Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

LA MULTI ANI ptr ieri. Maria toate visele sati se implineasca si sa ai parte de un bebe cuminte si papacios .Iti doresc multa fericire.

Cum ti-ai sarbatorit ieri ziua de nastere?Ai baut si ptr noi?

La multi ani si Alexiei ptr cele 3 luni ,fetitza Flaviutzei

Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

He, he, he! Se vede ca a revenit Erika, cea care este deschizatoare de diminetzi!!!!

La multi ani Alexia!!! La multi ani Maria!!!

Mah, se zice ca fetele sunt mai cumintele. Daca facem asa o statistica mica parca e adevarat, sper ca nu va suparati mamicile de baieti. Ma refer la crize de colici, voi nu ati abservat chestia asta? A mea a mai avut 1-2 saptamani, dar Lia, Ayumi, Adelina, Lara niste cumintzele. Sa nu imi sariti in cap acum, dar asa mi se pare mie...

Iuliana, ce frumos ca ai surprins momentele speciale ale lui Rares!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

multumesc ptr primire si urari!
stiu ca pare incredibil dar este adevarat ..atat are bebe meu...la o luna de la nastere avea 5,730 g ...
eryka,noi stam in niigata-nagaoka...nu i-am facut nici un vaccin,sotzi spunea ca la 3 luni se face primul...si inainte sa mergem vine si de la primarie o instiintare...si yo pot spune ca bb meu e cuminte..tot asa doarme cate 7-8 ore noaptea,colici nu a avut ..eryka si yo mai am ceva scurgeri,tot asa,am fost si la control si a zis ca e ok,deci nu-ti face griji... mie mi-a venit si ciclu...de ce asa repede?nu-i corect..parca mai vroiam o pauza de cateva luni......surioarei mele ia venit dupa 8 luni ..

hai ca am "fugit" la masa...pupici vb maine ca in seara asta mergem sa vedem artificile

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetele iubitele,

sa va spun ca la nunta a fost o distractie faina, am mincat/baut/dantuit de mi-am tocit pantofii:). de mult n-am mai avut parte de-asa un timp bun. si cind ma gindesc ca simbata astalalta mergem la o alta nunta! pe vapor!

na, am facut-o lata, in schimb, aseara incercind sa-i tai unghiutele liei (nu e prima oara, i le-am mai clipsat de vreo 7-9 ori!) si ce credeti? i-am clipsat si o bucatica din pielicica la degetul mare de la mina dreapta. mai, si-a-nceput singele sa curga, sa siroiasca, nu se oprea. dupa 20 de minute de incercat sa opresc singele, am sunat-o pe doctorita. mi-a zis ca e normal sa curga asa in nestire pentru ca exista o gramada de vasute si capilare la virfurile degetelor si singele se opreste greu, in citeva ore!!! mi-a zis sa ma duc cu ea la urgenta in cazul in care, dupa o anumita 'presurizare' cu mina mea pe locul cu pricina, nu incetineste singele. nu incetinea, parca venea mai tare! asa ca, iata-ne pe toti trei, la miezul noptii, in masina zburind spre spitalul de copii(la 30 minute de noi, cu viteza mare!). am ajuns acolo, eu tot cu servetel pe degetel, ca venea singele.... doctorul de garda s-a uitat, mi-a zis 'nu sinteti prima mamica sa i se intimple asa ceva", a zis ca nu e nimic ce el poa' sa faca, doar sa o bandajeze si sa asteptam sa se opreasca in citeva ore..... eu plingeam si tremuram, nu-mi venea sa cred ca i-am putut face asa un rau copilei mele!!! am ajuns acasa si eu n-am putut inchide ochii noaptea de teama ca ii siroieste singele fetei.... a dormit, pentru prima oara, cu noi in pat si a fost ok.... vad ca nu se vede singe pe dinafara pansamentului care, cu toate ca e mare (e ca in desene animate lia, cu degetul cit o casa(din cauza bandajului):)). am ramas azi acasa cu ea, ca nu mai puteam de griji....

aveti grija, mamici, cum le taiati/aranjati unghiutele copilusilor, ca uite ce se poate intimpla.... mie nu-mi venea sa cred!! apropo, cum le taiati/piliti voi unghiile pruncilor?:)

vad ca sinteti bine, toate, va pup cu drag..... mergem un pic afara pe terasa ca e un vinticel cald si placut.

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286336995&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

draga Sandra, si mie la primul copil mi-a venit prima data ciclul la sase saptamani, si a doua oara..la sase luni...chit ca alaptam...asa ca , daca alaptezi , sa nu crezi ca iti vine luna de luna acum...
iar lui onet, pot sa ii spun ca am mai auzit cateva mamici care patesc asa ceva, mai ales daca e un copil care nu are stare...
la primul copil, ii taiam unghiile cand dormea, pt ca dormea tun, si nu tragea manuta, in schimb la cel mic, acum, ma cam chinui, ca nu le tine o clipa intr-un loc, iar in somn simte imediat...e un adevarat chin sa i le tai, mai ales ca nu se vad asa de bine, si uneori imi vine sa beau o bere de fericire ca nu i-am agatat si buricul degetului, pt ca e o adevarata aventura sa ii tai unghiutele...
v-am pupat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna fetili
sarumana pentru urari!!!!
ieri a fost ciudata ziua: dupa ce de dimineata am tunat pana spre amiaza (nu-mi convenea nimic - ma apucase de cu seara) pe la 12 mi-a trecut (a stat Mircea pe capul meu pana m-a facut sa rad) si ne-am dus cu toti 3 la terasa unde am stat pana spre 6 (eu as mai fi stat dar adormeam cu capul pe masa). Am alaptat, am schimbat scutece, am avut colici tot tacamul da' a fost tare frumos. Am facut si cateva poze da' zau ca nu stiu unde sa le pun (poate intr-o zi cand o sa ma si eu internet nu prin dial-up o sa si reusesc)
sa ma mai laud cu baiatul meu scump s drag: dupa ce v-am spus ca ii plac peisajele sunt in masura sa va spun ca ii plac si tablourile si mai ales muzica. am fost la o prietena care are un tablou "spanzurat" pe un perete. cat am stat la ea nu si-a putut lua ochii de la tablou. Daca il intorceam isi sucea capul cat putea el numa' sa se uite la tablou. Iar mai nou canta cu foc, duminica a facut o pauza in criza de plans ca sa cante o melodie care se auzea la radio :) iar pe terasa si-a cantat pana a adormit. asa ca mai nou cand e suparat trebuie sa-i lalai ceva usor de imitat si gata. Nu-i asa ca e un scump????

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Maria, cu intarziere dar din toata inima: LA MULTI ANI!!! si fericire multa alaturi de familia ta!!! Te pupic!!!

Alexia Gabrielle sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!!

Mona, se poate intampla ... nu-ti face griji ca-i trece pana se marita . Aici nu te lasa sa le tai unghiutele pana la saptamana a 6 a ca sa nu le faci asa ceva ... si ce zgariat era Cris ... si acum de altfel ca trebuie sa prind momentul cand doarme sa-i tai gherutele ... si cresc nevoie mare. Pup-o pe cumintica Lia din partea noastra! Nu ne-ai spus daca a plans ... cred ca Cris ar fi sculat tot Ingolstadt-ul la asa accident!

Madutza, cum te mai simti? Sper sa fi mai bine!!!
Lapticul il poti bea, ca-i bun la gust ... eu ma gandesc sa fac din ramasitele mele ciocolata de casa insa nu stiu daca iese si cu lapte ptr. bb si imi lipseste timpul ... mai vedem!

Lauraa, nu mai zic nimic ... tac chitic ... ca cine stie ce recomandari oficiale de la nu stiu ce Bundeszentrale mai citesti tu si nu ma pot cu tine. Eu ascult oamenii care imi sunt simpatici si care, dupa mine, au cat de cat experienta. Na, fiecare cum vrea ...
Insa sper din suflet ca te linistesti si lasi fata sa creasca cum vrea ea ... vine ea si grasimioara mai incolo. Acum, de exemplu, doarme tun Cris cu burtica plina de ceai ... laptele l-a refuzat. Eu ce sa-i fac, sa indop copilul? Nu, il las asa cum vrea el, ca nici mie nu mi-ar place sa ma oblige cineva sa mananc cand nu am pofta si foame. Cand o fi mai rece or sa manance iar cu pofta! Pupici dulcetei mici, care tine la silueta :)))

Mai mamicilor de "petite", aveti dreptate ... se si spune ca baietii sunt mai complicati, ca au colici si dracusori in curisori ... dar asta e! Cica la pubertate sunt mai linistiti decat fetitele ... sac!!! Fiecare cu minunile lor ... sa ne traiasca la fiecare in parte! Cresc ei toti si noi o sa ne linistim cu timpul!!!
Asa sper ca azi a avut Cris iar o zi proasta ... sunt cam z
zombi, dar asta e!!! Sper ca maine o sa fie iar dragul mamii ... na, am si eu vise!!! :)
Va pupic si va doresc o noapte linistita, fara plansate si alte belele!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

mai vroiam sa zic cateceva da' uitasem
intai: daca e constipat incearca sa-i dai ceai de musetel cu lactoza sau si mai simplu suc de prune 1-2 lingurite sau sa mananci tu prune eu asta stiu
apoi vroiam sa-i zic Laurei ca a culca copilul pe spate sau pe burta e doar o recomandare. Acelasi studiu care a stabilit scaderea aparitiei sindromului mortii subite cand copilul doarme pe spate a stabilit aceeasi scadere si in cazul in care copilul doarme in camera cu cel putin un adult, totusi n-am citit nicaieri ca nu se recomanda culcarea copilului singur in camera. Medicii nostrii dau sfaturi bazate pe experienta lor. Probabil ca au luat in calcul si probabilitatea ca bebelulsul sa se sufoce in somn cu laptele regurgitat (mai mare decat cea a SMS). Eu l-am culcat pe toate partile ca nu are pozitie preferata decat pt cateva zile si dupa aia nu-i mai convine, da' cand e marait rau nu doarme decat pe burta... na, ca m-am bagat si eu sper sa nu te superi. Si, sfat: ca sa nu-ti scada productia de lapte din cauza mofturicilor, mulgete si congeleaza-l - rezista 6 luni in congelator, nu stii cand o sa fie util...
Norris: parca ai zice de Alex al meu!!!
Monet: mi s-a intamplat si mie, ma rog, nu chiar adica nu i-a dat sangele da' i se umflase degetelul a doua zi de numa-numa. I-a trecut cu spirt, panderm si manusa pe mana resp ca si-o baga toata ziua in gura.
Madutza: Uca mai sta cu pumnii in gurita si de placere nu numa de foame, Alex linge si paturica daca ii ajunge pe fata.... de' si noi am facut la fel

si eu stim ca la baieti colicile sunt mai urate....

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

Maria! LA MULTI ANI pentru ieri, cu sanatate si bucurii in fiecare zi, cit incape!!!

irinusha, am zimbit cind am citit "ii trece pina se marita" - asa-mi zicea bunica-mea cind ma beleam la vreun genunchi... si cita dreptate a avut! multumesc, irinusha, ca esti asa o scumpa. pe cind s-a intimplat boroboata aseara, lia dormea (tocmai mincase si adormise la mine in brate, eu ma uitam singura la un film) si cind eu am realizat ca am luat si pielicica odata cu unghia, se si facuse o perla de singe si rapid m-am uitat la fata liei - nimic, dormea dusa; se pare ca nu am taiat pina la un nerv, ceva, ca zau nu a durut-o. n-a zis nici pis. cind am inceput eu sa intru in panica, s-o invirt pe toate partile, sa-i tin degetul sa nu ne umplem amindoua de singe, atunci a inceput sa se smiorcaie si ea, dar asa, mai mult ca "ce ma deranjezi, sedeam asa de bine, ce-ai cu mine?!":)
nu stiu cind o sa-mi vina curajul sa mai tai unghiute.....
chiar i-am luat jos pansamentul cit o casa si degetelul arata minunat, cu un pic de singe uscat dar in rest, frumusel. am spalat-o cu apa sterila si i-am pus un leucoplast - doctorul a zis sa n-o las nesupravegheata numai cu bandaid ca si-l poate smulge si inghiti/ineca cu el, asa ca diseara, inainte de culcare, o sa-i pun o sosetuta pe minuta....:)
imi pare rau de cris ca mai are si zile nu chiar bune, dar vorba ta, la pubertate cine-o sa sufere mai tare?;-)

doamne, maria, mi-l si inchipui pe alex fredonind in voie, inveselind lumea in jur! sa va traiasca!! artist il faceti!

eryka, si mie cind mi s-au terminat "scurgerile" au fost mai albicioase si dupa faza aia au disparut de tot. mie tot nu mi-a venit ciclul - poate pompatul neabuziv (!:)) o fi de vina!!. eu am avut scurgeri vreo 9 saptamini bune, de ziceam ca nu-s normala io.... si uite, mai bine de o luna de atunci si nici un ciclu! deja stiu ca io-s mai "inceata", asa: nici contractiile nu s-au instalat singure, nici lapticul nu a venit normal, acuma ciclul nu vine...... mai cu incetinitorul, asa, ca doara cineva tre' sa fie la 'coada', nu?:):)

am avut azi o zi tare buna: lia m-a lasat sa fac si curatenie, am stat afara pe terasa si am citit, apoi ne-am gingurit si am plimbat-o in susul si josul terasei de vreo suta de ori, cred. noroc ca nu-i mica terasa, inconjoara aproape toata casa.
miine o iau de la capat la servici; astept sa-mi spuna profii verdictul cu ultima varianta a tezei, astept rezultatele de la testul ala pap de m-au speriat doctorii astia cu greselile lor, astept sfirsitul lunii sa vad daca mai am servici sau nu....of, tot asteptari din astea neplacute. fetelor, stiti ce bine ma faceti sa ma simt ca voua va pot spune toate pasurile si bubele mele? va multumesc si va pup pe fiecare, cu bebici cu tot, mai ales!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286336995&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Maria, pupicuri micului meloman! Cred ca-i bestial! Cum suna? chiar canta?
Si Alex e cu urlatul dupa el? Mai, eu nu prea mai cred ca Crisuletz mai are colici ... ar fi prea culmea, o zi da, o zi nu?! Azi de exemplu a fost smiorcait - unde il puneai se chitaia, daca nu-l bagai in seama urla cu timpul, daca il bagai in seama statea ce statea si cand se plictisea urla ... deci cum o dadeai tot nu era bine. Plus ca e obosit si nu vrea sa adoarma ... cu greu il culc. Eu cred ca ori e de la caldura, ori ca are toane ... cu burtica cred ca sta bine ... sau eu stiu, ca nu mai inteleg nimic! Sambata a fost doar un zambat si cuminte foc ... sper ca maine sa fie iar bine ca o iau razna!!!

Voi ce ziceti? Sunt toane? Ai vostri tot asa sunt?

Mona, aici e locul ptr. vaicareli, asa ca nu iti face griji, te ascultam cu placere!!! Eu una iti tin pumnii sa vina un sfarsit de luna bun, asa cum ti-l doresti ... Ai grija de tine si de Lia cumintica!

Ma duc sa ma culc, mi-am scris mail-uri importante ... si sper sa nu ma mai scoale teroristul meu la 5 dimineata ca ma urc pe pereti ... eu mai sunt si rea de somn! Au!!!
Noapte buna fetiliii! :) Pupici la bb-ici!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput