Bebelusi de ian-feb 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
ane2 spune:
Wow ce liniste pe aici....se vede cai duminica....
Emilly si eu am aceeasi problema cu Rachella....la spate are chica si transpira rau iar in fata bretonu mai are un pic si ai ajunge in ochi...ea are firu subtire si nu iam gasit nici o clamuta nimic...si ma gandeam so tund....da stiu ca nu e bine pana la turta....da poate stiu fetele mai bine....
tot cu varza murata am facuto si cu ciolan afumat....yami...a iesit o bunatate......
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
buli spune:
noi nu prea am avut timp sa scriem, dar am citit tot
sintem la curent cu dintisorii - , cu varza cu ciolan , cu gemul si cu compotul de piersici
revenim in forta miine
deocamdata avem sa-i spunem lui Matei de 7 luni
va pupam si va dorim o seara buna
noi asteptam sa se trezeasca sarbatoritul si o tulim in gradina botanica
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Emilly spune:
ane2 ce-i aia "pina la turta"?Din ce zona esti?Eu din Brasov, la noi se zice "ca-i luam din mot"
mmmmm...pofta buna la varza calita!
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
saphir spune:
Pe la 13, cand am scris si eu un mesaj, nu a mai mers
Matei, sa cresti mare , frumos si sanatos. Anca, sa iti traiasca cavalerul si sa sarbatoriti frumos
Anita si eu am facut varza, vineri. Tot cu ciolan afumat, dar am facut-o cu varza dulce. O bunatate
Eu, fetelor, vineri, dupa ce am facut o gramada de treaba, m-au apucat niste dureri de burta si am vrut sa ma odihnesc dar Amos, parca intentionat, nu m-a lasat deloc. De adormit, a dormit numai pe la 1, la 3 noaptea era treaz si la 8 dimineata, sambata, din nou.
Asa ca ieri, m-am trezit "intoarsa", de nu am vb cu nimeni toata ziua. Pe seara i-am trimis pe baieti afara, prima oara a iesit taica-su cu Amos, singurei si mi-am terminat si eu treaba prin casa si am facut o tarta cu mere.
Astazi se pare ca totul e mai bine, atat fizic cat si psihic. Ma duc sa imbrac puiul sa iesim afara. Va uram o duminica linistita, sanatate la mamici si bebici
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Roxana_G spune:
Salutare. Felicitari noilor "iepurasi"! Numai noi suntem stirbi si maraiti.
De bine ce eram ieri multumita de Alex ca e cuminte si papa, aseara ne-e stricat cina romantica cu ocazia aniversarii casatoriei cu o criza de plans si un scandal infernal, de pana la urma am mancat pe rand cu viteza luminii. Banuiesc ca o durea burtica pentru ca avea gaze rau de tot. Acum nu stiu ce sa suspectez, fie antibioticul (desi pe ala il luase la 2) fie iaurtul. Voi ati patit asa fie de la iaurt fie de la antibiotic?
La fel de bine pot fi si dintii. Azi a muscat si a marait continuu. Nu se vede nimic, insa nu ne intelegm cu ea nici in brate si nici altfel. In brate mai tace sa zic asa, insa ma doare si spatele de atata carat si capul de atatea urlete. Azi nici nu a papat bine (jumatate din portia obisnuita) si nici nu a dormit decat 2 ore adunate cu totul. Sa fie dintii sau sa fie burtica?
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
anda141 spune:
Bine v-am regasit!!
Ultimele noutati :AVEM UN DINTISOR CARE A IESIT BINE DE TOT!!!!
A marait vreo 2 zile , dar nu stiu daca de la dintisor, de la vaccin, ca au fost toate in acelasi timp, schiar in ziua cu vaccinul i-am vazut dintisorul iesit,a facut si febra vreo 2 zile, i-am pus paracetamol si a trecut.
Nu mai stiu ce ati scris, acum am venit acasa, si nu cred ca vom sta mult ca mai avem 1 saptamana de concediu!!
Va pup pe toate!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
Helen spune:
La multi ani MATEI! Sa fi sanatos si cuminte! Pupici de la Cosmin tie si la mami!
Noi suntem bine dar Cosmin e tot mai rau... adica neastamparat si marait. Mereu l-am laudat ca e cuminte dar nu mai e... Se maraie daca nu il tin in picioare de m-a inebunit, ca sa nu mai zic ca mi-a rupt mainile si nici nu sta locului: se apleaca dupa jucarii sau ca asa ii vine, topaie, se suceste in taote directiile, nu sta in fund decat dupa ce mai intai plange ca nu-l tin in picioare, la fel si in scaunel, mai intai se maraie si apoi intr-un final se resemneaza ... Si asa toata ziua... Cred ca il pun in premergator... nu stiu daca e bine dar tot in brate nu mai pot ...
Cand il imbrac face istericale si nu mai sta o secunda... ce sa zic ..am facut febra musculara la maini...
In schimb, tot nu stie sa se intoarca de pe burta pe spate si palnge sa-l intorc eu, iar de vorbit in afara de aaa...,eee, ....oooo, ga...ga si au...au, si alea destul de rar... numai striga, miauna, tipa, face gargara, se face ca tuseste si rade cat poate. Uneori rade in hohote, el stie de ce, apoi noi dupa el si el iar dupa noi si o tine tot asa... la faza sta e tare simpatic. Daca s-ar putea sa-l facem avion si el sa rada si masaj pe spate ar fi f bine..
Cred ca e marait si din cauza dintilor de sus... gingia este f umflata dar nu am reusit sa simt daca a iesit ceva sau nu ca ma musca rau cu dintii de jos... asa ca o sa-i vedem probabil gata iesiti ca altfel nu ne da voie posesorul...
Singurul lucru bun este ca papa deocamdata bine, chiar daca jumatate de portie repede si jumatate mai greu - cu scuipaturi, gangureli si rasete....
Roxana, noi nu am patit nimic rau nici de la antibiotic, nici de la iaurt... uneori mai are si el gaze fara a manca ceva nou...
Helen siDan Cosmin 21.01.2004
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
saphir spune:
Lume, lume , dupa aproape o saptamana, se vede cu samburica mea!!! aici
Felicitari maxime celor noi veniti in clubul .
Roxana, felicitari pentru aniversare si sa va tina Dumnezeu impreuna pana la 120 de ani Legat de plansetele Alexandrei, poate e de la dintisori...de gaze, eu nu stiu, Amos nu a avut, dar fetele sunt mai delicate, cine stie?!
Noi am venit acum de afara. unde Amos m-a surprins mancand 3 cutiute de iaurt de 50ml. E o performanta, pt el Acum e cam marait, pentru ca trebuia sa aiba baita la ora asta si somn, dar ii schimb programul de baie si somn pe mai tarziu, sa nu se mai trezeasca iar, Doamne ajuta!
O seara linistita.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ane2 spune:
[size=3] Matei
[/size=3]
Emilly sunt din Bucuresti...si la noi e asa...la fete se ia turta...si la baieti motu...
Se face o prajitura mare asa ca un tort si se rupe in patru deasupra capului....pe masa se pune ata cu ac..aur..argint...bautura..pix..caiet..carte...zahar..sare..bani..si mai sunt da nu mai imi aduc aminte...poate mai stiu si fetele...
Saphir mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut samburica...Felicitari!!!!!!!!!!!!!uf ..mi-am adus aminte cand aveam si eu o samburica in burtica....
Bun veni noilor veniti in club ..ne imultim pe zi ce trece...verisoare sotului are si ea o fetita de 8luni si are deja 6 dintisori....
Roxi felicitari ptr aniversare!!!!!!!!!...in legatura cu antibioticu...si Rachella cateva zile nu mi-a mancat bine..dupa care si-a revenit....de iaurt nu stiu ca eu nu iam dat pana acum simplu...doar bagat in crema de legume....
Andruska ,Adina,Ioana, unde sunteti??????????????
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
anda141 spune:
Albert al meu nu mai vrea sa manance de cateva zile,decat tzitzi. O fi de la dintisor? Plange cand vede lingurita, nu stiu ce o avea. Noroc ca am eu sa-i dau sa suga.
Maine plecam la munte pentru o saptamana si dupa aia ne reglam noi programul de masa, trebuie sa pape ca el era mancacios.
Ma duc sa fac bagajul ca maine dimineata ne mai intalnim cu niste prieteni cu care vom merge si sper sa nu intarziem prea mult!!
Va pup si sanatate maxima la mamici si bebici!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816