pupici bebicilor si multa sanatate tuturor !

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

radu, d-na crasmariuc este invatatoare la scoala 15, in zona garii. e foarte iubita si apreciata. eu am facut practica pedagogica la clasa d-nei si tare mi-a mai placut de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Draga Anna Maria si Catalin, sa va traiasca printesa. sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Se pare ca in ultimul tim, "gasca" DC de la Iasi se completeaza cu domnisoare (mai intai Carmen, apoi Anna Maria si de Roberta ce stiti?), era si cazul intre atatia baieti sa para si domnisoarele finute. (Daca ati sti ce va invidiez mamici de fetite, pt toate funditele, clamitele, rochitele si volanasele cu care puteti sa va "motati" fetele). Glumesc desigur, caci si eu sunt tare mandra de flacaii mei.

Acum am si eu nevoie de un ajutor. Stie cineva cum e gradinta "Stejarul", din Tatarasi? Am auzit vorbe bune din doua surse, si am inteles ca se " patrunde destul de greu. Aveti careva vreo "piluta" pe acolo?
Eu incep luni sa fac ceva "sapaturi", sa vad daca merge pe bune sau trebuie sa "ung" pe undeva.

Cristina, am inteles ca-l vei da pe Mihnea la gradinita. La care l-ai inscris?

Si inca o intrebare: trebuie sa cumpar un baby phone pt finutul meu. Voi de care ati folosit? Ce marca? Ati fost multumite? Mi-a spus cineva ca cel de la Chicco ar avea un zgomot de fond. Asa o fi? Multumesc inca o data.

Va doresc o duminica placuta, dupa furtuna de vineri.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

FELICITARI ANA MARIA!
Sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!Refacere usoara!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

mai fetelor am si eu o nelamurire,poate puteti sa ma lamuriti voi:de ce nu pot sa va scriu mesajele cu alta culoare sau cu alta marime????ii dau size sau culoare(si aleg ce doresc)si degeaba.poate trebuie sa mai fac eu ceva si nu stiu.....
va pupacim dulce

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput