Mamici din Iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 6
GabrielaG spune:
Anna Maria, te rog trimite-mi pe pm nr de telefon al Robertei.
Mersi mult,
Gabriela si baietii
Veve spune:
Dragutele,inca n-am reusit sa vorbesc cu Carmen.Ieri avea telefonul inchis(i-am lasat io un mesaj da' m-a taiat scurt robotica) iar astazi nu mi-am amintit in timp util!Insa am vorbit din nou ieri cu mamika ei si mi-a spus ca n-a externat-o pt.ca avea bebica o iritatie (nimic,grav;de la pampers sau ceva..) si trebuiau sa ajunga acasa astazi.
Irina,veve & croko
tinatache spune:
veve, multumim de update! abia asteptam sa o luam la intrebari. Ca si pe tine de altfel, ca esti cam scumpa la vedere pe aici:) Ce-ti fac copiii, ce pozne mai fac, cum se inteleg unul cu altul? La mine e dezastru cand sunt amandoi treji. Andra vrea sa se joace cu ala micu si il trage de mana sa il ia la plimbare, la joaca, sa danseze :))) Cred ca stii care e urmarea: urlete de ambele parti! Hai, mai continua tu. Acuma ca a intrat si carmen la "cu 2 plozi" o asteptam si pe ea cu povesti. O zi buna! pa.pa. la pitici
Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache
GabrielaG spune:
Irina,
La ce maternitate e internata Carmen? Ca eu zilnic ajung la Cuza Voda si i-as face o vizita daca e pe acolo.
Mersi,
Gabriela si baietii
PS. Anna Maria te-ai internat?
Elena I. spune:
Dragele mele,
n-am mai aparut pe aici, ca-s tot intr-o fuga- proasta organizare, am mai spus.
Lui Carmen ii urez toate cele bune, sa-i traiasca dragalasa multi ani, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Hai sa-l pirasc pe Vio: ii spun aseara ca a nascut Carmen - care Carmen?- ii explic- el, foarte mirat - dar ce, era insarcinata?
Nu s-a prins ca e gravida, cind a vazut-o la intilnire, a crezut ca doar s-a ingrasat.
Gabi, la multi ani de ziua ta, sa ai numai bucurii si sa fii sanatoasa! Prin urmare, dragalasul de Alex va urma cariera tatalui. A scapat dezmotatul de ras in cap? Hai cu pozici!!
Anna, vad ca tot acasa esti. Nu se grabeste gizulica sa vada soarele! Hai, bebelus, ca vara-i pe sfirsite!!!
Cristina, veve, e minunat cu un singur copil, pai cu 2, trebuie sa fie si mai si. Mi-ati facut pofta de inca un bb .
Raluk, inseamna ca poti sa faci linistita fata, sotul tau o s-o iubeasca foarte mult, chiar daca isi doreste baietel.
Noi vom face vaccinul miercuri si vom pleca simbata la Bucuresti.
Gabriela, nastere usoara cumnatei tale! Ce mai fac strengarul de Matei si cumintele Otto?
Pe unde or mai fi Lacri si cretofolinul Fabita?
Fetelor, cind ne mai intilnim?
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
Elena I. spune:
Ups, Gabriela, am scris cumnata in loc de cumatra.
Eu am fost la dr.Aldea cu ani in urma, pentru ca mi-a fost recomandata ca foarte buna. Mi-a facut o cauterizare, dar in maternitate, deci cu aparatele "primitive" de acolo, astfel incit in anul urmator aveam din nou rana pe col. Asa am ajuns la dr. Popovici unde am facut cauterizare cu laser uiar rana nu a mai aparut.
Povestea mea nu-ti va fi de prea mare ajutor, cred. De dr. Carauleanu, nu stiu nimic.
Pupici,
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
anna maria spune:
Fetelor,tot acasa sunt!Am programare la 15,30 la dr.si vom vedea ce spune,dar ii spun ca nu mai pot si sa ma interneze cit de repede se poate pt.provocare!Vin cu noutati dupa control;
Si in plus,vreau sa fie un Leut!
Teodoreiin 40+ sapt.
acinorev spune:
ana maria, iti tin pumnii! si mie mi-au provocat nasterea si cred ca am nascut mai usor asa. sa-ti tii puiutul in brate cat mai repede si sa va bucurati unul de altul!
anna maria spune:
Am revenit!Miine dimineata ma internez!Mi-a spus Grigore ca nu ma trece direct pe oxitocin,ma mai tine cu niste injectii pt.sensibilizarea uterului,poate,poate..da Domnul sa se declanseze normal.Doamne ajuta!
Am vorbit si cu Roberta si MA ASTEAPTA!Ea intra luni la cezariana!
Va pup pe toate si pe copilasi!Va anunta tati de surpriza pe care o asteptam!
Teodoreiin 41 sapt.
GabrielaG spune:
Fetelor, am un finut!!! A nascut cumatra mea azi noapte, la 1,30, prin cezariana, un flacau de 5,300kg. E bine acum, dar eu ma tot minunez de "grasutul de 5,300". Se va numi Matei si sunt tare mandra.
Deseara sper sa pot vedea si puiutul.
Anna Maria, nastere usoara si un puiut sanatos. Ureaza-i si Robertei la fel. Nu am mai sunat-o ca uite evenimentele s-au precipitat. Oricum e posibil sa ne vedem la spital zilele astea, pt ca Elvira e tot la clinica a 2-a.
pupici,
Gabriela si baietii