Capricornoasele, adunarea!
Raspunsuri - Pagina 2
acina spune:
Si eu sunt capricoarna
incapatanata , sincera , fidela , ajut pe toata lumea , daca ma supara cineva cu mine a terminat-o inseamna ca am rabdat f multe pana sa o fac si am iertat de multe ori .
Uneori negativista pana la depresie imi revin repede in compania prietenilor dupa ce le povestesc necazul, alteori plina de viata pana la extrem de ma intraba lumea daca nu obosesc, imi place sa ma distrez sa ies din casa oriunde , sa vad lucruri si locuri noi , imi plac dulciurile , povestile si intamplarile fericite.
cam asta
Daca imi mai amintesc ceva mai scriu.
Anca
geut spune:
Fata mea e capricorn si e singura persoana din lume cu care nu pot negocia. Vorbesc la pereti, ea tot ce stie face.
Si, credeti-ma, mi-am dat toata silinta sa asigur o cale de negociere cu ea. Dar nu-i chip!
LindaG spune:
(27.12)
Si eu sun super,super,super,incapatinata si foarte,foarte curioasa spre disperarea sotului.Daca cineva ma supara rau de tot,iert,dar nu uit.
Pesimista si negativista rau cum spune acina pe de o parte,pe de alta ambitioasa.
Sunt familista si fidela,si cum a zis infofun pupacioasa rau.
Tin la prietenii mei atita timp cit si ei imi arata ca tin la mine.
Deci,cred,ca toti capricornii sunt cam la fel(pina nu demult credeam ca doar eu sunt asa de incapatinata si curioasa).
Cam atit pentru acum.
LindaG
mariaangeli_que spune:
Hop si eu,inca o capricoarna la apel,sant incapatinata ,nu ma uit inapoi ce a fost a fost dar cine imi greseste nu il mai vreau pe linga mine,optimista,dar nu ma las dusa de idei bazate pe vise vreau lucruri concrete
mr_baz spune:
AAA
Cred ca noua capricornilor ne place in primul rand sa facem cariera si suntem familisti declarati.
Ca parti negative as aminti faptul ca uneori dac ane simtim lezati ne inchidem in noi si macinam.
Nu zicem de ne doare sau nu ceva.
Am dreptate?
lorelei_19 spune:
Eu mi-s un capricorn mai deschis, mai vesel, si nu prea ma inchid in coltzu' meu. Dar am moemnte cand nu suport pe nimeni.
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
"Daca dragoste nu e, nimic nu e".