Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
alina33 spune:
Eu pe Dragos l-am pus pe burtica la somn de cind am iesit din spital.Poate am prins curaj fiindca l-am si vazut ca isi ridica singur capul si si-l pune cind pe o parte cind pe cealalta.Pe toate partile e bine sa il pui ca sa nu se deformeze oasele capului stind numai intr-o pozitie.Eu zic ca daca sta pe spate risca sa se incece in caz ca vomita.Ma rog parerile sunt impartite.Doar acum la 3 luni prefera sa doarma pe spate.Pina acum daca era miriit si-l intorceam pe burtica adormea instantaneu.
Pentru febra la bb-ei care fac vaccin se da paracetamol supozitoare.Important era sa nu ii dai sa manince 2 ore dupa vaccin.Nu ti-a spus medicul ce sa faci in caz de febra?Eu zic sa il suni!
Eryka bine ai revenit,Madu insanatosire grabnica!
Eu nu am avut net vreo 2 zile si vad ca ati avut spor la scris nu gluma!
Noua ne-a dat ceva vitamine sa luam si nu ii plac!Prima lingurita e teapa, ca nu stie ce ii si o inghite dar a doua....toata o scoate afara si plinge.Si are gust bun....are D-ul care are gust naspa si il ia fara probleme,Fe-ul la fel.NUmai astea cu gust fain nu le inghite.......Doamne cit se mai chinuie sa adoarma....ma streseaza.A adormit in brate la mine si cind l-am pus in pat gata, i-a trecut.Noaptea doarme cite 8 ore si ziua ma termina.E rau si pentru elAcum nici in brate nu mai vrea....ma duc sa vad ce pot face
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
pd spune:
In sfarsit reusesc si eu sa mai scriu ceva.
Multumesc pentru urarile de ziua mea.
Nu prea am mai reusit sa scriu pt. ca piticutza mea ziua si mai ales dupa pranz nu mai vrea sa doarma si vrea sa fie bagata in seama non stop, plus ca ieri am lasat-o cu soacra-mea si am plecat sa ne cautam toale pentru nunta, ca pe 11 septembrie avem si noi nunta, plus botezul la asta mica. Bineinteles ca n-am gasit din prima nici eu nici sotul, asa ca trebuie sa mai fugim o data.
Piticutza mea e constipata, adica face foarte rar si tare. Voi ce remedii stiti pentru asta ?
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
sandra20 spune:
si yo,si yo sunt mamica de mai ..ma primiti si pe mine?...pe bebitza meu il cheam george si e nascut pe 22 mai 2004... la nastere a avut 3,910 kg si 52 cm..un adevarat animalutz...eee,acum a ajuns la 7,900 si 64 cm... ...
va pupici si multa sanatate la bebici si mamici
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Irinusha spune:
Pupici fetelor!!!
Madutzico, ce rau imi pare!!!! Nu stiu ce sa-ti spun, doar sa ai grija de tine, odihneste-te langa Uca sa te faci bine!!! Pupici la o bolnavioara dulce!!!
Eryka, daca tie ti se pare prea cald, nu o scoate pe Ayumi afara, asteapta orele mai racoroase, seara sau dimineata. Eu il scot pe Cris de doua ori afara, pana in pranz singurica si seara cu tati ... si-i place, deci incerc sa nu scap nici o zi.
Lauraa, mie moasa (tot in Germania ;)) mi-a spus ca-i mai bine sa-l tin pe o parte - sa nu se innece in caz ca vomita - si pot sa-l tin pe burta (pana cand isi tine singur capul), dar doar pe pieptul meu, ca asa nu uita sa respire - chestia cu moartea subita e mai mult la baieti si nu se cunoaste inca cauza, se presupune ca bb-le uita sa respire. Din momentul cand bb-le isi tine capul timp de cateva secunde bune, sau il intoarce singur, atunci poate fi lasat si pe burtica. Eu iti spun doar ce mi-a spus moasa ...
Mie una mi-a fost frica sa-l culc pe Cris singurel in patut pe burtica si nu am facut-o ... l-am tinut asa doar la mine pe burta. Dar acum il culc si asa, mai ales ca se intoarce singurel pe burta - l-am gasit intr-o dimineata bagat in gratiile patului, atarna cu o mana si un picior afara ... saracutul :) - si vad ca-i place si doarme mult mai bine, mai profund si mai mult. Pe spate se trezeste ca tresare ... deci prefer pe burta.
Cu papatul nu-ti face griji, poate sa fie de la caldura sau ca nu are in moment multa pofta ... si Cris bea diferit, iar dr. mi-a spus ca-i OK. Se ingrasa mai usurel, n-are nimic ... o sa recupereze cu timpul.
Norris, bun venit si bb sanatos!!! Irinel ti-a dat cele mai bune sfaturi!!! Rabdare multa!!!
Nally, petrecere faina!!! SA te dansuiesti si ptr. noi putin ... si daca ploua nu-i rau, inseamna belsug. Si la noi a plouat si suntem tare bogati ... in dragoste ;))
Pietricico, botez fain!!! Pupici micutei tale ... care cred ca-i tare frumusica, cu toate ca nu am vazut-o pana acum! :)
Mona, si tie distractie faina!!! Vreau si eu la o petrecere ... :))
Sandra, bun venit si tie! Si sanatate multa dolofanelului tau!!! M-am uitat putin la poze si o dulceata mica! Sa-ti traiasca!!!
Il scol pe puturosul de tati si plecam la plimbarea de seara!!! Va pupic!!! Si un mare zambet de la Cris-zambaretzul! Azi a avut o zi super ... de imi vine sa-l pap cand e asa cuminte! :)
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
madutza spune:
Buna mamici scumpe!!!!
Multumesc pt. urarile de insanatosire. Sper si eu sa nu fac decat 6 zile de gentamicina si sa ma fac bine, ca mi-e un dor sa o smotocesc pe Uca si sa ii pupicesc obrajorii grasi !
Sandra si Norris, bun venit printre noi. O sa va trec pe listutza imediat ce o sa am timp.
Acum iar s-a trezit si trebuie sa ma duc sa o adorm. Offf, cand o sa am timp sa va raspund la toate?
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
madutza spune:
Sa revin, sper de data asta fara sa mai fiu intrerupta de puiutz.
Paloma, cat de rar face?
Alina, te inteleg perfect cu adormitul. Asa face si a mea, dar si cand adoarme...Vreau neaparat sa o invat sa adoarma pusa singurica in patutza. Va fi nevoie sa o mai las sa planga, dar e si spre binele ei.
Erika, tare cumintica mai e Ayu, cred ca a fost asa bine sa dormiti cu totii in pat, bineinteles fara sa devina obisnuinta ca eu era cat pe ce sa fac prostia asta.
Nally, cred ca o sa fii o nasica frumusica. Acum chiar ca esti in mijlocul nuntii.
Pietricico, sa iti traiasca crestina si sa te distrezi!!!
Mona ma bucur ca te mai linistesti si stai cu Lia. Distractie placuta ti tie!
madutza spune:
Sandra, George chiar atat are sau e greseala de tiparire? WOW
Stiu ca isi dubleaza greutatea la 5 luni.
Mamica_de_mai spune:
Intrebari:
1. stiri remedii naturiste si leacuri babesti impotriva tusei?
2. Stiti ca am incercat sa ii dau completare Ucai si pana la urma nu i-am mai dat. Am cutia de lapte plina si nici o cunostinta de a mea nu foloseste tipul asta. Credeti ca as putea sa imi fac eu lapticul? Cred ca nu ar fi nici o problema, mai ales ca este plin de substante hranitoare care se transmit in laptele meu si care imi pot face bine si mie, ca tare slabina ma simt.
Eu cand ma pun pe scris, nu ma incurc. Acum va las si va doresc noapte buna si distractie placuta celor care chiar acum se chefuiesc.
Irinel spune:
Madutza nu vad de ce sa nu poti bea tu lapticul ala. da sa stii ca s-ar putea sa ai nevoie de el cand vei vrea sa o intarci pe Uca. Tu ce faci ca sa o obisnuiesti in patutul ei? Si cum o adormi? Al meu ziua doarme doar cu mine in pat si in bratele mele si doarme asa bine ca nu inteleg cum poate sa se trezeasca asa usor daca il pun jos. Gentamicina aia mi se pare ca e dureroasa, asa-i? Ufffffff...Sanatate multa!
Azi am fost si noi la vaccin. Norris, nouane-a zis sa ii dam Tylenol o data imediat dupa vaccin si o data la 4 ore si daca face febra sa ii mai dam dupa inca 4. Pana acum e ok, sper sa scapam usor.
Strumful meu are acum 6,900 kg, adica a pus 2 kg in ultima luna (!!!). M-am cam speriat da doctorul a zis ca e ok, bebe arata bine, nici macar nu e gras. Sper zilele astea sa puna sotiorul pozele cu bebe ca n-am mai apucat de cand s-a nascut...
Monet, Nally, distracie placuta!
Pupici
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
madutza spune:
Irinel, pai am apucat sa desfac cutia si daca o desfaci nu mai are valabilitate decat 1 luna.
Nu doare rau gentamicina.
A mea acum adoarme in brate sau pe picoare si dupa aia in patut, dar tot asa, doar noaptea.