Capricornoasele, adunarea!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

si eu sunt capricoarna de decemvrie!

La apel!
Incapatanata, foarte ambitioasa, fidela, muncitoare, realista, putin cam pesimista si negativista, nu am obtinut (si, zice-se, nu voi obtine) nimic fara efort si munca (cum ar fi: mosteniri, castiguri la Loto etc.).
Tin cam mult la parerea celor din jur, si cand ar trebui sa "mi se rupa" , am o intuitie care nu m-a inselat niciodata, nu prea imi plac lucrurile neplanificate, chestiile de ultim moment, imi place ca totul sa decurga "conform planului" .
Par rece si distanta pentru necunoscuti, dar sunt cea mai fidela si devotata prietena odata ce mi-ai dovedit ca meriti prietenia mea.........La fel si in dragoste, aparentele inseala rau de tot

Va mai spun daca-mi mai amintesc....

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

subscriu si eu la ce zice ven....mai putzin cu intuitia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Am citit cu atentie caracterizarile capricornilor, ca si fica-mea e in zodia asta si vrea sa stiu la ce sa ma astept. E mica acum, dar pot sa spun ca de incapatanata se vede de acum ca e, tot cum vrea ea sa se faca, daca nu trage niste chiote.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Da,da m-am regasit in multe din descrierile voastre si in plus as zice ca-s tare orgolioasa si nu prea reusesc" sa las de la mine";citisem pe undeva ca e semnul zodiacal al leaderului.Dar cu cine suntem compatibili?Eu una, cu Fecioara si cu Racii o minune!Cu Taurii si Berbecii de nici o culoare!Voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isy spune:

OK, m-am regasit printre descrierile de pana acum. recunosc, destule defecte, dar calitati ca ale noastre, mai greu de egalat. nu as vrea pentru nimic in lume sa apartin altei zodii! chiar daca muncesc pe branci pentru orice, dar sa vezi ca bine ma simt dupa ce am reusit!! as mai aprecia la fel de mult daca as primi totul de-a gata?? nu cred!
cu cine ne potrivim? suntem zodie de pamant, asa ca in primul rand cu celelalte zodii de pamant: taur si fecioara(sigur, exceptiile confirma regula!). zodia rac e pe aceeasi axa cu noi, asa inseamna, ca cel putin teoretic, ne completam perfect, ce unul nu are, aduce celalalt!
sotul meu e rac. si pot spune ca e OK, dar cine ma scapa de soacra???
(soacra, soacra,/ poama acra/de te-ai coace un an si o vara/tot esti acra si amara!)
sorry, pt alte soacre, bune de pus la rana, dar pe a mea nu o
intelege nimeni, nu doar eu!!
pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

eu citisem ca cea mai buna prietena a unei capricoarne (caprocornoase ), e tot una din zodia ei.
se mai spune ca suntem neincrezatoare si nu ne place sa depindem de altcineva (caaat adevar)
sa incepem sa ne scriem si zilele de nastere.
eu: 27 dec, intr-o vineri la 4.45 dimineatza

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

22 dec., la 11:58...
cam 80% "din mine" tine de zodia capricornului... restul de pesti, unde am ascendentul (l-am facut pe www.dsclex.ro, dar mi l-au confirmat si altii care se pricep).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Revin cu data de nastere: 05.ianuarie la ora 7,30 dimineata, deci si ascendentul il am tot in capricorn, iar mama si bunica din partea mamei tot capricorni de ianuarie. Numai bebele meu va fi berbecut.
In ce priveste celelalte zodii...eu nu prea ma bazez pe ce spune horoscopul, am observat ca ma inteleg bine cu zodiile ambitioase ca si noi si nu ma pot apropia de zodiile cu personalitate mai putin puternica. Dar, verificat, nu ma inteleg bine cu gemenii decat pe termen scurt si nu-mi plac barbatii tauri ca-s prea posesivi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

27 dec. intr-o zi de joi,la ora 11 seara.
Sotul ii rac si ne intelegem bine si multe dintre prietenele mele sunt raci.Sora ii fecioara si si cu ea ma inteleg bine.Am si o prietena care tot capricornosa e si si cu ea ma inteleg bine.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Vin si eu sa completez lista cu inca 2 specimene: io si fiica-mea de 2 ani juma. Doua capricoance de ianuarie. Incapartanate pana-n panzele albe! :)
Cu munca... ce sa zic, mai ales acu, dupa vacantza, mi-i cam lene... si cand mi-i lene....!!!!
Si in plus sunt cam dezordonata cu lucrurile. dar stiu tor unde-i. in cea mai perfecta dezordine ;)

Pupici

Mihaela
Anaďs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

tot "de ianuarie"
Fffffff vesela, optimista, cu simtul umorului (mostenire de familie- tata), când îmi propun ceva realizez- indiferent ce trebuie sa suport, iert, dar nu uit- desi impresia asta o las-, nu sunt razbunatatoare, sunt extrovertita- decât când sufar nu spun; ce rost are sa-i îngrijorez si pe altii- fffffpupacioasa si fffffiubitoare. Persoana iubita este pe primul plan, apoi sunt io

PS: Nu ma calca pe coada, ca te calc pe cap!- si mai ziceam ca nu sunt razbunatoare!

Am multa rabdare, dar numai cu copiii!- pe care îi iubesc foarte mult, indiferent daca îi "cunosc" sau nu

Pupici, capricornilor..........aaa, sunt si putin încapatânata, ca doar sunt capricorn, nu?

Mergi la inceput