Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
sandra20 spune:
Oanna imi pare rau dar sunteti pe locul 2 ...al meu acum o sapt si ceva cand l-am cantarit ,avea 7,900 si 64 cm..si al meu doarme bine..si de cateva zile nu se mai scoala la 7,ca de obicei,ci la 9 ,si ultima masa a mancato la 12....
nu va suparati pe mine
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
clau07 spune:
Tocmai am culcat-o dupa baita si am intrat sa vad ce mai spuneti.
Irinel, este adevarat ca doarme relativ bine. Mai avem pana va dormi toata noaptea si asta s-ar putea sa fiu si eu de vina. Pentru ca daca un pic se misca noaptea daca au trecut trei , patru ore de cand i-am dat sa manance, eu ii dau din nou sa manance. De multe ori e cu ochii inchisi asa ca eu am invatat-o. Acum incerc sa o dezvat si nu o iau din pat asa de repede. Dar incepe sa planga daca nu primeste de mancare. Asa ca ne conformam.
La noi a fost placut astazi , o zi cu soare, putin vant si nu foarte cald. Cred ca vreo 25 de grade. M-as fi dus la strand dar nu am cu cine sa las fata.
Claudia si Alexandra
norris spune:
buna fetele,
am mai scapat de nevralgie , dar am un abces de toata frumusetea, si o sa merg cat de curand la medic sa ma vada...naspa de tot ca numai de dentisti nu imi era dor acum....
am si eu o intrebare :
cand faceti baita la bebici, nu le protejati urechile, s anu le intre apa in ele?
daca da, cum reusiti sa ii bagati in cada fara sa ii udati in intregime?
eu m o grija teribila s anu ii intre apa in urechiuse, ca cica ar face otita ..m-au speriat toate babele...chiar sunt curioasa...
irinel, mi-ai dat o idee buna sa ii fac un ceai lui norris , ca sa poata si el sa iasa mai des afara, ca de un timp iese o data pe zi si atunci caca e foarte vascoasa, si nu imi palce asa...
chiar ma duc sa ii fac ceaiul...
pupici
Irinusha spune:
Buna fetelor, cucuietelor!
Mai, sa va traiasca dolofaneii!!! Wow!!! Noi nu stim cat de mari si grei suntem, dar vineri - chiar daca nu ne cantareste dr. o s-o fac eu singurica ... cum sunt de bagareata sigur o sa am curaj :) - aflam! Sa ne laudam si noi pe aici ... cu toate ca se vede ca al meu e doar lungan, deloc grasun ... cu cine o samana? ;)
Ieri seara am facut o plimbare de numai stiam de noi ... am descoperit alt traseu si lundu-ne dupa Boby am mers de ne-au iesit ochii din cap ... am uitat si suzeta acasa, Cris obosise de atata drum - de parca mergea el - si incepuse sa se chitaie, la un moment dat chiar s-a pus pe urlat de l-am luat in brate sa-l linistesc ... si ma apucase o durere de mijloc ... deci cred ca si al meu e greu ... ca si asa ma dor mainile si picioarele de sper ca cu atat efort sa raman si eu la silueta de acum ... chiar si mai putin, nu ma supar :) Cand am ajuns acasa era deja adormit, dar l-am sculat sa-i facem baita ... si dupa, la culcarica. Dar pe la 2 tot la noi in pat a aterizat ... stiu, nu fac bine, dar daca se pune pe foit, ce sa-i fac? ... ca daca il las la el in pat se trezeste si vreau sa-l invat sa doarma noaptea ... iar la noi in pat doarme bine ... o fi ca miroase a noi? Ei, tot mai sper ca atunci cand o sa doarma toata noaptea o sa-l dezvat de obiceiul asta prost.
Irinel, nu stiu cum e apa in bazinul acela. Dar e calduta, ca. 33-34°C - dupa moasa nici nu trebuie sa-l invat la temperatura asta ... asa scria in carti, ca daca il duc la inot de bb-lusi trebuie treptat obisnuit cu o temperatura mai mica la apita din baie - si daca-i ptr. bb-i cred ca-i si curata. Oricum, o sa aiba pe atunci doua vaccinuri, al treilea dupa prima sedinta, deci nu-mi mai fac griji ... si trebuie si ei caliti, pana la urma, nu? Eu vreau neaparat sa-l duc - chiar daca poate nu toate sedintele - sunt 8 in total - dar vreau sa-l invat cu apa. Am tot auzit ca asa nu le mai e frica de apa ... si mai incolo oricum vreau sa-l dau la inot, daca nu face la scoala (ce se practica aici).
Va spun cum a fost oricum ... si facem binenteles si poze cu inatatorul nostru ... dar mai eeeee!!!
Cris s-a pus de doua zile pe mancat ... nu-i pofticios, mananca incet si de abia cere, dar mananca si 180 ml la o masa. Am facut asa dintr-o doare atat, sa-l incerc ... si cand mi-a golit biberonul nu-mi venea sa cred. Nu-l papa mereu tot, dar 150 ml tot papa.
S-a trezit micul tiran ... va pup!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Irinel spune:
Norris, a avut ceiucul vreun efect?
Irinusha, pe aici si cred ca nu numai, pun mult clor in apa ca sa nu exista riscul de a lua diverse, si de-aia ii e lui tati, da sper sa il conving macar mai tarziu ca si el vrea sa il dam la inot (eu nu am fos si sunt antitalent). Drept sa-ti spun ca la tempertura apei nu ma gandisem da asa e, o sa fie mai rece decat cea de la baita. Felicitari pentru cei 180 ml si eu zic ca nu trebuie sa te agiti daca nu e gras copilul, poate ca e mai activ si consuma energie multa si oricum are tot timpul sa devina plinut. Cum suntem noi mamele, ne facem griji si daca e prea slab (tu) si daca e prea gras (eu)...:-) Vorba vine "prea", asta in capul nostru, ca am vazut ca arata foarte bine Cris si nici al meu nu arata a obez.
Pupici ca bat campii
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
alina33 spune:
Buna fetelor,n-am mai intrat de multisor ca al meu sot a avut de lucru.
Mey Mona sa stii ca si sotul meu ii taie unghiile cu unghiera mica pentru bb-ici si la clipsat tot la degetul mare si i-a curs singe.Juma de zi n-am mai tacut din gura.....dar lui i-a trecut repede.Adevarat ca i-a cam curs singe dar i-am pus rivanol si i-am facut o papusica la degetut care bineinteles n-a stat mult ca la cum dau ei din miini...Asa ca eu ii tai unghiile cu foarfeca da cresc mai repede ca nu taie asa mult ca unghiera si el cu unghiera da eu nu ma uit de frica.Drept e ca nu s-a mai intimplat de atunci.Asa ca stai linistita ca se mai intimpla.
Sunt un pic mai linistita ca a inceput sa doarma mai mult al meu copil ziua.Adica de la juma de ora la cite 1-2 ore .Dimineata il impachetez repede dupa ce maninca si il scot afara.Citeodata merg cu masina pina pe malul muresului si ne plimbam pe faleza si venim deabia pe la prinz.Azi ne-am dus la o prietena cu bb de 9 luni.Deabia astept sa cresca si al meu ,macar sa stea in fundulet singur ca el de pe acum se chinuie sa se ridice in fund.Asa ca fac juma de drum cu masina ca la intors e tare greu si lung drumul.Ma cam bate pe mine soarele in cap ca era sa lesin azi cind am ajuns acas.Si m-am pus repede sa beau sucuri sa nu fac insolatie ca sunt experta la asta.
Dragos e bronzat numai cit intorc carutul sa nu il bata soarele....ma bucur ca seamana pe taica-su.Poate merg la strand daca imi gasesc costum pe marimea mea.Adica sutien mai mare si bikini mai mici.Nu ca as fi eu mica in cu(pardon)da nici parasute nu-mi trebuie.
Va pupacesc si va doresc sanatate la bebbici.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
monet spune:
ce mai faceti, mamicutelor?
am si eu un moment si va citesc si scriu, ca doar fara voi, nu!
alina33, multumesc de incurajare si ca mi-ai povestit ca tati a lu' dragos i-o taiat si el din degetutz, ca sa nu ma simt cea mai zapacita mama de pe lume! (sau, cel putin, de pe forumu' asta:)).
sper sa-ti gasesti chilotei bikinei si sutienoi pe masura:). sint site-uri unde poti cumpara online costum de baie marimi diferite jos si sus. iti spun daca esti interesata.
bravo, dennis, ca dormi noaptea mai lung si-o lasi pe mama sa se odihneasca! la tot asa mai departe!!
uuuuu, oanna, ce dolofanel de bebel avem, sa va traiasca!
felicitari pentru aniversarea de 3 ani - sa fiti fericiti! pai, cum am zis si eu, nici mie nu mi-a venit inca ciclul, desi practic nu alaptez, doar pompez si si aia numa' de 2 ori in 24 de ore.... cred ca depinde de la om la om (femeie la femeie) - daca nu vreti o surioara sau fratior pentru bebe codrin chiar acuma, aveti si voi un pic de grija.... bat si eu cimpii, nu stiu altfel decit cu protectie crasa (cititi "condom") sau cu medicamente de la domnii ginecologii care tin in friu "birth control". noi ne multumim deocamdata cu prima varianta, apai dupa ce mi-a veni ciclul sper c-oi fi in stare sa ma 'controlez' mai bine. si poate incep sa iau si ceva pilule de-alea, ca n-am luat niciodata, da' am auzit ca ajuta la prevenirea cancerului ovarian.
uaaaa, irinel, chiar e atita de greutz strumfuletu'? pai, tu-l hranesti bine, nu glumesti , bravo!!
clau07, chiar i-a placut fetei sub apa? tare nostima mutrita tre' sa fi facut.....
mai, pruncii vostri dorm mai bine noaptea - la noi, de vreo 3 nopti, lia se culca la 9-10pm si i-i foame iara intre 2 si 3am si apoi iar la 6am. pina acuma dormea atza intre 10pm si 5-6am. poate e o perioada de crestere mai intensa.... asta sper, ca-s un pic ametita dimineata cind tre' sa ma scol de tot si sa ma duc le servici....
uaiaiai, sandra, ce dolofanel baientzel ai! i-am vazut mutrita, e tare dragalas - sa va traiasca!
norris, imi pare rau de problemutza ta cu nevralgia - trateaza-te cum trebuie si ai grija pe viitor. eu n-o bag pe lia cu capul sub apa, ci o spal pe cap cu dusul si oarecum am grija sa nu bag jetul direct in ureche, dau pe linga si cred ca e ok. eu o curat usor in urechiuse cind e uscata (deci nu dupa baie) cu un betigas din ala de urechi pe care nu i-l bag nicaieri in ureche, ii curat doar ce se vede pe dinafara.
irinusha, brava voua de plimbare, sa va fie de bine. s-a fandosit cris, zici? prea lung traseul?:) lasa ca daca se simte el bine cu voi in pat, e ok, mai ales la asa o virsta frageda. eu nu cred ca ar deveni obicei.
abia astept sa ne povestesti de inot! ce fain! poate ar trebui sa ma interesez si eu aici, tare imi suride ideea...
mai, fain ca minca asa bine copilul! sa-i fie de bine!!
azi am o zi mai lejeruta la servici, poate o s-o si tulesc mai devreme acasa. da' miine, desi vineri, o sa fie o zi lunga si grea.... of, ce-i viata asta....
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1
Irinusha spune:
Hi,hi,hi ... observ ca au de suferit dupa noi saracutii copii ... ba o unghiuta, ba un cap sub apa ... glumesc mai, asa mamici si tatici buni ca aici sigur nu mai gasim! :)
Irinel, chiar nu-mi fac griji --- probabil ca m-am exprimat eu gresit. Chiar imi place ca nu crapa pielea pe el ... eu dupa hepatita (la 6 ani) m-am ingrasat si am cam suferit din cauza unor copii - stiti voi ca copiii sunt rai la chestii din astea. Asa ca si daca e sa ne mosteneasca :) il dam la sport sa-i treaca :)
Tocmai cred ca s-a cacatit aici langa mine ca se tot screme si vin niste damfuri ... mama, mama! :)Nu stiam eu de ce sta cuminte cacaciosul meu :)
Eu sunt cam intoarsa pe dos ... august era la noi mereu luna de vacanta in tara si cum tocmai am vorbit cu ai mei, care se pregatesc sa plece la noapte, am picat asa intr-o gaura neagra ... vreau si eu!!!! Imi lipseste concediul de acasa cu prieteni si chefuri ... aoleu!!! Imi vine sa plang! Noroc ca am avut parte de o saptamana in Spania ca nu-mi place asa fara calatorii deloc ... of, of! Sper sa scot parleala la anu' ... Sa-i ia naiba de bani si cine i-a inventat ...
Gata, ca va molipsesc si pe voi si nu vreau ... va pupic!
Eu - o trista & Cris - un cacacios
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
flaviutza spune:
fetelor, ma mai tineti minte??...eh, din pacate noi nu avem inca net acasa si f f rar reusesc sa scap din casa, numai cand vine sotul mai devreme...
Alexia mea a implinit de curand 3 luni...are 62 cm si 7,050 kg...e ca un pepene..si foarte cuminte..aproape ca nu plange,cam de 2 3 ori pe saptamana mai maraie..in rest ras si gangurit, gangurit si ras!..
am scapat cu bine de evaluari la pediatru( noi ne duceam lunar, pt ca ea a avut ceva probleme la nastere (hipoxie) , si ne-a zis ca e totul ok, Sincera sa fi, nu am mai trecut pe la net, de frica sa nu citesc ca ai vostri fac nu stiu ce si a mea inca nu face si sa innebunesc de frica apoi...
deci, dupa trei luni in care am vb cu ea non stop si am stimulat-o, am facut urmatoarele progrese: la 4 saptamani am inceput timid sa gangurim, la la 5 sapt am ras prima data la mami, la 2 luni si 3 zile a ras prima data in hohote..tot pe la doua luni a inceput sa ne imite..acum spunem la comanda bu bu , ga ga, icercam si pe ma ma dar nu ne prea iese si atunci incepem sa plangem..si recunoastem pe cartonas litera a si c...asta dupa 3 luni de nervi tocati ..ca ii vorbeam si pe strada si la baie, si in magazin cand o luam dupa mine, de zicea lumea ca sunt nebuna! suntem energice,sugem degetul, ne tinem f bine capul...sine taram pe spate prin par...inca nu ne intoarcem de pe spate pe burta, dar mai avem putin...ce spuneti e ok? pediatrul a spus ca e bine, dar parca frica tot e acolo..ca am citit atatea povesti de genul asta..
in rest ne simtim binene cam supara nasucul ca ni se cam infunda...si parca putin ma sacaie faptul ca nu prea plange..pare asa de multumita tot timpul..doar la vaccin si la botez am facut crize..
acum va pupic si pe voi si pe greierasi..ca imi expira biletul de voie!
monet spune:
irinusha, sa-i fie de bine cacacitul lui cris:). si tu, nu fi trista - sa stii ca si eu ma urc in masina in fiecare dimineata si n-am nici o pofta de servici, da' as avea o pofta de vacanta, mama-mamaaaaa!! ultima vacanta a noastra a fost hawaii, in decembrie, deci nu-i asa mult de-atunci, da' simt io asa ca tare bine mi-ar pica.... banii, bata-i ploaia!!
noi ne planuim o vacanta in romania in primavara sau vara lui 2006 - deci mai e un pic pin-atunci. da' sigur ca o sa mai fie rost de-o vacanta pe undeva pina atunci!!!
nu fi trist, irinush!. si una pentru cris.
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1