Mamici din Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Cristina, mi-a dat Ven, scumpa de ea, ideea cu un vaccin PentActHIb, care se poate cumpara din farmacie si care le contine pe cele din schema.
Sa vorbesc miine cu pediatra si cu dr. de familie sa vad daca vor sa-l faca.
Pupici tuturor mamicilor si bebicilor!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

cine ma poate ajuta?
vreau sa-mi pun termopan. la dormitor am de pus o usa si un geam fix cu un singur ochi, la baie un gemulet micut si la sufragerie un geam tot cu un singur ochi. am adus niste smecherasi acasa care au masurat si s-au retras pentru deliberari. m-au sunat sa-mi spuna ca ma costa 25 de milioane. cat? mie mi se pare ca e enorm de mult. ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Veronica, multumim de urari. Ne-am mutat de la 2 camere mici la 2 camere mai mari.Stam in Metalurgie acum si copiii sunt foarte fericiti ca au spatiu in casa.
Gabi si Carmen sa va traiasca puiutii si petrecere frumoasa duminica.
Gabi, ma intrebai de patut. Eu am gasit pe internet un model frumos de pat supraetajat; am trimis un mail la firma si mi-a raspuns ca au si in Harlau depozit, asa ca in curand baietii vor avea pat nou in camera lor. Eu il am pe cel de la Matei si este destul de mare, daca ai nevoie de un patut. (si Otto incape in el).
Anna Maria, roberta si Carmen P nastere usoara si asteptam vesti despre copilasi noi in gasca noastra.
Elena petrecere frumoasa si tie.
Weekend placut si vreme frumoasa.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Saliu'!Fetelor,inca nu am nascut si nu prea mai am rabdare;duminica se implineste termenul si pina acum am avut contractii neregulate si a cazut o mica parte din dop(dar fara firisoare de singe)...si nu vreau sa ajung sa- mi declanseze din nou;in fiecare zi fac curatenie in casa,spal cite o chiuveta de vase,ies cu Teolina mea la plimbare(si dimineata si amiaza),mai fac mincare iar spre seara ma ia cu,contractii,dar daca dorm,a doua zi sunt numai buna de munca(credeti-ma,ca m-a trezit dimineata si am pus mina pe burtica,ca aveam impresia ca n-o aveam,atit de bine ma simteam!!!)
Gabi,pe unde te-ai mutat in Metalutgie?Eu am crescut acolo si merg des la parintii mei,dar sincer mie nu-mi este drag cartierul,poate acum s-a mai schimbat cite ceva,poate se mai muta oameni mai seriosi!

Teodoreiin 40 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Anna, iti pregatesti cuibul pentru sosirea puisorului. Sa auzim cit mai curind vesti bune si sa ai o nastere usoara!! Pe noi cine ne anunta fericitul eveniment?

Gabriela, .

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Elena,cel mai probabil tati,si cit de repede se poate,ca el ramine pe post de mamica lui Teo,cit sunt eu in maternitate!
Acuma,cu Dumnezeu inainte!Si sa vina odata momentul...

teodoreiin 40 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nastere usoara!!!!!!!!!!!!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Stam la ANL-uri, cum zice fiu-meu cel mare. Deocamdata zona e linistita, mai vedem peste cateva luni. Vecinii sunt tineri ca si noi.
Gabi si carmen asteptam poze de la mot si petrecere frumoasa.
Anna Maria nastere usoara si asteptam vesti,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello,

Multumesc dragele mele pentru urari. Azi am taiat motul lui Alex. Gabi draga, si noi am vrut sambata dar tati avea treaba si eu inca mai aveam de mers la spital dimineata. Noi am fost la Suprem... si chiar am o idee pentru viitoarele intalneli...
La multi scumpiciului de Alex si numai bine si fericire!!!!
Din pacate miercuri m-am internat in spital pentru analize - vorba vine internat caci am stat doar de dimineata pana la ora 16... si vineri am plecat si mai devreme- analize care nu sunt stralucite si la care dna dr. a avut doar cateva intrebari: "cum nu bei si nu mananci aiurea inseamna ca nu te odihnesti, nu?" cam asa e,dar totul e frumos in teorie, practica te omoara... asta e altceva insa.
Azi a fost excelent pentru junior. A facut toata ziua ce a vrut, fara "nu e voie" fara "vino aici"... aatoata lumea a stat dupa el si el s-a jucat cum a vrut...
Am fost doar cu bunicii si nasii si cu fratii... si a fost placut. Ne-am dat si cu barca - nu in barci.
Alex a ales in ordinea asta: telefonul - firesc, nu?- banii si surubelnita - cine ma va fi pus sa o pun acolo?.
Nu stiu care e interpretarea corecta, dar se putea si mai rau, nu?
Va las acum caci am promis sa incerc sa ma culc zilnic inainte de ora 24,00 si mai am ceva treaba.
Ana Maria sper ca ai avut o nastere usoara si santate multa si sa iti traiasca puisorul.
Roberta si Carmenp nastere usoara si numia bine voua si la copilasi.
Multumesc inca o data pentru urari si voua numai bine si multa sanatate.
Va sarut si va urez numai bine si fericire. Pozele am sa le pun maine, sper.

Carmen si Alex - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Dragutele,Carmenp a nascut zilele astea.Mamica ei nu-si amintea exact cand!Daca mai aflu ceva,va tin la curent!
Pupam toata gasca!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput