Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello si feliciatri la mamicile noi si cele mai cu experienta (!!! a se observa diplomatia).
Bine ati venit din concediu si celor care mai vor sa plece - si noi printre ei - le uram concediu placut.
Noi suntem bine, tragem tare sa terminam niste proiecte pana la 1 sept si apoi speram sa plecam la mare.
Alex in continuare nu mananca mai nimic ceea ce contribuie printre multe altele la creeare unui confort psihic de nedescris pentru mine - absolut necesar in acest moment!!!!- si in plus a slabit in ultimile 3 luni cu 700 de grame. Am cantarit copilul pe 3 cantare, acasa, la soacra-mea - pe care o suspectam de un timp ca deregla cantarul ca sa arat eu mai grasa!!! - si in cabinetul dr...
In rest? Nici nu va mai spun. Ar fi atatea si e tarziu.
Principalul e ca si eu si Alex va pupacim pe toate mamicile si pe toti copilasii iubiti si ne mai auzim - citim.
Cu drag,
Alex si Carmen
Am pus poze noi:
http://community.webshots.com/user/la_carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Heii ,Alex frumusel ce mare te-ai facut!
Te-au cam necajit nanuntzele tale la motz,nu?.

Sa cresti mare ,sa fii sanatos si poznas si sa ai mult,mult noroc in viata!
Te pupacim dulce de tot,tot familionul
!

Cind ne intilnim?
Saptamina asta vine nasul meu de la Tecuci,asa incit nu pot,dar saptamina viitoare ar fi super!

Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
am reusit si eu acum sa va scriu .am fost plecati si la tara,la praznicul de 1 an de la moartea bunicii;Fabian s-a simtit extraordinar de bine,numai cu vaca in grajdi statea,nu va spun ca a si inceput sa manance foarte bine,de ma minunez,numai ca sa nu se supere vaca,ca vaca i-a trimis mancarea.si cand veneam spre Iasi ,duminica,am avut si accident cu masina,dar noi suntem bine nu am patit nimic(numai eu cateva vanatai pe la picioare si ma doare pieptul ca m-am lovit in coltul scaunului )si Fabita s-a speriat atunci pe moment dar a uitat repede ca am iesit din masina si a vazut niste vaci .
Cristina bine ati venit!
Carmen - concediu placut !sa-ti traiasca flacaul si sa creasca mare, sanatos.La multi ani lui Alex (scuze ca atat de tarziu ma trezesc si eu)
Gabriela sa va fie de bine mutatul si sa aveti in casa cea noua numai sanatate si fericire!si sa-ti traiasca finutul dolofanos si refacere usoara mamicutei!
Adi sa dea Domnul sa se termine perioada aceasta rea cat mai repede.si noi am trecut prin asa ceva acum 1 an jumate ,era de sarbatori in iarna Fabian era super racit ,eu la fel iar sotul meu chema de 2 ori pe zi salvarea pt. el si ii mai bagau niste perfuzii si il fugareau iar acasa si uite asa a trecut si Craciunul si revelionul si mai bine de juma din ianuarie(pana la urma l-au internat pe sotul meu )si aceasta perioada a tinut mai bine de 1 an si s-a sfarsit tot cu o spitalizare a sotului.dar a trecut.......sper ca la voi sa nu tina asa mult
Anna Maria ,nastere usoara!
Elena, ce-ti mai face minunea?cred ca este asa mare acum.........a trecut atat amar de timp de cand nu am mai vazut-o.
va pupacesc pe toate si abia astept sa facem o intalneala!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello,
Multumim Lacri si Adriana pt urari.
Imi pare rau de necazurile voastre dar se mai intampla uneori sa avem si perioade cenusii in viata. Care din pacate uneori tin cam pre amult... sanatate multa si voua si la puiuti.

Azi i-am facut lui AlexR.O.R. -ul si vitamina D2. A plans un pic dar apoi s-a linistit. Cum sotului meu azi i-a fost foarte rau - a facut o criza de ficat, ceea ce mi se pare normal tinand cont de ce pareri bune are el despre puterea sa de rezistenta in a nu manca si a nu se odihni niciodata - a venit cu mine la vaccin si l-a calmat repede pe prichindel. Acum copilul a adormit si profit 10 minute inainte de a ma apuca de treaba. Doamne cat mai e pana pe 1 sept?!!!
Am hotarat sa ii fac ActHib in sept si apoi in oct antigripalul.

Cristina, in legatura cu vaccinurile ar trebui sa se popularizeze mai multe informatii despre scheme de vaccinari, insa din pacate asta e Romania si sistemul nostru sanitar.
ActHib e un vaccin impotriva meningitei B si a infectiilor respiratorii. E obligatoriu in alte tari, la noi se aduce pe comanda, costa in jur de 300 - 350.000 lei. Mai exista cel impotriva Hepatitei A, care da imunitate pt 5 ani (sau 10???), dar cred ca merita facut tinand cont de ce apetit de a gusta tot ce le cade in manute au copiii nostri. Si asta e tot obligatoriu in tarile civilizate. Si tot obligatoriu este cel impotriva Zonei Zoster, despre care vaccin toti farmacistii ma privesc in ochi si intreaba "ce e aia"?
In fine, noi in iulie, cand Alex avea 11 luni si jumatate am fost chemati la dispensar sa facem vaccinurile de 1 an. Si voiau sa ii faca 7 bucati odata: Trimovax, antipolio si ROR. Eu am refuzat ROR-ul pt ca 7 bucati odata mi s-au parut ca suna barbar pt sistemul imunitar al unui copilas de 11 luni.
Azi am dus o munca de lamurire cu aia de la dispensar - dna. dr de familie, lipsea din oras - de imi venea sa imi iau copilul si sa plec sa ii las cu tot cu vaccinuri... Pentru ca Sanepidul are concediu astia ingramadesc 7 bc vaccin odata si daca refuzi se pun pe reprosuri - care oricum ma lasa rece... Azi voiam sa ii fac ActHib-ul si luna viiotare Antigripalul si abia inoct ROR-ul dar ti-ai gasit!!!

Va sarut, ca eu energie numai am asa multa si mai am de facut un ceai pentru al meu sot, care a descoperit ca nu e chiar asa rau sa stai degeaba o zi - i-am inchis telefoanele mobile si deconectat fixul - si ca atare a inceput sa pofteasca diverse... Cum m-am prins ca e rost de alintare, l-am pus la regim si inca nu isi revine din consternare. Am sa ii dau niste ceai de rostopasca de am sa il aduc cu picioarele pe pamant si maine va fi nou-nout.

Va sarut ,
Carmen si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Pupici la toate fetele de aici si multe .
Regret ca nu am intrat mai devreme in legatura cu voi, mi-ar fi placut sa particip si eu la o intalnire cu voi.
Eu sunt mamica de Alex -3ani si 6 luni si Maria de 11 ani si 4 luni.

Mergi la inceput

Bine ai venit Alexia !
In curind vom organiza o noua "intilneala"asa incit in mod sigur ne vom intilni!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Carmen, am fost si eu la dr.mea si mi-a recomandat :Vaccinul anti-Hib,cel produs de firma GlaxoSmithKline (il voi cumpara in septembrie);vaccinul antihepatita A -le poate face pe amindoua in aceeasi zi !Si pt.perioada urmatoare:vaccinul impotriva varicelei si zonei zoster(produs de GlaxoSmithKline) costa vreo 800.000 si ROR.
Ea mi le aduce prin comanda direct de la firma si le iau fara adaos.
Daca vrei fac comnda si pentru tine!
Pupici!
Cristina si Mihnea(nu ma duc a gadaitza,tug a mama a biou - nu ma duc la gradinitza,fug la mama la birou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Bine ai venit Alexia !
In curind vom organiza o noua "intilneala"asa incit in mod sigur ne vom intilni!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Dragi mamici, populatia Iasului a crescut. Am contribuit si noi cu o fecioara de 3,700 nascuta ieri dimineata prin cezariana,sanatoasa si grasulina.
Ana Maria se reface bine si asteapta sa-i fie adusa micuta linga ea.
la mamici si bebici si o la tatici.
Catalin si fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raduis spune:

Fiindca numele a aparut in discutie:
stie cineva cum o pot gasi pe invatatoarea mea, d-na Maria Crasmariuc?
N-am mai vazut-o de vreo 15 ani.
(am fost elevul ei pe cind era inca la scoala nr.10, in Tatarasi).

Multumesc anticipat binevoitorilor.

Radu S.

Mergi la inceput