Capricornoasele, adunarea!
Raspunsuri - Pagina 4
palmyrah2002 spune:
Ha,da eu unde am fost oare pina acu?
CAPRICORN adevarat,nu gluma!7 ianuarie, ora 2 si 10 min a.m.
Muncesc pentru fiecare leut,nica nu-mi vine de-a-gata,dar am satisfactii nebanuite
Sotul meu e berbec,asa incit va dati seama cam ce discutii incingem,dar mai incapatinat decit noi doi la un loc,e Mihnea,desi e BALANTA.
Asa..sint o fire vesele,deschisa,si nu-mi place sa fiu mintita sau ma calce cineva pe coditza.Partea proasta e ca daca am o impresie rea despre o persoana(nu prea ma insel)asa ramine si nu mi-o schimb nicicum(idei fixe,nu?).
Sint o fire impulsiva si ma deranjeaza cind altii incearca sa ma schimbe,dar cu timpul m-am autoeducat si nu mai dau din clontz.
Nici mie nu-mi plac chestiile ad-hoc,eu sint tare chitibusara din punctul asta de vedere si daca imi strica ceva planurile...ma adaptez cam greu.
Nu-mi place sa ma pling atunci cind am probleme si nici sa ma consoleze cineva.Mai bine fac haz de necaz si-mi revin mai repede;poate de aceea nu prea suport oamenii care cauta necazurile cu luminarea.
Ma mai gindesc si mai scriu!
Pupicei la toate capricornoasele !
Cristina si Mihnea
LindaG spune:
Hey,capricornoasele,pe unde umblati?Hai,mai,numai noi tragem chiulul?Mai povestiti ceva,despre voi..despre viata...
Va pupicesc,ca doara sunt tare pupacioasa.
LindaG
justasmallkiss spune:
Si eu...si eu!
17 ianuarie...intr-o noapte sambata spre duminica!
Pai...mai trebuie sa repet...ca se cam potrivesc...caracterizarile!
Incapatzānata din cale afara...orgolioasa...ambitioasa,cand imi pun ceva in plan,nu ma las pana nu reusesc!
La mine faza cu :capul plecat sabia nu-l taie(sau cum era?) nu prea tine!
Da, recunosc- razbunatoare...nu iert si nu uit atunci cand cineva ma "raneste" rau si fara motiv!
Nu prea las de la mine...
Ce sa va mai spun...nici eu nu sunt genul de capricorn retras...daca am ceva de spus spun...si inca cum!
Si ma inteleg bine cu alte capricoarne!
Salutari cornutelor!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
cybip spune:
Hello, helloo...m-am trezit si eu intr-un final, ma urnesc greu de tot, deh sunt capricorn de sfarsit de an. Muncitoare, constiincioasa, simt puternic al responsabilitatii...hihihi..numai lucruri bune despre mine.Am fost cumplit de incapatanata si impulsiva,dar de cand m-am maritat am lasat-o mai moale si vad ca-mi prinde bine. Noroc cu sotul care este rac si e foarte senzitiv, mi se face mila cand il vad cum se mira la reactiile mele necontrolate...
Stau prost la capitolul "nu am incredere in mine" si lupt din rasputeri cu complexele de inferioritate. Sunt o fire vesela si imi place enorm sa rad. Insa am zile cand toate mi se par "negre" si "ca nu mai e nimic de facut". Dar aici lucrez din rasputeri sa ma schimb.
Va salut pe toate capricornoasele!
gianna_r spune:
Cristina, tu ziceai ca esti capricorn adevarat? Pai atunci sunt si eu, ca si eu sunt tot pe 7 ianuarie:)))!
Va pupicesc si acum fug la nani!
samila spune:
Salut lumea capricornilor. Si eu sunt capricorn, nascuta pe 13 ian. luni dimineata la ora 7.
Recunosc si eu ca sunt incapatanata si nu uit cand cineva mi-a ranit sufletul. Sunt foarte directa si spun cea ce cred deschis. Merg pe un principiu daca pot ajut, daca nu, mai bine stau cuminte dar rau nu fac la nimeni.
In general stau in coltul meu si imi vad de treaba mea.
Dandanescu spune:
27 Decembrie 1977.....mai trebuie spus ceva?
Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu