Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Carmen, ai o fetita dragalasha! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii.
Gabriela, "La multi ani!" pentru sotul tau - cu intarziere, ce-i drept, insa in ultimele zile nu am avut timp sa intru pe forum si nu am aflat noutatile
Am o rugaminte: puteti sa-mi recomandati un medic stomatolog? Medicul meu e tocmai in Suceava si nu am cum sa ajung pana acolo din diverse motive.
Multumesc!
Ada

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Gabi, La multi ani lui Paul sid e la noi! se vede ca m-am ramolit ca m-am trezit cam tarziu...

Intrebare: stie cineva cu cat se inchiriaza o garsoniera conf. 1 in Nicolina, pana la prima statie de tramvai?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Preturile variaza intre 70 de euro si 100 de dolari!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

la aceeasi zona banuiesc ca variaza in fct. de dotare, de cum arata etc., nu? sau ce alti factori mai sunt?

Cristina

Mergi la inceput

Da,in functie de starea apartamentului si in unele cazuri de zona.Incerc sa gasesc ceva pe net,ref.la preturi iti dau mai multe amanunte !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Daca vrei sa ma interesez eu,spune-mi exact zona si cam intre ce preturi sa caut si incep sa dau telefoane!
Am numerele agentiilor din oras si pot intreba preturile la telefon.
Le scriu si pentru tine,pentru orice eventualitate.
ACROPOLIS
Aleea Nicolina, nr. 4, Tel. 0744-289178

CASA ALBA
B-dul Stefan cel Mare, nr. 10, Tel. 261450

FIDELIA CASA
Str. Pacurari, nr. 136, Tel. 229952

GESAT
Str. Agatha Barsescu, nr. 4, Tel. 213608

MONDO CASA
Sos. Arcu, nr.25, Tel. 244577

PRO CASA
Str. Anastasie Panu, nr.7, Tel. 258890

TERRA
Str. Anastasie Panu, nr.21, Tel. 261220

Mergi la inceput

Avind in vedere ca miine este ziua Irinei - VEVE si eu nu sint pe aici imi permit sa incep urarile :

LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA MOLDOVEANCA !
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate ,
fericire si numai bucurii alaturi de Flavius, Veve si Croco !
Te imbratisam cu drag,
Cristina,Mihnea si Cristi

"Pitrecere frumoasa "!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Tina am "Evenimentul" in fata si asa cum spune Cristina preturile variaza intre 70-100 de euro. Sunt chiar si cu 150Acum depinde si de starea garsonierei si de amenajarile pe care le are etc. Partea nasoala e ca nimeni nu inchiriaza mai putin de 3 luni. Plus ca ar trebui sa te grabesti pt ca peste putin timp navalesc studentii si preturile or sa o ia razna.Adda eu iti pot recomanda pe dr meu, il cheama Adrian Cambose si are cabinetul la Rapa Galbena, chiar langa clubul CFR. E un doctor bun si lucreaza fantastic de bine. Eu am devenit pacienta lui inca de cand eram in liceu. Partea nasoala e ca este destul de ocupat si nu poti merge la el decat cu programare , dar am vazut ca face exceptii la persoanele cu urgente.(ma rog, e si normal) Oricum pt persoanele cu maaare frica de stomatolog si cu o sensibilitate mare la durere eu il recomand.Eu am sunat chiar acum 5 minute si m-a programat marti. Daca vrei iti pot da nr dumnealui pe PM.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ce coincidenta Raluca, si eu tot la dl. dr. Cambose merg. Chiar am fost si anul acesta cu Otto si tinand cont ca a fost prima lui vizita la dentist s-a comportat f. frumos cu Otto, i-a explicat ce ii face, si l-a laudat ca a fost cumintel, chiar daca l-a durut un pic la inceput.
Mergi cu incredere la el Adda, nici nu e foarte scump. Spui si tu ca e o urgenta si te programeaza mai repede.
WK placut fetelor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput