Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Eryka spune:
Neatza fetili, cred ca nu mai e nimeni pe aici,
Si Ayumi mi sa trezit azi noapte pe la 3 de .... isi cerea si ea drepturile ,vroia papica.Apoi pe la 7 dimineatza iar sa trezit.In rest toate bune si frumoase.Sti-ti ce am mai observat eu la ea?Atunci cand ramane singura in camera incepe sa se smiorcaie ,probabil simte ca a ramas singurica si ma keama ,cum vin la ea si incep sa vb. cu ea tace kitic oare deja ma simte ca eu sunt mamica ei dulce si frumoasa
Monet mititica de Lia ,bine ca nu sa intamplat ceva mai rau .Eu i tai unghiutele atunci cand doarme si i le tai cu o forfecutza speciala de bebelushi.Curaj la taiat unghiutze mai departe.Sandra cum au fost arificiile?La mine in oras sunt pe 7 august ,asa ca ma duc si eu sa-mi incant okiul cu ele.Eu sunt in Chiba-kenMaria ce dulcica e Alex,poate se face cantaret.sau poate pictor?Irinusha lasa mey ca e si Cris micutz ,mai plange si el ce sa faca?Altfel cred ca sar plictisii micutii sa stea numai asa cu okii pe peretii si sa zambeasca intruna.Pupici.Madutza mey eu dau stratul aici dimineatza din cauza ca dee fusul asta orar,sunt inainea voastra cu 6 ore vara si 7 ore iarna ,dar acolo in Romania se pare ca tu dai startul dimineatza aici,dar ia-uite azi startul la dat Irinusha cu Monet harnicutzele de ele.
Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)
Eryka spune:
Irinusha sa-ti traiasca baietul sa se faca mare si frumos.
Cris LA MULTI ANI!!!Si sa-mi traiasca si mie fata mea.Azi am facut si noi 2 luni mey.Crestem,crestem mari si frumoase,inflorim ca o floricica.
Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)
Irinel spune:
Cu intarziere, Maria iti urez si eu la multi ani! Mititelul tau e scump foc si se pare ca deja talentat in ale artelor..:-)
Alexia la multi ani si tie!
Cris si Ayumi, sunt in timp sa va urez si voua la multi ani fericiti!
Irinusha, si al meu e asa, da parca inclin sa cred ca e fie prea obosit, fie sunt colicile...
Monet, mie la inceput mi-era teama sa ii tai unghiile da acum prind un moment cand e bine dispus, dupa ce mananca de regula si i le tai cu forfecuta. Nu te speria, daca nu i le tai o sa se zgarie singurica si o sa i curga sange...Bafta multa cu teza si serviciul! Sa stii ca nii mie nu mi-a venit ciclul.
Iuliana ce bine a crescut Rares!
Eryka si eu am avut mult timp scurgeri din ce in ce mai putin transparente.
Sandra bun venit!
Madutza si al meu vrea sa isi bage pumnisorii in gurita da nu cand ii e foame neaparat, daca nu plange de foame inseamna ca totusi ai laptic destul. Sanatate multa!
Nally cum a fost?
Piatra Lunii s-a golit casa? Cum te-ai descurcat cu atatia musafiri?
pupici dulci la fete dragi
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
Lauraa spune:
La multi ani Cris si Ayumi!!! Sa cresteti mari si cumintei!!!
Mona, saracuta de tine ce spaima ai tras!!! Si eu am emotii de cate ori ii tai unghiutele.Eu prestez cu forfecuta cu varfuri rotunjite. Valeu de noi cand or incepe astia mici sa cada si sa-i zdreleasca genunchii, eu stiu ca din doua in doua zile mergeam in casa urland cu genunchii si palmele sangerand de mama focului...Saraca maica-mea tare-a mai patimit cu mine, ba cap spart,ba mana rupta, ba la 22 ani AMBELE maini rupte cand ma dadeam cu rolele...
Irinusha, Doamne Feri, cum sa ne pe care are dreptate? Cred ca am fost un pic in contra.-timp eu ma legam de diferenta de recomandari intre Germ. si Rom. Acolo asa ,aici asa. La nivel oficial, ca in casa lui fiecare face cum ii cade bine.Si eu dorm in pat cu Lara si se recomanda sa nu. Dar daca noua asa ne cade bine,asa facem .
Despre Lara, sa nu credeti ca-s eu nebuna si o vreau mare si grasa...Nu stiu daca ma credeti dar ea nu mananca apropae nimic!!! Cate 50 ml / ZI !!! Deci nu-s exagerata. Dr. a spus ca daca scade sub 5500g sau face mai putin de 5 pipi/zi sa o duc la perfuzii. Asa ca e groasa, nu e vorba de ambitiile mele.. Si nu accepta nici ceai macar sa se hidrateze... Are Pampersul uscat ore in sir de ma seaca la inima... Totusi forumul nu reusesc sa-l las, desi dr. mi-a spus sa nu mai citesc despre alti bebei pana nu se rezolva ca sa nu intru in depresie.Na ca nu ma abitn si gata! Poate sunt un pic mai acra in exprimare,ma intelegeti voi,e greu cand face puiul figuri...
Maria, La multi ani!!!
Multumesc de sfatul cu mulsul,asa fac si mi se rupe inima cand tre sa bag la congelator si fata sta si se uita pe pereti...
Irinusha spune:
Ayumi si Raducu, sa cresteti mari si sanatosi!!! Pupici de la Cris-plangaciosul! :)
Saru'mana de urari ... suntem mari si plangem acum cu mai multa forta! Tocmai pe dos!!! Plecam sa ne luam pozele de la developat sa le trimitem la strabunica ... sa vada si ea ce copil frumos suntem ... si tare modest! :)
Pupici, sper sa mai revin ... ca musca bagacioasa in seama!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
madutza spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: Cris, Ayumi si Alexia!!!!
Mona, si pt. mine e un stres cu taiatul unghiilor. Cred ca se mai intampla si nu trebuie sa iti faci griji, putea sa se intample oricui.
Tare harnicutza ati mai fost azi-noapte!!! Mey-mey!
Eu ma simt in continuare nasol. Nu stiu cand o sa-mi treaca ca m-am saturat!!!! Nu pot si eu sa vb. cu asta mica, sa o pup, off off, mai-mai!!! Asta e! Cred ca maine sau poimaine schimb antibioticul...
iuliana c spune:
Fetitelor,am putin timp,Gamalia doarme ascultand Harap Alb .Pana acum a fost chitait si nu a dormt,nici la plimbare nu am putut iesi...poate pe seara reusim.
pt sarbatoritii de astazi Ayumi,Cris si Raducu
Maria si Alexia cate un buchet de si o gramada de
Lauraa imi pare rau ca Lara nu papa.
Irinusha,asa face si Rares.Cateodata plange asa de rau cand este prea obosit si nu poate sa adoarma!Il tin in brate,il plimb prin curte la aer si de cele mai multe ori adoarme.
Mona pt Lia.Eu ii tai unghiutele cand doarme.Umblu cu forfecuta dupa mine si cum adoarme hat! tai cate o unghiuta .
Maria pt Alex cantaretul.
Eryka,nici eu nu mai stiu cu ce mi-au trecut hemoroizi,pt ca am bagat atatea supozitoare in ca nu mai stiam de mine!Am mancat cateva zile mamaliguta,am facut baita locala de 3 ori pe zi,sau chiar mai des, cu ceai de galbenele,pelin si musetel sau cu Betadina.Si seara ma ungeam cu crema de galbenele.Si dupa ce le-am dat atata atentie bubitelor s-au mai potolit asa ca acum ma mai deranjeaza doar asa din cand in cand.
Iuliana & Rares(12 iunie)
piatra lunii spune:
Buna, fetele!
Multumim de urari, sa-mi traiasca micuta ortodoxa !
A fost bine la botez, Ingrid a fost cuminte, slujba tare faina, zice maica-mea, ca a facut preotul totul ca la carte, adica n.-a omis nimic, le-a citit si nasilor, cica nu prea se mai face asta, in fine, a fost foarte bine.Apoi am facut petrecerea acasa, ca am mai avut 3 copilasi in afara de Ingrid, de 1 si 2 ani, baiatul nasilor si nepotelul nostru, da' a fost mai bine ca la restaurant, a stat petrecerea pana pe la 11 noaptea, pe terasa.
Am facut si vaccinul azi, acum doarme fata mea,n-a mancat de vreo 5 ore,cica e oricum prea grasa pt cele 55,5 cm,adica are 4800 kg si trebuia sa aiba 4005. Si cica s-o hranesc mai rar decat de 6 ori pe zi, desi eu cred ca-i de la biberonul de seara, acum sa vad ce fac, auzi, copila mea, care era asa slabuta, si mica, la nastere,acu e prea grasa?! :))
as mai scrie, da' e deja a 2-a oara, ca prima oara s-a sters ditamai mesajul si ma duc sa mananc. pupici,
Irinel spune:
Felicitari Piatra Lunii, sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca mica crestina. Si nu-ti face probleme, e bine ca fetita a pus pe ea, eu am citit ca cei care se nasc mai micuti pun mai mult la inceput ca tind sa ii ajunga sau chiar depaseasca pe cei mari.
Iuliana mai are Rares probleme cu caca?
Lauraa nu dispera. E bine oricum daca ai gasit remediul. Ce mai face Lara? A inceput sa pape mai mult? Si nu ne parasi, noi suntem alaturi de tine, sigur se va rezolva problema.
Fetelor, unde sunteti???
Pupici.
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
Nally spune:
Buna fetilii!!!
La multi ani puilor ce au mai adaugat o luna la numar!
Acum am apucat sa intru sa mai citesc ce ati mai scris si voi pe aici si am vazut ca ati fost foarte harnicute la scris!
Eu abia azi am reusit sa imi revin pe linia de plutire cu odihna dupa nunta! Ce va pot spune e ca eu una m-am simtit bine si m-am distrat de minune! Atat imi pare rau ca am uitat sa fac poze si cu tinuta de seara! Dar ma imbrac maine si fac poze si cu aia!
Am pus poze pe net! Inca nu am ajuns acasa in Bucuresti! Abia luni cred ca ajungem, dupa ce ne scoatem finii la Biserica! Maine ne aduc si pozele facute de ei si cand vom ajunge acasa am sa le scanez si pe acelea ca sunt faine de tot! L-am vazut azi ce au facut ei cu fotograful lor!
Va pup dulce de tot si imi e dor de voi mey !!!! Abia astept sa ajung acasa sa va pot scrie cum stiu eu in tihna!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
web
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">web