Mamici din Iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 3
anna maria spune:
Salut!
Mai scriu si eu din cind in cind,nu prea am timp,ca astept marele eveniment si in fiecare zi apare cite ceva de facut!
Elena,cam asa este,cum spune acinorev!Ai sa gasesti tu o varianta,cu toate ca si eu iti spun ca s-ar putea sa nu aiba nici o reactie!
In rest,va pup pe toate si sanatete multa la copilasi!
Roberta04,e deja in maternitate,asteapta si ea marele eveniment.
Teodoreiin 39+ sapt.
tinatache spune:
Anna si Roberta, nastere usoara si asteptam vesti bune!
Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache
GabrielaG spune:
Hello!
Gata ne-am mutat (adica de 3 nopti dormim in casa noua) si de azi avem si acces la internet. Ura!
Otto e foarte incantat de casa noua, chiar daca deocamdata camera lui e plina de saci , cutii, etc ce trebuie aranjate prin dulapuri. Abia asteapta sa dam comanda de "patul cel nou", iar Matei pt. ca are spatiu se plimba cu masinuta ca pe bulevard.
Elena. cel mai bine e sa amani cu o luna vaccinul, ca sa mergi linistita la cununie si sa stai fara griji.
Va pup,
Gabriela si baietii
PS. Unde as putea spala un covor persan de 3 pe 4 mp,cat mai ieftin bineinteles?
acinorev spune:
gabriela, sa va fie de bine in casa noua! tre sa dai de baut!
unde v-ati mutat? cate camere aveti? da si tu mai multe amanunte.
veronica
acvi spune:
Elena,cred ca o solutie ar fi sa-ti cumperi tu vaccinul,si atunci nu cred ca e nici o pb daca il faci inainte,citisem mai demult ca multe mamici prefera sa cumpere vaccinurile pt siguranta,dar sint cam scumpe(in jur de 500.000 parca),cred ca totusi varianta cea mai buna e sa-l amini pe luna urmatoare.Distractie placuta la petrecere!!
Anna Maria nastere usoara....si asteptam sa ne faci cunostinta cu minunea cea mica!!!
Gabriela , un inceput plin de impliniri si satisfactii in noua casa!!Unde dai comanda de patut ca eu am fost la Karina ,mi-a placut ce am vazut in cataloagele lor si pe site, dar nu am vazut nimic facut de ei,stii cumva cum sint preturile lor fata de alte firme??
PS.Alex a invatat sa arate cum ii creste nasul lui Pinocchio!!!Mare realizare!!
Pupici!!
GAbi.
l_carmen2003 spune:
Buna si bine v-am gasit...
Intai de toate la multi ani sarbatoritilor si mamicilor lor - si taticilor dar nu vorbim inca despre ei aici... Si numai bine si fericire si mult noroc!
Doamne, am avut o sapatamana de cosmar incununata cu prima mea criza de dischinezie biliara in toata regula - dr. de pe salvare spunea ceva de o colica biliara, dar nu am pietre... Bine ca macar a fost racoare si nu m-am copt de cald.
Cu proiectul meu... nu stiu cum sa spun, insa m-au omorat cu zile astia de la omologari si de la testari. Am avut inca o data ocazia sa ma conving ca in Romania...nicaieri nu e ca in Romania. Si in plus dupa furtunile de la sfarsitul saptamanii trecute am avut si probleme cu internetul. Pur si simplu am avut ghinion. In fine, macar mi-au mutat termenele de predare pt septembrie...
Ma pregatesc ca duminica sa ii tai motul lui Alex dar am de gand sa chem doar nasii, bunici si fratii. Si fara farafaslacuri - asa se spune? - adica e cald si nu vreau sa mai fac inca o criza de ficat si duminica ... Vor veni acasa sa taie motul si vom sta putin la masa si apoi vom merge la Ciric vom face un gratar si niste aperitive si tortul si gata... Eu nu vreau sa il tund pe Alex inca, mai vedem pe la iarna, dar pana atunci, nu.
Alex e ca o zvarluga, mai nou a invata sa se invarta in cerc, si normal ca ameteste si cade si normal ca o ia de la capat... Nu prea mai asculta de nimeni - de ce ar face-o daca poate sa nu o faca- si raspunde doar daca vrea cand e chemat. Are la fitze ce mai...
Carmen si Alex - de aproape 1 an.
Elena I. spune:
Carmen, multa sanatate! Mai sint doar citeva zile si implineste Alex al tau un anisor. Sa creasca mare, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii.
Gabriela, bun venit in casa noua. Acum locuiti destul de aproape de mine, poate ne mai vedem uneori cu copiii la joaca.
Gabi, si eu am intrebat daca nu pot cumpara vaccinul dar mi s-a spus ca nu e posibil. O sa merg sa discut cu doctora mai pe larg, poate gasim o solutie. Dar deja m-am obisnuit cu ideea ca ramin acasa. N-as vrea totusi sa amin cu o luna vaccinul, pentru ca ar insemna sa i-l fac pe cel de 6 luni la aproape 8 luni.
Oricum, fetelor, multumesc ca ati fost asa de saritoare.
Anna-Maria si Roberta, nastere usoara si sa auzim numai de bine si sa vedem si noi gigilicile cit mai repede!
Ralu, tu nu mai dai nici un semn?
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
acvi spune:
Hihihi,Carmen noi facem simbata taierea de mot,si tot la Ciric la gratar ,ne-am hotarit pina la urma tot restrins,sper sa tina vremea cu noi ca altfel facem sauna in casa!!Multa sanatate,ai grija de tine ca Alexutul are nevoie de tine..si Ladi.
Elena ,e pacat sa nu mergi,poate ai noroc si nu face nici o reactie la vaccin,eu la 1 an i-am pus gheata pe locul cu injectia si nu mi-a facut febra deloc!!Ti-ar prinde si tie bine o iesire..e pacat!!
Pupici!!
Gabi si Alex.
tinatache spune:
elena, da' dr. ce zice? Ca mie la Andra toate vaccinurile i le-a facut decalate, tot din cauza lui polio asta care nu s-a potrivit pe schema noastra de vaccinare. Asa ajunsesem cam cum spui tu, cu aproape 2 luni intarziere. Apoi am venit aici si nu mi-a zis nimeni nimic ref. la decalare, s-au echilibrat in timp.
Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache
ralucami spune:
Hello hello! Elena eu va urmaresc in liniste , dar sa stii ca sunt cu okii pe subiect Eu am avut o saptamana super nasoala: m-am calcat pe picioare cu alti 70 de oameni in fata sectiei de pasapoarte- mai bine spus m-au calcat toti pe mine. Cand i-am povestit lui barbate-meu ca am stat 7 ore sa imi faca o poza si sa imi verifice dosarul, nu m-a putut crede Imi zicea ca glumesc. Apoi ma rog de un inslalator de o saptamana sa imi monteze o oglinda si niste suporti in baie- treaba asta o poate face in maxim 3 ore Plus ca imi caut niste scaune de bar si am fost pe drumuri pt ca nu gasesc nimic pe gustul meu. M-au plimbat timp de vreo 2 saptamani niste indivizi de la o firma , cu promisiunea ca primesc niste cataloage noi, cu modele faine de scaune si in final dezamagire totala: numai scaune aiurea, majoritatea ergonomice, iar de bar doar 1 singur model- si ala exact ca cel pe care l-am vazut in Metro Asta este! Incerc sa ma adaptez situatiei si sa ma enervez cat mai putin! Elena , in legatura cu vaccinul eu nu am nici o idee, dar iti doresc sa ai bafta si poate reusesti sa iti rezovi cumva situatia. Carmen stiu ca Alex va implini un an si ii doresc muuulta sanatate si sa creasca la fel de mare si frumos alaturi de mami si tati ai lui. Sa fiti fericiti! Gabi : petrecere frumoasa si vreme faina! Sa iasa asa cum va doriti voi ! Sa vii cu pozici , te rog sa vedem cat de mare a crescut Alex!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!