Mamici din Iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 10
adda spune:
Lacri, incerc eu sa-ti explic.
Sa presupunem ca vrei sa scrii cuvantul Fabian cu albastru. Procedezi asa: scrii numele "Fabian", il selectezi cu mouse-ul, apoi alegi culoarea albastru si ar trebui sa apara asa:
[ blue ] Fabian [ /blue ]
Poti alege mai intai culoarea si apoi sa scrii textul, important este sa fii atenta cand scrii asa incat "Fabian" sa fie incadrat intre [blue] si [/blue ].
Daca ai facut asa si nu s-a intamplat nimic probabil e din cauza forumului care are niste probleme. Si mie mi s-au intamplat niste ciudatenii in ultima vreme.
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)
palmyrah2002 spune:
Buna dimineata la mamici si bebici,burtici,tatici,bunici si domnisorici !
M-a tras Raluca de mineca si mi-a adus aminte ca a trecut ceva timp de cind nu ne-am intilnit,asa incit ce-ati zice de :
"INTILNEALA DE TOAMNA" - 5 SEPTEMBRIE 2004
Locul: Gradina Botanica,evident,sa aiba maimutzicile unde-si consuma energia
Pentru ora astept propuneri!
Cristina si Mihnea mare triciclist
lacri spune:
uuuuuuuuuraaaa
ne intalnim duminica.poate sa fie orice ar fi ca nu lipsesc de la intalnire,imi este asa dor de voi
abia astept,sper sa fie frumos si sa mergem tot in Botanica la fantana
va pupacesc dulce
Fabian si mami Lacramioara
lacri spune:
multumesc Adda!dupa cum ai si vazut am reusitfara tine puteam sa ma chinui eu mult si bine ca tot degeaba.
moniq spune:
Am si eu o mica intrebare......eu sunt tot din Iasi si cred ca voi veni in decembrie cu cei doi baieti ai mei......vreu sa-i duc la Teatrul Luceafarul cat timp stau in Iasi......stie cineva daca e deschispentru public in perioada decembrie -ianuarie?
Multumesc!
palmyrah2002 spune:
Na,ca mi-au incurcat astia socotelile.
Se pare ca duminica tre' sa vin la serviciu!
Putem sa program intilneala pe 12 septembrie?
Adica sa facem un chef inainte de inceperea gradinitei si a scolii?
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by moniq
Am si eu o mica intrebare......eu sunt tot din Iasi si cred ca voi veni in decembrie cu cei doi baieti ai mei......vreu sa-i duc la Teatrul Luceafarul cat timp stau in Iasi......stie cineva daca e deschispentru public in perioada decembrie -ianuarie?
Multumesc!
Stagiunea incepe in toamna si se termina la inceputul verii,asa incit sigur veti avea multe piese de urmarit!
Cristina si Mihnea
PS Noi in decembrie in general organizam "intilneli"asa incit va asteptam cu drag!
moniq spune:
Multumesc mult pentru raspuns.....chiar e o veste tare buna.......si eu abia astept sa ma intalnesc cu voi
pupici de la mine si baietii mei.
lacri spune:
vreau sa va intreb(fetele care au experienta) ceva;vine circul in Iasi si tare as vrea sa merg cu Fabian ,ce ziceti ?voi avea liniste acolo?e prea devreme?
poate chiar vom face o intalnire intr-o seara sa mergem cu strengari la circ .ce ziceti?????????am o idee buna?
Veve spune:
'Seara fete dragi di la Iesi!Vroiam sa va soptesc ca azi e ziua lui Paul,sotul Gabicai!Shhhhhht,sa nu spuneti la nimeni!Nu stiu daca vrea sa dea de baut si sa nu mi-o iau pi cocoasa!...Sa-i traiasca si sa fie fericiti 100 de ani de-acu'-ncolo!
Irina,veve & croko