Capricornoasele, adunarea!

Capricornoasele, adunarea! | Autor: lorelei_19

Link direct la acest mesaj

Hehei, capricoarnele sunt foarte de nadejde, se spune, muncesc mult, au simtul responsabilitatii, sunt puternice si fidele. Mai bine de-atat a caracterizat semnul nostru profesoara mea - care avea o fiica tot capricoarna: capricornii au idei putzine da fixe
Care mai sunteti capricoarne?????

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Eu sunt un capricorn si as vrea sa aflu de la ceilalti kestii comune. De exemplu ce avem in comun?
Eu unul sunt incapatanat
Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io sint caprita si sint in-ca-pa-ti-na-taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stiu mereu ce vreau, nu ma las influentata, sint cam infumurata si vreau sa merg numai pe culmi inalte. Imi place sa merg acolo unde altii ezita si am mereu convingerea ca pot avea tot ce-mi doresc, atita timp cit imi dau toate mujloacele de a atinge acel tel.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Si eu sunt o Capricoarna f incapatanata,mai ceva ca sotu` care e berbec si care de cedeaza in fata mea.
In rest sunt familista,ambitioasa,sunt fidela si astept ca si ceilalti sa fie la fel,f puternica,ce-mi pun in cap aia fac si tot timpul privesc inainte,niciodata nu ma uit in urma.
Am tot citit ca,capricornii sunt razbunatori,ma mai apuca si pe mine citeodatadar imi trece repede.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

daaaa, si eu fidela si razbunatoare! Nu uit nimic niciodata, chiar daca iert.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,dragele mele incornorate.
Si eu sunt capricorn.Spre deosebire de unele dintre noi, eu nu sunt razbunatoare, insa si eu iert,dar nu uit mult timp.Dar daca cineva ma supara rau de tot,atunci chiar ca nu mai suport acea persoana.
Sunt incapatanata, ambitioasa, muncitoare, familista si fidela.
Cand vreau ceva, imi ating scopul cu siguranta, pt ca un capricorn nu se da batut niciodata. Tot ce mi-am propus in viata pana acum, am reusit...si sper ca si de acum incolo sa fiu la fel.
Si mie imi place sa fiu pe cele mai inalte culmi, si recunosc ca imi place sa conduc (desi in viata de familie prefer sa fim egali,nu conduce nimeni). Pe plan profesional ma impun si daca cineva este mai bun decat mine,o recunosc, dar ma ambitionez si nu ma las pana nu ajung macar la nivelul acelei persoane.
Imi place sa fiu tratata ca o printesa .
Cam atat acum,dar daca imi mai amintesc ceva, va scriu cu siguranta.
Va pup si sa fim cele mai tari.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

idem si io.......
incapatanata, ambitioasa, muncitoare, familista si fidela

Oana

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La apel!
Incapatanata, foarte ambitioasa, fidela, muncitoare, realista, putin cam pesimista si negativista, nu am obtinut (si, zice-se, nu voi obtine) nimic fara efort si munca (cum ar fi: mosteniri, castiguri la Loto etc.).
Tin cam mult la parerea celor din jur, si cand ar trebui sa "mi se rupa" , am o intuitie care nu m-a inselat niciodata, nu prea imi plac lucrurile neplanificate, chestiile de ultim moment, imi place ca totul sa decurga "conform planului" .
Par rece si distanta pentru necunoscuti, dar sunt cea mai fidela si devotata prietena odata ce mi-ai dovedit ca meriti prietenia mea.........La fel si in dragoste, aparentele inseala rau de tot

Va mai spun daca-mi mai amintesc....

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

La fel si eu, Capricorn de luna ianuarie.

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Hop si eu la apel!!!
Sunt un Capricorn incapatanat, stiu ce vreau si nu ma las pana nu obtin!!!
Mai gresesc cateodata, dar rar! Sunt fidela, nu pot spune ca sunt razbunatoare, insa uit cam greu, desi iert repede (depinde ce si cat)!!!
Nu pot sta prea mult suparata. Sunt familista convinsa, adica familia e pe primul loc in viata mea, sunt pupacioasa rau, si imi place sa imi arat iubirea!!!
Ei ar mai fi multe insa cred ca ajunge!!!

GabrielaHope
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Si eu tot capricorn sunt. Si da, sunt inacapatanata, am prieteni putini, dar buni, daca ma dezamageste cineva nu mai e cale de intoarcere, dar razbunatoare nu sunt decat in gand, practica ma omoara...

Mihaela

Mergi la inceput