Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
madutza spune:
Laura, ea creste mult cand doarme, se secreta un hormon de crestere, asa ca e f. bine.
Eu am pneumonie pana la urma, iau amoxicilina la 6 ore si fac injectii cu gentamicina. Am febra mica in permanenta si o stare f. naspa, sunt ametita, fara putere si imi vine sa plang pt. ca mi-a spus ca e contagios. Ma duc sa ma intind si eu langa Mariuca, poate prindem fro 2 ore de somn.
Va pup!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
piatra lunii spune:
Buna,fetele!
Diseara aterizeaza si ai mei, maine vin si socrii si nasii, e deja o mare harababura si Ingrid plange seara, de prea multa agitatie.Azi insa mi-a cam plans toata ziua,cred ca de la caldura,ca cica-s 32, maine 35.
Acu sta nitel, da' sa vedem cat sta, ca de dormit,n.are intentie,de fapt ea n-are intentie in general, ziua.
Irinel, sa stii ca acum doarme fata mea noaptea, mersi de sfat oricum, dar de cand bea lapte praf seara,asa ii dau,pe langa san, doarme bine, azi dimineata de ex s-a trezit la 6.30 si a papat pana la 7, apoi pana la 10 iar am dormit.
Cred ca a mea e cea mai micuta de pe aici, inca nu stim exact cate kg are,vedem marti la medic, dar in jur de vreo 4 jumate, dar poate unde s-a nascut si mai devreme decat trebuia, si poate o semana cu mine, mai micuta, oricum in tabelul ala,data trecuta, era perfecta :))
acum, cu caldura asta, nici ea nu prea mananca.
hai ca da semne de maraiala iara, nici nu stiu ce mai voiam sa zic,da tre sa plec, pupici!
norris spune:
Buna Fetelor!
Sint o nou intrata care va tot urmareste discutiile si poate e posibil sa va intreb cite ceva de bebeul meu.
Il cheama Norris si are 2 luni si tocmai i-am facut vaccinurile. in urma lor cam la citeva ore a facut febra si este foarte agitat!
Ceva solutii la asa ceva cunoasteti sau ati trecut prin asa ceva?
Irinel spune:
BUna fetele!
Dana, eu l-am pus pe al meu pe burtica si a dormit binisor, dar nu am avut curajul sa il pun noaptea ci doar ziua cand il pot vedea, sa nu se aseze pe nasuc, desi cred ca e destul de marisor si s-ar trezi si s-ar suci, ca isi ridica binisor caputul, da n-am vrut sa risc.
Lauraa, Irinusha, felicitari, ce copilasi mari aveti !!!
Lauraa, de la 12 ziua mai doarme Lara, dupa cele 12 ore non-stop?
Piatra-Lunii, ma bucur mult ca numai aveti probleme cu somnicul. Noi ziua tot numai la mami in brate dormim, intr-un fel e bine ca se odihneste si mami de uneori nici nu mai poate dormi la ultimul somnic de dupa-amiaza, dar e rau ca ramane cu treburile in urma.
Norris, noi abia sambata facem vaccinul asa ca nu stiu exact reactille. Dar sora mea mi-a zis ca ea le-a dat paracetamol supozitoare, comprese reci pe piciorusul cu pricina si sa eviti sa atingi piciorusul. Altceva nu stiu. Si doua ore dupa vaccin nu trebuia sa ii dai sa manance, da probabil ti-a spus doctorul. Bine ai venit printre noi!
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
monet spune:
hei, fete cucuiete:),
e vineri si asta inseamna ca miine si poimiine e weekend - foarte important pentru mine pentru ca NU LUCREZ!:) ii drept ca miine dupa-masa merg la nunta aia cu cumnatu-meu, dar e doar de la ora 6pm. asa ca am vreme multa sa stau cu lia. si nici nu mai am de lucru sa-mi duc acasa in weekende, chiar ca-i fain!
madutzo-madutzo, cum te-ai pricopsit cu pneumonia aia? hai sa speram ca uca-i tare de la lapticul tau meserias si nu se molipseste! dormi si odihneste-te, sa-ti treaca, mai!
irinel, pai felicitari pentru 28, luna viitoare!! om vedea atunci, poate in 14, poate in 21 august si daca nu, la inceputul lui septembrie, ce zici? tot ne intilnim noi cumva, ca nu sintem departe.
vaccin usor si fara reactii secundare pentru strumfuletz!
norris, sfatul lui irinel e foarte bun, altceva nici eu nu stiu. sint copilasi care fac reactie, altii care nu. lia mea n-a avut nimic, norocoasa de ea! (si de mine!).
piatra lunii, multa putere si calm si rabdare sa treci peste zilele astea cu atitia musafiri. las' ca toate o sa fie bine. fii mindra ca ai ce sa le arati: pe ingrid! si nu-ti fa probleme ca fata e mica - fiecare cu dimensiunile si proportiile lui/ei, nu? pupici!
lauraa, da, copiii cresc cind dorm si atita timp cit fata-i sanatoasa, nici nu-i important 'orarul' de masa sau somn. sa traiti, amindoua! si pofta buna, lara, ca nimic in lumea asta nu-i mai bun ca lapticu de la mamica ta!
cady, e mare baientzelu' tau! bine ca i-a trecut supararea de la vaccin:).
christina, multumesc frumos de urarea sa nu mai fiu trista uneori. incerc si sper ca-ntr-un final sa mearga:). pai, poate te vezi tu mai degraba cu irinel, ca voi sinteti mai aproape acolo!
eryka, chiar asa calduri is pe la voi? aici e mai cald ziua, dar dimineata si seara e chiar placut. ca sa nu mai vorbesc de noapte. eu nu ma pot abtine si cind apuc, orice vreme ar fi, ies afara cu lia. ei ii place oricum. cred. cind e tare cald, o ridic de multe ori din carut si o vintur asa prin aer, sa se simta bine. nu cred ca-i displace, ca-i vesela mereu. sau am eu un copil bun, oare merit?!
cu pompatul, daca pompezi dupa ce suge ayumi, e ok sa ai asa putin; cum au zis fetele, a mincat fata si ti-a golit rezerva. daca pompezi in loc de o masa, abia atunci e putin. dar nici atunci nu inseamna ca nu ai lapte suficient, ca pompa scoate doar intr-un anume fel si poate sa lase in urma canale pline cu lapte.... doar daca pompezi cu 'pauze', adica pompezi 5 minute, dupa care intrerupi si iti masezi sinii si ii 'storci' cumva si apoi ii balabanesti asa in jos, iara pompezi 5-10 minute, iara iti masezi/scuturi sinii, si iar pompezi vreo 5 minute. eu asa fac cind sint obosita sau n-am mincat destul in timpul zilei sau n-am baut destule lichide, ca sa scot tot ce se poate scoate in materie de lapte:). na, sper ca nu te-am innebunit.
danaA, nu te necaji din amintiri. ai doi copii frumosi si sanatosi, asa a vrut bunul Dumnezeu. si zau ca e bine, fii fericita!
irinusha, pupici lu' cris-mamosu':)
o simbata-duminica bune si placute va dorim, aveti grija de voi si pruncutii vostri.... va pupam,
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286336995&mode=invite&slideshow=1
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
noaptea suge binisor si doarme de rupe pamantul.Daca va spun cat a dormit azi-noapte nu ma credeti . De la ora 24 pana azi la ora 12!!!!!! S-a sculat doar sa suga la ora 3.00 am., 6.am, 10.am. Toane cat China !
e normal, nu poate minca din cauza caldurii. Las-o sa-si faca ritmul, stie ea mai bine ce-i trebuie
Toulouse, la ville rose
Lauraa spune:
Iac-o si pe matusa Chatonel cum ma urmareste cu oki ager
Asa o fi mey,ce sa zic,dar mananca prost de tot, ma omoara cu asta, doar noaptea in somn trage si ea cu curaj...Imi scade si productia dupa ce m-am chinuit sa o aduc la normal..
Si nici nu ia ingreutate ca lumea,aia-i faza!!!
chatonel spune:
lasa ca vezi tu in septembrie, o sa ia deodata tot ce n-a luat pe timp de vara! Cum vrei tu sa fie ok la 35°C cind si noi simtim ca ne topim? Mai sta si in pat toata ziua, se-ncinge naibii....
Io as baga-o-n cada, la inotat
Toulouse, la ville rose
ps
parca trebuia sa te mulgi ca sa nu scada productia...si sa pui lapticul la frigi, poate bea si tati
Nally spune:
Buna fetele!
Azi e ziua cea mare pentru finii mei! si pentru mine ca e pentru prima data cand cunun! Tineti-ne pumnii pentru vreme frumoasa, ca au anuntat la tv ca va ploua !!!!
Mada insanatosire grabnica, iubita, si pupici pentru Uca !
Bun venit noilor venite printre mamicile de Mai - Iunie!!!
Nu pot sta mult acum caci trebe sa plec la coafor!
Va pup dulce si am sa vin cu amanunte cand voi mai putea!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
web
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">web
Eryka spune:
Buna fetelor ,tocmai am facut oki dupa un somn de pranz ,am dormit toti 3 in patul nostru si zau ca tare linistita a dormit Ayu adik ma refer ca probabil sa simtit mai in siguranta .Oricum nu se intampla prea des sa doarma in patul nostru si mai ales impreuna cu noi ,de obicei doarme numai in patul ei .
Nally petrecere frumoasa si normal ca iti tin pumnii .Monet da intr-adevar sunt calduri mari anul asta aici ,kiar sa ajuns si la 42 ,asa ca aerul conditionat sa traiasca.Cu pompatul meu ce sa-ti zic ,am incercat kiar si inainte sa-i dau lui Ayu sa pape si tot cam asa am scos si culmea asta fara pauze si din amandoi sanii .Nu stiu ce sa mai cred.Norris bine ai venit printre noi ,eu nu stiu ce sa-ti spun caci inca nu am facut vaccinurile la fata ,aici in Japonia se incep de la 3 luni ,asa ca mai am de stat inca o luna linistita.Piatra lunii petrecere fruoasa si sper sa te simti bine ca parintii si prietenii tai. Madutza uff cu preumonia asta ,hai refacere rapida si ai grija de tine si Uca.Lauraa sa stii ca si Ayu mananca ceva mai putin ,intr-adevar cred ca de vina e caldura si le cam taie pofta de mancare.Lasa ca recupereaza ele.
Un uichend placut va doresc si pupici la bebelici.
Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)