Mamici din Iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 11
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI PAUL !
Sa fii sanatos si fericit alaturi de toti cei dragi!
Gabi sa-ti traiasca jumatatea si fa odata pitricerea aia,ca mi s-a uscat gitul de la caldurile istea!
Pupici,
Cristina,Mihnea si Cristi
GabrielaG spune:
Mersi, mersi fetelor. Eu voiam sa inchin azi un pahar virtual cu voi si uite ca v-ati trezit mai de dimineata.
Pai o sa dau de baut, da sa-mi termin de aranjat casa si atunci dau pt toate. Chiar, nu aveti careva vreo cunostinta care vine de la Harlau cu o masina mai mare, un papuc ceva? Am de luat de acolo un pat supraetajat pt camera copiilor si de 3 sapt astept sa ajunga in Iasi cei de acolo, ca asa au spus, dar nu mai ajung.
Si pe 12 sept voi fi nasa, adica voi boteza pe finutul 'grasunel" asa ca voi rata "intalneala". Da-mi scot eu parleala pe urma o sa vedeti.
Nu stiti pe cineva care vrea un patut de Bb cu tot cu saltea? E cam mare, poate dormi BB pana la 3 ani, are si salteluta.
Un baby phone de unde pot cumpara oare? Ati folosit careva?
Va pupacesc si va multumesc din nou pt urari. Ma duc sa fac ciuperci umplute.
Gabriela si baietii
PS. Am vrut sa pun si eu niste iconuri, dar mi-am prins urechile, asa ca las pe alta data. Pupici la BB-i.
Veve spune:
Am primit un mesaj de la Carmenp pentru voi.Il postez aici si pun si catevawww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=414&cid=259" target="_blank"> pozici!
"Ehehei, iaca cum trece timpu` si ne inmultiram pasaricile… Dar mai intii, multumim frumos pentru urarile voastre, sunteti niste dragute si speram ca scuzele noastre sunt primite, dar internetul este departe si drumul pina acolo anevoios! Saru`mina lui Veve si Cristinei, fara de care nu ati fi aflat nimic, nu mai spun de mama mea, care a furnizat toate datele corect si la subiect!!
Ashea… Ana Ilinca s-a nascut pe 11 august la 00.50 caci nu a vrut sa astepte nicicum pina dimineata cind eram programate la cezariana, cu o greutate de 2,900 kg (iar m-am facut cit Casa Tineretului de 91 chile si am facut o mitza de copchil). Nasterea a decurs bine, Ilinca s-a nascut sanatoasa, doar ca s-a „ales” cu o piodermita de toata frumusetea (sper sa scriu corect !) care a necesitat tratament cu oxacilina, drept pentru care externarea din spital s-a facut mai tirziu cu 2 zile decit trebuia. Pe scurt, toti copii erau plini de bubitze, insa ceea ce ne macina nervii la maxim era faptul ca nu se spunea lucrurilor pe nume ca sa stim in ce ape ne scaldam, s-a incercat tot timpul mushamalizarea situatiei , aruncindu-se vina pe mamele care-si primeau musafiirii in salon, in conditiile in care intrarea in spital se facea fara probleme in schimbul sumei de 20.000 lei. A fost cosmarul vietii mele – copiii plini de bubitzele alea si mamele plingind! Ieri, am fost la maternitate (Cuza Voda) si jos la intrare era lipit un afis in care scria ca locul acela era inchis, accesul vizitatorilor la sectia de nou-nascuti fiind interzis. Noi nu am scapat nici acum, am reluat tratamentul cu oxacilina, se pare ca cele 3 zile de oxacilina din spital nu au fost suficiente. Important este ca Ilinca a luat in greutate, are acum 3.400 kg, as vrea sa spun ca este si cumintica dar se pare ca colicile nu-i dau pace (sau nu am gasit reteta „ cum sa faci copii cuminti”). Cam asta despre noi doua… Ionut a stat o saptamina in Iasi, bucuros nevoie mare ca are si el o sora, pe care ar fi pupat-o intr-una. Acum este in cantonament, la bunici, va mai sta pina incepe gradinita adica vreo 2 saptamini de acum incolo si abia atunci voi sti cum e sa fii mama cu doi plozi! Acum va pupacim, avem o caruta de poze, pe care speram sa vi le putem arata cit de curind. Carmen, Ilinca si Ionut."
aalexia spune:
quote:
Originally posted by lacri
vreau sa va intreb(fetele care au experienta) ceva;vine circul in Iasi si tare as vrea sa merg cu Fabian ,ce ziceti ?voi avea liniste acolo?e prea devreme?
poate chiar vom face o intalnire intr-o seara sa mergem cu strengari la circ .ce ziceti?????????am o idee buna?
Fabian si mami Lacramioara
Eu am fost cu al meu la circ si dupa 30 min nu mai avea deloc stare.
Alex are 3 anisori jumate.M-a amuzat ca nu pricepea mare lucru da cand radea lumea radea si el....manzeste.Daca vreti totusi circ inarmati-va cu multa rabdare
ralucami spune:
Gabriela petrecere frumoasa si multa sanatate sotului tau. In legatura cu baby phone: eu am vazut la Flanco, cel de pe Independentei. Da un telefon inainte si intreaba-i ca sa fii sigura si sa nu faci un drum degeaba. Carmen multa sanatate fetitei tale cu nume de domnita! Lacri unde vine circul? Nu ca as avea copilasi, dar vreau sa ma duc pe mine Ma dau in vant dupa balciuri, circ , festivaluri. "Invelisul" e de om mare, dar sufletul nu mi-a evoluat deloc: ma invart tot pe la 10-12 ani.De Elena nu stie nimeni nimic?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
adi69 spune:
Buna fetelor!
Raluca,circul a venit ,maine cred ca este primul spectacol,langa Sala Sporturilor.Daca sotul meu isi va aduce aminte sa cumpere bilete,noi mergem maine seara .Abia astept sa vad cum reactioneaza Catalina...
Carmen,multa sanatate printesei tale...am si eu o nepotica Ilinca,dar e "mare" acum,face un an luna asta...Acum ma duc sa-i vad pozele Anei-Ilinca..
Adriana
lacri spune:
buna fetelor!
Carmen sa-ti traiasca minunea,Doamne cat de frumoasa si mica mai este ;acum cand ma uit la Fabian al meu si il vad asa mare parca nici nu-mi amintesc ca a fost si el asa micut.
Gabriela ,la multi ani sotiorul ,sa fie sanatos si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti .
Ralucami circul este langa strand ,nu stiu exact parca incepe maine pe 2 septembrie.eiiiiiiiiiii.........am gasit si eu o scuza ca merg cu Fabian la circeu nu spun ca de fapt eu vreau sa merg la circ poate ne intalnim si mergem inpreuna ,ce zici?
pupici
Fabian si mami Lacramioara
GabrielaG spune:
Mersi Raluca pt informatie.
Multumim pt urari fetelor, va doresc si voua sa aveti o viata frumoasa si o familie fericita.
Eu si cu Otto am fost anul trecut la circ. Am fost cam dezamagita pt ca afara era f. cald si inauntru era aer irespirabil, muzica foarte tare, etc... Nu au fost animale, decat porumbei, catei si serpi. Otto s-a amuzat grozav la clowni, asa ca lui i-a placut.
Oricum va doresc distractie placuta,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Carmenica ce pasarica frumoasa aveti,sa nu fi deochi!
Sa fie sanatoasa,mincacioasa si norocoasa!
Milioane de pupici pe nasuc!(o s-o pupe Mihnea pe guritza cind or fi mai marisori)
Cristina si Mihnea
tinatache spune:
Carmen, sa zica lumea ca nu fac romancele fete frumoase! Ia-uite mai ce frumusica e!! Si tu arati f bine, sa stii! Ce mai, asa fetita asa mamica! Sa fiti sanatoase si sa auzim numai de bine!
Cristina