Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

irina, mai vrem vesti!! totul e in regula? ce face Carmen? dar bebe? hai nu ne fierbeeeee!!!!!

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aolio!Nu vreau sa va fierb,pacatili meli!Numai ca atat am aflat si eu de la mama ei.De bine,is bine amandoua!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Eu inca n-am nascut!!!!!!
Si nu vreau nastere provocata!!!!!!!
Am vorbit cu Roberta,va saluta si va pupa pe toate;ei cred ca ii face cezariana ori vineri,ori de azi intr-o saptamina!
Felicitari,Carmen!Sa-ti traiasca bb-ul si sa fie sanatos!

Tare greu e cu asteptarea asta...vreau sa nasc odata!

Teodoreiin 40+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Felicitari Carmenp,refacere rapida si..crestere usoara!!!Bun venit micutei ,o viata fericita si implinita!!
Anna Maria, nastere usoara,si asteptam mesajul sotului tau,cit mai curind!!
Carmen,noi am facut simbata pt ca intimplator(sau nu)simbata am implinit si eu niste ani ,asa ca a fost dublu eveniment!!La mine a ales:surubelnita,calculatorul si niste fibra opticain esenta eu am inteles ca tot prin munca va cistiga banii,dar acum am dubii ,ca ieri a luat surubelnita si incerca sa deschida un dulap!Noi tot la Ciric, dar nu stiu sa-ti spun exact unde am fost ,undeva mai spre Tatarasi,inainte de unde se inchiriaza barcile,a fost frumos,unii au facut baie,altii s-au uitat numai,s-a mincat bine(salata de vinete, a batut gratarul asa ca m-am intors cu trei sferturi din carne acasa),Alex a facut citeva victime printre tinerele de pe acolo,veneau sa-mi ceara voie sa se joace cu el,iar el le arata cum creste nasul lui Pinocchio,dansa rock si alte asemenea nazbitii .A primit cadou,printre altele , o bicicleta din aia tip carut si ieri ne-am plimbat toata ziua cu ea in masina dar nu am reusit sa-i facem inaugurarea ,ca dormea.Poze... nu stiu cind ca am facut poze clasice si pina le developez,scanez..mai dureaza putin.
O saptamina placuta tuturor!!
Gabi si ..dezmotatul Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor am o mare rugaminte. Viitoarea mea cumatra (adica ii voi boteza baietelul care se va naste), va trebui sa nasca la Iasi, prin cezariana. Dl. dr. Onofriesc pleaca in concediu si dintre d-na dr. Aldea si d-na dr. Carauleanu pe cine cunoasteti mai bine si ce stiti despre fiecare? Si intrebarea nr. 2: cat costa o cezariana? Cat se da la anastezist? Dar la mana a 2-a? Si la asistente?
Multumesc foarte mult, si e destul de urgent. Daca nu vreti sa scrieti pe forum, astept pm-uri.

CARMEN P, felicitari pt. BB sa fiti sanatosi amandoi.
Anna- Maria, tu cu cine vei naste? Ce medic te-a urmarit pe durata sarcinii?

Carmen si Gabi ne bucuram ca aveti Bb mari si "fara mot" si asteptam in curand o intalnire.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabi,eu am fost pacienta d-lui onofriescu(scuzati majusculele),dar pt.ca am avut o nastere naturala,nu m-a asistat,si m-a lasat pe mina cui era in noaptea aia prin sala de nasteri si uite asa am suferit mai mult dupa nastere decit pina atunci(adica epiziotomie facuta din nou dupa ce am facut un hematom,chiuretaj,perfuzii,etc)si uite asa am ajuns sa-mi schimb medicul(ca o fi ea nastere naturala,dar niciodata nu stii ce se poate intimpla),despre care am auzit tot de pe site,adica la DR.Mihaela Grigore,clinica a 2 a,mat.Cuza-Voda;o dr.super draguta;cred ca fetele iti pot spune si ele despre ea;ca majorit.la ea merg,cred!
Cit despre tarife,iti spun ce am auzit:o mamica tot din iasi care a nascut acum trei sapt.a dat la dr.(prima mina)5 mil.(la Elena-Doamna),in rest nu stiu(mina adoua si celelalte)iar Roberta mi-a spus ca la cezariana merge 100 euro(prima mina),1 mil juma-doua mina a doua,asistenta-500 mii;la moasa ceva(nu stiu cit ca doar vine numai si ferchezuieste oleaca copilul si-l duce unde trebuie)

Oricum,nastere usoara cumnatei tale si numai bine!De dr.care le-ai mentionat nu am auzit,imi pare rau!

Teodoreiin 40+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mersi mult Anna Maria! Dar nu mi-ai spus nimic de anestezist, caci am inteles ca si el e foarte important si e cam inaintea la mana a 2-a. Si tot o intrebare, in Cuza Voda se face anestezie totala sau nu?
Multumesc mult inca o data,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabi,de anestezist,habar nu am!Si sigur ca se face orice fel de anestezie;din cite am inteles,asta ramine la alegerea pacientei,daca vrea totala sau vrea sa fie"prezenta"la marele eveniment!
Daca vrei,iti pot da nr.Robertei,si--i poti spune ei sa se intereseze,ca si eu i-am zis sa mai intrebe de tarife(pt.mine la nastere naturala);

Teodoreiin 40+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

camenus, felicitari pt bombonica si refacere rapida! te asteptam cu povesti despre printesa, are mama de-amandoi de-acuma :) Pupici multi si sanatate!

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Carmen P felicitari pt puiul scump! Multa sanatate si refacere usoara!
Carmen si Gabi sa va traiasca puiutii mari si ma bucur ca ati avut petreceri frumoase! Acum asteptam pozicile sa va admiram puisorii fara mot
Cristina si cu Mihnea s-au intors de la mare? Aloo, frumosilor, da-ti un semn de viata si poate facem o intalneala sa va admiram bronzul
Elena tu nu mai zici nimik? Ai facut vaccinul printesei? Elena am o poza cu printesa ta - cred ca a 7-a din album- de care s-a indragostit barbate-meu Vrea sa o scoata si sa o puna in rama. Cica asa copil frumos si dulce nu a mai vazut niciodata!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput