Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, Raluca si Gabriela!
Deocamdata nu e o urgenta , insa o sa fie daca nu merg la doctor cat mai curand (cred ca s-a intamplat ceva cu nervul unei maselutze pentru ca ma doare cand apas pe gingie...ma rog, detalii neimportante).
Ada

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

(Azi umblu cu copy/paste ca mi-o leshinat talentu')
Multumeeeeeeeesccccc,Cristina,din tot sufletu' meu vevericios!Muuulte bucurii si clipe minunate sa-ti umple viata si sa fii vesnic fericite alaturi de Mihnea-dragalasu' si cei dragi tie!
Asa!Acu' sa va povestesc si io ce party de party pe capu' meu!C-am o hemoragie meseriasa de nu ma pot tine pe picioare!Cica-i ciclu' dom'le,da' chiar asa?!?!?As' noapte la 3 m-am trezit "invaluita" si cu toate super-ob-urile si super tampoanele de rigoare,a trebuit sa ma schimb din cap pana-n picioare!Cu chilotii lui Flavius,ca dulapu' meu e la veve in dormitor si sa n-o deranjez!Asa ca di la prima ora is ametita rau,fac chef cu clorocalcin si ma rog sa se opreasca ca-i weekend si ajung la urgente daca-i ceva!Cine vine sa petreaca cu mine???Hampi barzdei tu mi!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Veve, adica Irina, La multi ani!!!
Sa fii iubita si fericita alaturi de familia ta minunata! Pt Veve si Croko un pupic pe nasuc de la baietii mei.
Pt hemoragie puternica ia vit K si ia si ceva Fe ca se pierde in perioada ciclului.
Sanatate multa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

La multi ani, Irina!
Sper ca te simti mai bine decat dimineata...sa ti se intample asta chiar de ziua ta

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

buna, fetelor!
nu ni s-a intimplat nimik rau, doar am umblat de colo colo, pe la nunta, in capitala, pe la bunici, apoi am fost obositi si nici n-am mai deschis calcu'. Erica face 7 luni... luni, si tocmai atunci trebuie s-o duc la spital sa-i ia ceva singe pentru oaresce investigatii. ...acu vrea sa bata-n taste xxxs43334ezEz zercfd545rectr4

am crezut ca avem intilnire miine si ne pregateam, dar nu-i bai ca s-a aminat, venim duminica viitoare.

Irina si multa sanatate!!!

Paul!!!

Felicitari Anna Maria si Catalin pentru venirea pwe lume a puiului vostru. Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!! Cum se numeste?

Giza mea e miriita tare din cauza dintilor. O sa mai scriu cind am mai multa liniste. Pupici tuturor!!!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cristina si Raluca, multumesc mult! Ne sfatuim si daca e ceva va mai cer sfatul si voua.
Irina, inca o data, la multi ani si multa sanatate! Si pe mine m-a "blagoslovit" ultimele luni, mai exact de cand m-am lovit pe bicicleta, de ma tine cate 10 zile in loc de 6. Daca mai continua ma mai duc la un dr. ca primul a zis ca o sa treaca...
Intre timp noi suntem tare mandri ca al nostru copil mai mare o facut azi 2 ani jumate si stam si ne miram ca prostii cand a trecut timpul. Apoi ne trage 2 crize adevarate si ne aducem aminte instantaneu:))

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

Veve :LA MULTI ANI! sa fii fericita si sanatoasa si sa-ti creasca ingerasii mari si sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii.m-am uitat la pozici.......ce minuni ai tu acolo
multa sanatate!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Multumesc,inca odata!
Pupam si noi,moldovencele noastre dragi cu puiuti cu tot!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Elena,plimbareato intrasem in panica(am uitat de nunta)si ma pregateam sa te sun acu de dimineata !
Pupici domnisoarei cu dintuci!

Veve si Cristina ,va pot expedia urgent daca vreti niste ceai de coada soricelului si cretioara care fac bine la hemoragie.
Ce ziceti ?
Cum te simti azi Veve?Esti mai bine?Cristina si Mihnea

Cristina sa-ti traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa!
De cumintenii nu vorbim fiindca nici eu nu stiu ce-i "aia"!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Uf! am scapat si de luat singe! Aproape toata noaptea m-am frasuit din cauza ca eram ingrijorata de cit de greu va fi pentru micuta sa o intepe si sa-i ia singe. A plins tare, gizulica, dar a trecut! Acum se joaca in patut.

Cristina, lui Mihnea! Va merge deja la gradinita ! E senior .

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput