Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Da,Elena, e senior la URLETE!
Stai sa vad cum o fi luni ,mai ales ca,"tantica"asistenta m-a anuntat ca-l va examina si deja urletele sint pregatite(are o spaima nebuna de dr.)!
Pupici!
Cristina si Mihnea

SO, ne intilnim DUMINICA pe 12 septembrie ,in Botanica?Facem lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Cristinica,multumesc frumos de grija!Mi-a trecut intre timp!Am un stoc impresionant de ceaiuri si tincturi prin debara,da' crezi ca ma ating de ele?Nop!M-a salvat clorocalcinul...
O zi frumoasa tuturor!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello,
La multi ani poentru Paul si Veve - scuze de intarziere, dar eu nu prea am mai avut timp de calculator si internet acasa. La multi ani si fericire si numai bine alaturi de cei dragi.
Am fost azi cu puisorul la dr si maine il duc sa facem niste analize. Este foarte agitat si necajit si nu mai sta o clipa locului. Va mai spun maine, ca azi aproape dorm pe mine.
Sa-ti fie de bine Elena vacanta si bine ca ati scapat de analize.
Va sarut,
Carmen si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Elena si Carmen, bine ati revenit! Mai facem duminica o "intalneala", Asa inainte de a incepe copilasii gradinita si scoala?
Va pup,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Da,bineinteles,am scris mai demult dar nu s-a inscris nimeni!

12 SEPTEMBRIE GRADINA BOTANICA ,SERA PRINCIPALA
ORA 11 - 11,30

Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MARII,MARIUTE,ANA-MARIA,MARIAN !

SA FITI IUBITI SI FERICITI
!
Cristina si Mihnea

Pupicei dulcei si imbratisari calde
"nurorii mele" de peste ocean, veveritza mica,MARIA!
Sa cresti mare fetita scumpa si dragalasa ,sa ai multa sanatate,noroc si fericire!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Salutare,mamici!
De-abia acum mi-am facut si eu putin timp sa va scriu(cu vremea asta suntem consemnati la domiciliu)si sa spun ca astazi fetita mea face doua saptamini si ca i-am pus numele Maria!E sanatoasa,creste bine(a luat deja 600 gr.)nu prea stim cu cine seamana,caci se pare ca nu mai este copia fidela a lui tati(cum e Teo!);
Eu mi-am revenit f.bine dupa cezariana,cu toate ca am facut si un serom,dar e bine!Nu ma asteptam sa nasc prin cezariana,dar asa a fost sa fie;m-am internat pt.declansarea nasterii(nestiind ca bebelina mea s-a intors cu piciorusele in jos)am facut sensibilizari ale uterului cu Sintofolin,iar dupa trei zile la echo s-a vazut ca nu mai era prezentatie craniana,ci pelvina!Am fost f. suparata,dar n-am riscat sa nasc natural din cauza greutatii bebelinei(3,700)iar pe 25 dimineata la ora 3 eram in travaliu iar la 5 in sala de operatii!
Ce mi-a fost greu dupa operatie,a fost durerea de cap(de la anestezie)care m-a tinut vreo 5 zile bune si care a fost ingrozitoare,de aceea recomand la oricine sa nu faca rahie si sa ceara anestezie totala!Dar acum totul e bine!
Gabriela,felicitari cumnatei tale,cred ca am vazut-o pe la reanimare si am auzit de dolofanul de 5,300,tot salonul vorbea de el,si ca ra fi avut niste probleme,dar ca totul a fost bine pina la urma!
Urez si eu La multi ani!tuturor Mariilor!Numai bine!

Teodorei si a Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

La multi ani tuturor Marianelor, Mariutelor, Mioarelor, Mariilor!!! Pacat ca azi a fost vremea asa de urata: a plouat si a fost destul de frig. Fetelor haideti sa va intreb si eu ceva. Eu am termopane cu 2 randuri de geam. Unul dintre geamuri s-a spat, dar celalalt e bun. Ideea ar fi ca eu as vrea sa imi schimbe doar geamul din exterior-cel crapat- dar la majoritatea firmelor la care am sunat imi spun ca ei imi vor lua banii pt tot geamul(si randul din exterior si cel din interior). Nu stiu cat e de normal asa ceva si de aceea as avea nevoie de o sugestie din partea voastra.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Draga Raluca,
Nimic nu e normal in tara asta!
Singura "consolare" e ca geamul care iti ramine sa-l pastrezi pt.alta data.
La Romconstruct ai sunat?Erau destul de intelegatori,intr-o vreme?
Au sediul vis-a vis de bariera de la Tigarete.
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Anna Maria,bine ai revenit si refacere grabnica!
Nazdravana domnisoara aveti !Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!
Teodora cum a primit-o pe micutza printzesa?

Mergi la inceput