Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetuci scumpe si bebelushi minunati si La multi ani celor care au implinit luni zilele astea.

fetelor sunt o fericita, s-a intamplat imposibilul:Dennis a inceput sa doarma de 2 nopti cate 6 ore in sir..Nu imi vine sa cred!!!!!!Credeam ca copilul meu nu v-a dormi asha de mult prea curand.Bineinteles ca problemele au venit si ele (cu pieptul), caci prima noapte m-am trezit cu 2 pepeni pe piept, si a trebuit oricum sa ma scol sa pompez, caci ziua el mananca la 2 sau 3 ore iar daca dupa 4 ore nu il pun la san, sunt Pamela Andersson(dupa cum bine spunea cineva aici pe forum, care a patit ceva similar).

Altfel baiatul meu creste, e un cumintzel si un scumpic.
Iuliana, si noi am inceput sa inotam in cada si ii place teribil, rade tot timpul, o sa incerc sa postez ceva poze cu repriza de inot!

Lauraa, pupici Larei!
Monet, ce sperietura ai tras.Si eu tai cu forfecutza cu varfuri rotunde si numai cand pruncul doarme.
Piatra Lunii, sa iti traiasca Ingrid si sa ii fie de bine!

Pupici la toate si aveti grije de voi!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norris spune:

fetele, nu mai pot!
de vreo patru zile am o nevralgie pe partea stanga a capului si ma doare si ureche si masele si cap...plus mai am si un abces de toata frumusetea...
chestia e ca de durere mergeam de nebuna prin casa si luam ce pastile prindeam...iau si antibiotic, am luat si antinevralgic si paracetamol, plus alte pastile care mai de care, numia sa ma lase durerea...
problema mea ca mi-e frica sa nu pateasca ceva norris, ca mai toate pastilele se duc in lapte...acum sunt ceva mai bine , de aia pot sa va scriu..
voi ce ziceti?
sa il afecteze rau?
imi venea sa ma dau cu capul de pereti de durere...mi se pare ca ii mioase si pisu a pastile..dar sper s anu pateasca el ceva...
pupaturi la toti bebicii...
bebicul meu, are acum , la doua luni si o saptamana,4,700kg, si l-am nascut cu 2,300kg
manancA toata ziua, daca s-ar putea, mai ales acum cand am fost bolnava, aveam niste tate flescaite...de ma miram d eunde mai curge...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor dragalase foc! :)

Pietricico, sa-ti traiasca mica crestina! Ma bucur ca totul a decurs frumos si bine!!! Pupici!

Gabitza, bravo! Sa-ti traiasca flacaul ... baiat cuminte ce e!

Noris, ai grija cu medicamentele. Mai bine du-te la doctor si intreaba ce nu-i bine sa iei cand alaptezi. Eu nu alaptez ptr. ca trebuie sa iau un medicament, la care e contraindicat ...
Tie multa sanatate!!!

Iuliana, mai am vazut ca ai intrebat de fufu ... vezi ca mie mi-a spus dr. sa nu mai folosesc metoda termometru, clistir sau supozitor ca nu mai invata bb-lusii sa faca singuri ... cica ei trebuie intai sa invete cum merge chestia, de aceea se chinuie atat pana reusesc. Daca fufu e moale si iese usor (daca se inroseste putin nu-i bai) poate sa stea si 5 zile fara fufu ... asta am aflat-o si eu dupa ce-i bagam bietului copil in fiecare zi supozitor sa faca ceva ... ok, barem atunci facea tare. Daca spui ca-i costipat - ce inseamna ca face tare, carnacior asa - da-i putin ceai de musetel ... cu asta l-am "rezolvat" pe Crisuletz ... acum face moale (dar de un verde metalizat ... trebuie si eu sa intreb vineri pe dr.) la doua zile mult, sau in fiecare zi mai putinel. Succes!!!

Gabitza si Iuliana, cum i-ati lasat in baita ... chiar in cada? Cum ati reusit ... vreau si eu! Eu tot astept sa-si tina capul bine sa-l iau in cada cu mine ...acum sunt inca fricoasa. Spuneti-mi si mie poate imi iau inima in dinti ... ca tare mi-ar place!
Boby a facut o "boacana" ... alaltaieri seara i-a facut ptr. prima data baie lui Cris in cadita cea mare ... tot s-a fofilat pana acum. Si tocmai la prima incercare l-a bagat pe fi-su cu capul la fund ... de a luat copilul cateva guri de apa cu sapun ... acum daca face baloane la gura stiu de ce ;) ... a plans, dar s-a linistit destul de repede ... Boby mai putin, a stat tare speriat si vinovat si eu am profitat din plin ca i l-am plasat mai toata noaptea pe Cris ... ce rea!

Nally, ce nasica fainutza ai fost!!! Bine ca te-ai distrat!!! As mai avea si eu chef de o nunta ... doar ca prietenii astia toti sunt cam speriati de insuratoare ... of, of!! :)

Ne-am inscris la "innot ptr. bb-lusi" ... prima sedinta e pe 30.8. ... si tocmai bine ca-i Boby liber sa vina si el. Moasa - cea care tine aceste sedinte - mi s-a parut tare de treaba ... sunt curioasa cum o sa fie!!! IUhu!!!

De ieri e Cris iar un ingeras ... ieri a urlat doar putin. S-a trezit din somn urland, a tras cateva parturi si a durat putin pana l-am linistit din nou ... deci tot colicile sunt. Ma intreb atunci de ce cateodata are, cateodata nu ... ca primeste acelas laptic si nimic altceva. Daca i-as da san as zice ca e dupa ce am mancat eu, dar asa ...
Vineri avem al doilea vaccin si de abia astept sa intreb dr. despre asta, despre cacuta verde, daca pot sa-i dau suc de fructe si legume ... trebuie sa-mi notez ca dupa cum sunt de tuta sigur uit ceva!
GAta, plecam afara ... doar ca trebuie sa se trezeasca! Va pupic dulce! Pupicei si la bb-lusi!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

yo am cam ramas in urma...ieri nu am putut deloc sa intu pe DC,nu stiu ce avea ca imi dadea eroare...si azi a stat surioara mea sa citeasca retete de slabit (de parca ar fi prea grasa )..
inca nu am apucat sa citesc din urma....
hai ca "am fugit" la citit...va pup

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetilii... vaz ca ati fost harnicute, asa imi place de voi, sa n-am timp sa citesc tot ce ati scris :-)

Iuliana sa stii ca si noi am avut probleme zielele astea, nu era chiar constipat dar facea doar o data pe zi si facea dupa-amiaza (el avea obiceiul sa faca dimineata dupa prima masa si eventual inca o data seara) si cu chinuri groaznice, se scremea,plangea...si asta se intampla de mai multe ori pe zi iar caca facea doar o data. Cred ca si de-asta era marait. Solutia salvatoare: ceai de colici. Da nu am facut din ala de la pachet ca ala contine si menta ci am facut eu dupa reteta MAriei (saru-mana!) din fenicul, anason, chimen, coriandru si un plic de musetel. L-am facut chiar concentrat bine. Rezultat: la cateva minute a facut un cacalica cam uscacios iar mai pe seara, dupa ce a baut aproape o sticla de ceiuc a facut unul apatos cum il face el de obicei. Azi-dimineata a facut la 8 din nou, cum obisnuia el. E grozav ceiucul ala.

Irinusha stiu ca asa zic doctorii si asa scrie ca si 5 zile e ok daca nu face, da se vede cum se chinuie cand nu face la timp. Si asa se screme el cu sarg si se roseste da cand are zile din astea plange efectiv de durere si nici nu face de cele mai multe ori, nici nu stiam ce are. Poate si Cris sa aiba problema asta? Sa stii ca parca si cacalica al lui fu putin mai verziu, poate de la ceai?

Gabitza, ce dragut, poate incerc si eu cu baita in cada, am vazxut ca si Iuliana a facut si i-a placut la cel mic.

Norris, ai grija cu medicamentele, stiu ca atunci cand te doare cumplit ai lua orice numai sa iti treaca da acum ca te simti mai bnine, da fuga la doctor sau suna si intreaba ce ai voie sa iei si ce nu.

Monet mai ai un pic si te dantuiesti iar la nunta...hehehe vreau si eu, da nu se marita nimeni dintre cunoscuti si cei mai multi sunt insurati... Astept botezuri mai degraba ca sa fiu realista :-)
Iti trimit un PM mai tarziu cand m-o lasa bebelica.

Pupicei fetele ca bebe sughite de zor si de la un timp nu ii mai place il supara teribil.

N-avem pe nimeni nascut pe 4?

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Salutare fetiliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

hai ca am mai aparut si eu pe aici! ma mai tineti minte? am avut ceva probleme cu computerul in ultimul timp si de aia nu m-am putut conecta deloc la net, dar acum le-am rezolvat si am revenit. intre timp Codrut a implinit 2 luni si iata bilantul: 59 cm, 6,4 kg (cred ca e cel mai gras de pe aici) dar ce sa-i fac daca papa ca un disperat, cate 180 de ml la o masa?! la vaccin a cam plans si a fost cam mofturos a doua zi dar de halit tot a halit. acum e bine, doar putin tare locul unde l-a intepat. in rest nu am de ce sa ma plang: nu mai are colici, doarme cate 7-8 ore pe noapte iar dimineata se trezste pe la 8, deci reusesc si eu sa ma odihnesc, iar cand se trezeste este foarte vesel si avem o repriza de ras zdravana. ce mai, e o minune de copil! am sa incerc sa pun poze noi cu el!
in alta ordine de ideei: pe 28 iulie am implinit 3 ani de la nunta si am sarbatorit in oras, la restaurant. l-am lasat pe Codrut cu soacra mea (dar el oricum dormea la ora aia) iar noi doi am iesit in oras. nu pot sa spun ca am stat foarte relaxati dar oricum ne-a prins bine iesirea asta in doi, iar cand am venit acasa am avut o noapte foaret "fierbinte". ceea ced ma ingrijoreaza e ca nu mi-a venit inca ciclul, chiar daca nu mai alaptez de o luna. eu zic ca am avut grija cand am facut "prostioare" si sper sa nu am vreo surpriza. oricum, daca nu se intampla nimic nici saptaman asta imi iau un test de sarcina iar apoi ma duc la doctor. inca mai sper.........
Hai, ca incerc sa vad ce ati mai scris intre timp si revin!

Oanna si bb Codrin (24.05.2004)

Mergi la inceput

Oana, si al meu a avut 6.9 lg la 2 luni, de ma si speriasem cand am auzit, da doctorul a zis ca e ok, mai ales ca eu doar il alaptez. Tu de ce ai renuntat la alaptat? Oau ce bine doarme noaptea... Aniversare fericita! La Multi Ani fericiti impreuna!

Gabitza si al tau doarme bine noaptea. Da lasa ca e binisor si la al meu, cam cate 4 ore in linie, a avut si o perioada cand dormea 5 ore da si-a cam schimbat programul. Eu tot mai sper.

Irinusha, am inteles ca si pe aici sunt astfel de cursuri si tare m-ar tenta, da tati nu ne da voie, e fricos, zice ca nu baga el copilul in apa aia...nu ma inteleg cu el, asta e, da parca as incerca macar ce zic fetele, in cada, sa se simta si el liber. Sa vedem daca ne invrednicim... Sa ne spui si noua cum a fost.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Irinel, se pare ca bebeii nostrii sunt cei mai grasani! Eu am avut lapte foarte putin (mulgeam cate 30 de ml de la ambii sani) iar apoi am facut o alergie alimentara si a trebuit sa iau medicamente ca
sa-mi treaca si de aia am renuntat la laptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Salutare fetelor,

Intru cam rar sa scriu pe aici , dar incerc sa citesc ceea ce scrieti. Noi incercam sa ne facem un program dar nu prea reusim asa ca alaptam la cerere si dormim cum apucam. Am dormit si noi intr-o noapte de la 10 la 3 si apoi inca o tura pana la 6. Si eu m-am trezit cu sanii beton si fata nu se trezea sa suga. Acum doarme cam patru ore si se trezeste sa manance dupa care mai doarme pana dimineata.

Irinusha, Si eu am bagat-o pe Alexandra o data cu capul sub apa cand o tineam pe burta. A lunecat si cand mi-am dat seama ca este capul sub apa, am scos-o repede. Ea nu a realizat ce i se intampla. Ma privea tare mirata si era toata uda pe fata.

Sa ne spui cum a fost la cursul de inot pentru bebei

Claudia si Alexandra

Mergi la inceput

Clau, eu zic ca e bine cum doarme Alexandra, ca si fi-miu de altfel. Adica mult mai bine decat la inceput, nu? Da tot asteptam si noi momentul sa doarma toata noaptea... Pe la voi tot asa cald e?
Pupic

Mergi la inceput