Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Na,vad ca nu vrea nimeni sa ne intilnim,asa incit astept idei pentru alta zi !
Cristina si Mihnea

PS 10.09 Daca va hotariti,poate ma sunati si pe mine miine!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

dragi mamici din Iasi,

Sa citesc din cand in cand cu placere caci am fost (23 de ani) din Iasi.

Am o intrebare foarte precisa sa va pun : cum e vremea la Iasi si cum va fi dupa 20 septembrie ? caci mama a tocmit zidari sa faca curat in apartament.

Multumesc.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna,
De mult nu cred ca am mai fost atat de speriata. De luni seara Alex are febra si am fost cu el la dr. Bineinteles ca i-am facut analizele, caci motive de febra asa puternica nu avea. Infectie urinara cu e-coli. IAR... Am facut si ecografie si s-a confirmat diagnosticul. Antibiograma e ceva urat de tot: rezistent la augumentin si negram si ciprinol, ofloxacin, colimicina , sensibil la gentamicina si f sensibil la zinot. Si giardia, de asta nu manca copilul. Si nu se trateaza giardia pana nu dispare infectia la rinichi.
Maine facem cistografie. Ne-au tinut in spital 3 zile, veneam seara acasa, dar ziua am stat in mizeria aia de spital...
Sunt cu moralul la pamant. De unde Doamne fereste giardia si e-coli? Bineinteles ca nici unul din casa nu are nimic... doar copilul...
Am inteles ca cistografia e urata tare si ca vor seda copilul. Cica ii baga o sonda prin penis sa investigheze rinichii, pur si simplu mi se face rau... caci va trebui sa stau acolo cu el si sa vad cum il chinuie...
Doamne cum e posibil, ce sa fac? Prima data cand am descoperit e-coli, prin primavara, am insistat eu sa i se faca analizele pt ca avea ochisorii umflati, dar fara febra si fara deteriorarea starii generale, am facut 6 uroculturi pana nu a mai iesit nimic, iar acum deodata febra si probleme... si e asa de mic si ... pur si simplu nu mai pot.

Mergi la inceput

Carmen,da de ce sa faceti cisto neaparat?
E recomandata la copii asa de mici?Dragul de Alex!
Va tinem pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Draga Carmen,
M-am infiorat cand am citit. Ai facut analizele numai in spital sau si la alt laborator? probabil ca da, caci nu cred ca ai stat tu numai intr-un singur raspuns. Eu zic sa ai incredere ca totul va fi bine, nu mai fi asa de agitata, caci ii poti transmite si lui Alex starea ta si nu e bine pt el in momentele astea.
Am impresia ca s-a discutat mai demult despre e-coli la "parintii intreaba", poate mai gasesti acolo vreun sfat care sa te ajute.
Multa sanatate va dorim si va tinem pumnii,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cristina, povesteste-ne cum a fost prima zi de gradi a lui Mihnea. Maine deja este a 3-a zi, mai vrea sa mearga?
Maine incepe si Otto si va fi prima zi la o gradinita noua. Sper sa se acomodeze si sa-si mai dea drumul.
Carmen ce mai face Alex?
Fetelor, care ati fost pe la circ acum? Merita mers? Si cat este biletul? Eu am trecut pe acolo si am vazut doi magarusi si o lama(daca nu o fi ceva ruda cu lama).
Pupici si astept vesti buna,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna tuturor!Carmen am citit mesajul tau si nu mi-am putut crede okilor! Bietul pui! Nu pot sa mai zic nimic altceva decat ca va doresc multa, multa sanatate si sa depasiti aceste probleme. Sunt cu gandul alaturi de voi !! Cristina imi pare rau ca nu s-a putut organiza o intalnire pe data de 10. Eu am avut o gasca de treaba si imi faceam programul in functie de telefoanele primite Deh, asa e cand depinzi de fel de fel de indivizi! Ce face Mihnea? Cum ii merge la gradinita? Ii place?AAA! Mi-am adus aminte! Cristina eu nu stiu deloc ce sfat sa iti dau in legatura cu hota! L-am intrebat pe taica-meu si pe cuvat ca nu am inteles nik in legatura cu parghiile alea.Cica trebuie sa dai jos filtrul si sa vezi daca nu sunt blocate. Dar nu mai ai inca garantie la ea? Zic si eu ca Creanga: " bate-ma , omoara-ma..." dar chiar nu ma pricep la hote! Adda ai reusit sa iti faci programare la stomatolog?
Eu chiar astazi am fost la stomatolog si mi-a "reparat" doua maselute. Mai am 2 si apoi trec la fluorizare si chiar m-a intrebat daca nu vreau sa fac o realbire a dintilor. Sincera sa fiu mie mi-e cam frica sa mi-i realbesc pt ca dupa prima tura de albire am ramas cu o sensibilitate mare la citrice si nu numai. Adevarul e ca m-a cam mirat pretul. Azi m-a costat 1,1 mil doar 2 carii. E bine asa sau mi-a umflat mie pretul? Intreb si eu pt ca de la an la an ma surprind sumele care se vehiculeaza in Ro!
Mik acum e destul de cald in Iasi. Am inteles ca de saptamana viitoare o sa se raceasca vremea. Oricum daca ii face mamei tale curat in apartament nu vad cu ce i-ar deranja daca e frig sau ploua afara. Eu mi-am facut curatenie intr-unul din apartamente in miezul iernii de umblam bezmetica cu taica-meu dupa baietii care trebuiau sa imi monteze geamurile si imi spuneau ca nu se prinde spuma poliuretanica. Dar atunici erau -25 de grade afara. Acum la inceputul toamnei sigur nu o sa ai astfel de probleme.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Eu abia astazi pot intra pe forum si tare mult aveam nevoie de voi!
Mihnea boceste cit il tine gura ca nu vrea la "gadaitza"si pe zi ce trece e mai rau la dus.
In schimb,papa(il hraneste domnitoaa - domnisoara educatoare)doarme iar cind il luam acasa e bine mersi.
Hm....iar eu 8 ore stau numai cu ochii pe ceas si aseara cind a inceput rugator :mami nu ma du la gadaitza,nu meg,ai te og,nu ma du,am simtit ca inima mi se rupe in milioane de bucatele!
Am citit pe undeva ca dureaza maxim 1 luna sa se adapteze,dar eu una am cedat psihic dupa 2 zile,am bocit in troleu !Dar pina la urma mi-a facut si mie bine "bocitoreala"fiindca acum m-am mai linistit,mai ales ca Mihnea de dimineata a zbughit-o direct in bratele educatoarei,dar tot spunea Chitina mea unde eti,nu peca,nu ma asa!

Carmen ce face Alex ?Cum e acum cu infectia urinara?I-ai facut cisto?

Va pupacim si va tinem la curent cu evolutia la gradi!

Mergi la inceput

Alooooo,iesencelor unde ati disparut ?
Daca tot nu mai povestiti nica,ia sa ma mai insir eu un pic:

Jurnal de gradinitza..ziua a patra:
Dupa ce ieri dimineata m-a bocit in toate mijloacele de transport cu care am ajuns la gradinitza astazi am hotarit sa mergem pe jos,adica eu pe jos si el in brate.A inceput cu plinsetul de cind s-a trezit ca el nu merge la gradinitza si m-a bocit pina la gradi,unde l-am lasat in bratele educatoarei si am plecat.Am incercat pe drum sa-i spun ca domnisoara plinge dupa el si pe cine mai tine ea in brate si mi-a raspuns:pe alt copil,eu nu mai deau a teviciu meu(eu nu mai vreau la serviciul meu) .Cind am ajuns aproape de poarta gradinitzei tipetele s-au intetit si am fost nevoita sa-l pacalesc spunindu-i ce voi veni un pic mai tirziu sa-l iau.Din cite inteleg eu din manifestarile lui cea mai mare problema o are cu dormitul la prinz acolo,fiindca nu mai este mami sau tati linga el.Am incercat si eu sa-l ademenesc cu fel si fel de jucarii,creioane colorate si altele,dar degeaba si cu cit stau mai mult cu atita ii fac mai rau , desi ma doare sufletul ca fug de linga el si ma simt vinovata.
Dupa amiaza incerc sa stau cit mai mult afara cu el,ca sa-i consum toata energia.
De mincat maninca bine,domnisoara mi-a spus ca a mincat ambele feluri fara piine(l-a hranit ea) si desertul,struguri. Ieri era la baie asista pe infirmiera la schimbatul unui baietel care facuse pe el.
Partea cea mai rea nu e plinsul,sint crizele de isterie pe care le face cind nu vrea ceva , da cu picioarele isi da cu minutza peste fata si pina acum nu a facut asa.
Acum citeva minute am sunat-o pe educatoare si mi-a spus ca nu mai plinge,aproape a incet imediat dupa ce am plecat eu .
Doamne ajuta!
O mamica disperata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mai fetelor,mi-ati facut-o!
Intrasem pe forum ultima oara cand anuntati cu surle si trambite intalnirea de duminica.
Si mi-am spus sa va fac o surpriza si sa venim si noi...asa ca m-am plimbat cu Catalina(fara tatic,caci el a preferat sa se duca la pescuit) prin gradina botanica toata dimineata uitandu-ma in stanga si in dreapta dupa mamici si copii...
Asaa!Si acum vad ca nu v-ati intalnit in alta locatie,cum banuiam,ci ca nu s-a mai tinut intalneala...
Surpriza am vrut,surpriza am avut!
Carmen ,imi pare tare rau pentru ce trebuie sa tragi cu Alex..
Cristina,citesc ingrijorata ceea ce scrii tu .Noi n-am dat-o pe Catalina acum la gradi,are doi ani jumatate si toata lumea imi spunea ca e prea mica.Asa ca am amanat pt la primavara sau la toamna..ca sa nu mai spun ca acolo unde vreau sa o dau nu au facut anul acesta grupa mica ..Cum spuneam,sant ingrijorata de cum va reactiona Catalina ..la gradinita.Deocamdata am scapat..Tu unde-l duci?
Gabriela,noi am fost la circ.200 de mii biletul la loja,dupa mine nu a meritat,dar Catalina a fost impresionata,totusi,de clown si de serpi
.
Va las acum,a venit Catalina la mine sa o iubesc...:)adica"mai baga-ma si pe mine in seama mamico!"
Sa auzim numai de bine!

Adriana

Mergi la inceput