Bebelusi de ian-feb 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
dadi_t spune:
Azi am o zi din acelea de-ti vine sa te....
Am facut <adunare generala>( asa-i zicem noi la ghiveci) si am pus cantitatile obisnuite, dar... s-a prins. Apoi i-am prins manuta Andutei la usa...si a fost jale! Am zis ca inebunesc de panica, nici nu stiam cat e de grav asa urla de durere. A trebuit sa urlu eu mai teare decat ea ca sa ma lase sa vad ce-i cu degetelul.Acum s-a linistit si doarme, dar i-am pus cuburi de gheata timp de doua ore.S-a invinetit degetelul. Sper sa nu-i cada unghiuta.
O singura bucurie am ca Bibi mi-a mancat 80 g de piure de fructe. Am facut o modificare...i l-am incalzit puti, se bateau turcii la gurita ei. Mi-a fost frica sa-i dau mai mult ca ar fi vrut. Azi i-am pus si pepene galben. Ca de la el, ca i-am incalzit piureul...nu stiu exact cauza, dar a papat de a stins.
WE placut la mamici si la pitici! Stie cineva ceva de Babee??
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Andruska spune:
Tania- imi pare rau de cele intamplate . Si eu sper sa nu ii cada unghia Andei insa chiar daca se intampla nu este nici o problema. SI lui Andrei i-a cazut de la picior si a fost totul OK.
De Babee- nu mai stie nimeni nimic si mie imi este tare dor de ea si de Philip .
Matei a adormit pe la 16,00 iar dupa juma' de ora era iarasi treaz. Abia pe la 17,00 a adormit la loc, eu insa nu am mai putut .
Am vb cu Adriana (ad_risnov) si joi revine si ea cu Rares in Bucuresti. Ce bine ca imi era tare dor de ei .
O dupa amiaza placuta
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
Emilly spune:
Andruska daca nu te descurci cu engleza spune-mi si o sa-ti traduc.
Your milk is a living substance so precious some call it "white blood". It is essential to store your expressed (pumped) milk properly to maximize its nutritional and anti-infective qualities. Human milk actually has anti-bacterial properties that help it to stay fresh longer. Giving your baby the freshest milk you have pumped ensures its high quality.
This information is based on current research and applies to mothers who:
have healthy, full-term babies;
are storing their milk for home use (as opposed to hospital use);
wash their hands before expressing;
use containers that have been washed in hot, soapy water and rinsed.
All milk should be dated before storing.
Storage Guidelines
'Storing milk in 2-4 ounce amounts may reduce waste. Refrigerated milk has more anti-infective properties than frozen milk. Cool milk in refrigerator before adding to frozen milk.
Human milk can be stored
at room temperature (66-72F, 19-22C) for up to 10 hours
in a refrigerator (32-39F, 0-4C) for up to 8 days
in a freezer compartment inside a refrigerator (variable temperature due to the door opening frequently) for up to 2 weeks
in a freezer compartment with a separate door (variable temperature due to the door opening frequently) for up to 3 to 4 months.
in a separate deep freeze (0F, -19C) for up to 6 months or longer.
What Type of Container to Use
Refrigerated or frozen milk may be stored in:
hard-sided plastic or glass containers with well-fitting tops
freezer milk bags that are designed for storing human milk
Disposable bottle liners are not recommended.
How to Warm the Milk
Thaw and/or heat under warm, running water.
Do not bring temperature of milk to boiling point.
Shake before testing the temperature. Shaking will also redistribute the cream into the milk. (It is normal for stored milk to separate into a cream and milk layer.)
Do not use a microwave oven to heat human milk.
Thawed Milk
If milk has been frozen and thawed, it can be refrigerated for up to 24 hours for later use. It should not be refrozen. It is not known whether milk that is left in the bottle after a feeding can be safely kept until the next feeding or if it should be discarded.
Expressed milk can be kept in a common refrigerator at the workplace or in a day care center. The US Centers for Disease Control and the US Occupational Safety and Health Administration agree that human milk is not among the body fluids that require special handling or storage in a separate container.
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
Emilly spune:
Recipientele de la Avent, aici sunt parca 10$ 20 de pungute, deci si in tara nu ar trebui sa depaseasca 4-500.000lei
http://www.avent.com/
ane2 spune:
Lume lume ne-a dat nu 1 dinte ci 2 dintisori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......
Gata am intrat si noi in club ...daia miminica mea e asa maraita ...si cred ca mai e unu pe vine...
Si din cauza asta nici nu prea a papat azi....acum am trimiso cu tacsu afara sa fac si eu o varzica calita....ca deo saptamana na mai dat prin bucatarie....rusinica mie....
Dady cum se simte Anda?????? sper sa nui cada unghuita...
Babee
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
dadi_t spune:
Rachellica iepurica!!!
Mititica ce dureri pe ea. Cica noua adultilor daca ne-ar da dintii la maturitate...am da coltu" de durere!
Anduta misuna prin casa si-i merge mielitza ca de obicei...deci e bine! Am tras ceva spaima cu ea, mai ales ca ma incerca un puternic sentiment de vinovatie....
Andruska- am citit un topic mai vechi despre cum se pastreaza lapticul la bb-i timp indelungat si ar fi cam asa:
- daca bb este mic cumperi borcanase sterile de urocultura de la farmacie, le umpli cu laptic si le pui la congelator.
- daca bb e mai mare, merge pus lapticul cu o palnie in pungi de cuburi de gheata si le pui tot la congelator. Avantajul cu pungile e ca poti lua cantitatea care o vrei rupand cate cuburi vrei.
Mi s-au parut bune ideile.
Va pupic si o noapte linistita.
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Elena I. spune:
Saptamina asta ne-am inscris si noi in clubul cu una liniuta stravezie de dintisor.
Roxana, multa sanatate micutei tale si spor la cautat bona! Eu sper din toata inima sa gasesti pina la 1 septembrie!
Tania, bine ca s-a linistit gizulica ta!
Fetelor, sa aveti o noapte linistita! As mai scrie, dar ma simt tare rau - ma doare capul, imi e greata, uf!
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
ane2 spune:
Elena bun venit in club Ericai...haideti cine se mai inscrie?
Mama ce liniste....toata lumea doarme????????????
Miminicu meu la 10 a papat 180 de lapte si de atunci doarme....
Eu mi-am terminat varzica care a iesit un deliciu....iar acum o sa mai bantuie pe aici....dupa care somnic....ca la 7 mi se da trezirea...
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Emilly spune:
Fetelor am o intrebare, voi ati auzit ca la bb-i nu le poati taia parul pina la mot, adica pina nu fac un anisor nu e voie??
A mea galusca s-a nascut cu destul de mult par iar acum a inceput sa cheleasca in schimb i-au ramas ceva smocuri de par destul de dese si lungi si toata ziua e transpirata in cap si cu parul ud.Eu i-as taia acele smoculete de par sau sa vorbesc cu nasa sa le taie ea.Sau trebuie sa astept pina ii pica de la sine?Voi ce stiti de lucrul asta?
ane2 cum ai facut varza?tare imi place si mie varza calita, mama o facea din varza murata, tu cum ai facut-o?
Helen spune:
Felicitari RASHELLA ptr. dintisor!!
Helen siDan Cosmin 21.01.2004
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004