Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Laurici nu dispera si mai ales nu forta copilul sa manance. Uite au mai patit si altii la fel, vorbeste cu ei poate mai gasiti solutii si nu ajunge Lara cea mica si zglobie la perfuzii (cah)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30241

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

buna fetelor,

Multumim ptr urari insfarsit mergem si noi spre 3 luni

Lauraa ce sa-ti zic ,ai incercat sa-i dai un pic de lapte praf sa vezi daca asa accepta?Zic si eu poate totusi nu-i mai place laptele de la san?Incearca sa-i dai si putin lapte praf si vezi daca pe ala il accepta.
Nally cred ca a fost tare frumos.Ateptam sa vii inapoi.
Piatra lunii felicitari micutzei crestine.
Irinusha sa ne spui cum sa minunat strabunica de papusica voastra Cris.Cred ca e tare mandra strabunica sa aibe un stranepot.
Iuliana wow deja asculta povesti?tare frumos.Eu i pun lui Ay muzica ptr copii adik caseta muzicala

Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Fetelor,

Sunt si e o proaspata mamica de iulie, care mai trage cu ochiul aici la voi sa invete lucruri interesante. Am si eu o intrebare: Voi aveti probleme cu vomitatul? Bebelina mea are 2 saptamani si vomita (sau regurgiteaza in nestire). Nu stiu ce sa mai fac, o tin pe verticala cu orele, de ragait ragaie... si totusi... ori ca e dupa masa ori cand se trezeste... da afara. Sunt disperata pentru ca din cauza asta nici nu asimileaza bine. Pediatrul mi-a spus ca nu e pericol daca nu vomita in jet... ceea ce la ea nu se intampla... dar totusi mi-e asa mila cand o vad cat se chinuie. De culcat nici nu stiu, pediatrul mi-a spus ca sa o culc pe spate... dar mi-e asa frica ca se ineaca in somn. Uf, nu stiu ce sa mai fac...

Sanatate tuturor,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Fetelor am pus poze noi la album ,cine vrea sa ne vada si sa ne laude si pe noi sunte-ti bine venite, va invitam la albumul forumului.

AncaMaria ti-as fi raspuns daca stiam ce sa-ti zic,imi cer scuze insa nu stiu ce ai putea face.Fata mea nu a varsat lapticul decat de 2 ori pana acum ,asa ca nu mi-am facut astfel de griji.Poate stie alta mamica raspunsul.

Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Anca Maria, nici eu nu prea ma pricep, n-am avut problema asta, da cred ca doctorul are dreptate, daca doar regurgiteaza nu e o problema, si cred ca va lua in greutate daca nu vomita serios. Cu culcatul, eu as zice sa o culci pe o parte, cu grija, sa nu fie foarte inclinata ca sa ajunga cumva pe burtica. Daca regurgiteaza asa des, ma gadesc ca e cam periculos sa o culci pe spate.

Eryka, nu am apucat sa vad pozele, sper sa reusesc maine. Acum tati il adoarme pe bebe si eu sunt invoita da nu pentru mult timp.

Nally, sa iti fie de bine. Cum s-a comportat micul nasic la nunta?

Fetelor, era sa o patesc. Cred ca din cauza ca am crescut distanta dintre mese, sau nu stiu de ce. M-am trezit asta-seara cu un san facut pietroi, si asta DUPA CE MANCASE strumfuletul si trasese serios nu gluma, da nu mai iesea. Am pus apa calda, fierbinte mai bine zis si da-i cu pompa si l-am mai inmuiat, apoi, la masa urmatoare l-am pus pe bebe tot la sanul ala intai, plus iar pompat (nu iesea mare lucru la pompa da cred ca s-au desfundat canalele sau eu stiu...) Oricum acum e moale, sper sa nu mai am probleme.

Bebe iar a dormit extrem de putin pe timpul zilei. Sper sa doarma la noapte ca ma doare capuuuuuuuuuul... A avut si criza de plans de seara.

Pupicei la toate si la bebicii vostri scumpi.

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multe, multe luni bebicilor serbati in 3: cris si ayumi!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286336995&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

eryka, ce scumpete de fatuca ai, mai!!!

(am mai pus si eu cele mai recente poze pe imagestation:))

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

lauraa, nu dispera, cel mai important e sa fii linistita si calma si sa nu te stresezi ca 'nu esti in stare sa'. faci tot ce-i bine pentru copila ta si, in definitiv, orice decizie in privinta lapticului pentru lara ai lua, tine in vedere sanatatea si buna-starea fetei. sigur ca ar fi minunat sa nu trebuiasca sa ajungi pe la spitale - hai, da-i un pic de timp sa se 'regleze' fata singura, dar tu trebuie sa fii linga ea (stiu ca esti!!) s-o alini, s-o alinti, s-o mingii, s-o saruti, s-o iubesti mai mult ca orice pe lume:).

pupici scumpi si ia fiecare zi asa cum vine.

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

Mergi la inceput

multumesc, iubitelor, pentru sfaturile si ideile voastre cu taiatul unghiutelor

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna mamici!
Eryka ai o scumpete de fetita !
Monet ce bine sta Lia in leagan!Am incercat si eu cu Rares,dar cred ca suntem inca micuti,pt ca se uita umpic cam speriat la mine si nu prea stia ce este cu el
Irinel am cam cazut din lac in put cu fufu Gamaliei.Acum este cam constipat,dar ne descurcam.Multumim de intrebare
Nally ai fost o nasica de nota 11

Iuliana & Rares(12 iunie)

Mergi la inceput