Mamici din Iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 16
palmyrah2002 spune:
Ghici cine se trezea la 7 si intreba cit este ceasul?
Evident Mihnea care mi-a si spus :ai a gadaitza!
Eu il intreb daca papa laptic si mi-a spus ca nu fiindca va minca si va dormi cu copiii la gradinitza!
Eram circumspecta la inceput ,ma gindeam ca e doar asa de pacalirea adversarului,dar de unde!Am mers voiosi pina la gradi,a stat la schimbat fara scandal s-a dus in clasa la copii si apoi mi-a spus :pa , ta dii ta ma iei,ta nu ma ati aiti,da?(sa vii sa ma iei sa nu ma lasi aici).
A inceput sa stranute cam des,sper sa nu fie mare lucru,dar zilele astea il doftoricesc eu cu niste vitamina C,ceai si un pic de nurofen.
O mamica fericita cel putin pina luni dimineata
Cristina si Mihnea
Elena I. spune:
Draga Carmen, sper din toata inima sa-i fie bine mititelului si sa se insanatoseasca repede. Sa-ti dea Dumnezeu puteresa treci peste incercarea asta.
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
Elena I. spune:
Cristina, bravo lui Mihnea! (i-a venit oare mintea la cap "studentului"?)
Haideti sa ne vedem duminica. Desi am citit ca vremea nu va fi tocmai insorita, dar se anunta 23 de grade, cred ca n-ar mai trebui sa aminam, ca mi-e dor de voi. Din cite stiu, Cristina, Raluca si Gabi (acvi) sint si ele nerabdatoare sa ne intilnim.
Ca locatie as propune Kids Land (daca e vreme buna fugim de-acolo in natura) si ca ora, sa fie intre 11 si 12. Daca aveti idei mai bune, le asteptam cu drag.
Prin urmare, lista ar fi:
1. Raluca
2. Erica si parintii ei
3. Mihnea, studentul, cu parintii
4. Alex cel mare cu mami si tati
Va rog sa o confirmati si sa o completati!
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
palmyrah2002 spune:
Din pacate pentru mine ora 12,e deja prea tirziu,Mihnea la ora 13 trebuie sa faca nanitza,deh noul program pe care nu vreau sa il stric.
Eu as prefera ora 16 sau 17,dar voi mai vorbi cu Gabi(acvi)sau cu Elena la telefon sa vedem ce ati stabilit.
Pupici!
Cristina si Mihnea(care apropo de studentie,dimineata cind treceam pe linga universitate,chiar asta mi-a zis:aiti am ta din eu a coala -aici am sa vin eu la scoala)
acvi spune:
Saluti tuturor!!
Si eu as opta tot pt ora 16 ca si Alex are programul de somn in jur de 13-14,dar vedem ce optiuni mai sint.
Abia astept sa ne vedem!!
Pupici tuturor!!
Gabi si Alex.
ralucami spune:
Salut tuturor! Pt mine e perfect cum ziceti voi! Vad ca sunt mai multe voturi pt ora 16. Atunci eu zic sa ramana asa, batut in cuie:
DUMINICA -19 SEPTEMBRIE ora 16
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!